Пресвртница во Данска

• Креатор на темата Креатор на темата PticaSelica
  • Време на започнување Време на започнување

Дали САД ќе му направат аншлус на Гренланд?

• Да, и НАТО ќе ќутат како п*чки.

Гласови: 60 81,1%
  • Не, Дони тропа глупости.

Гласови: 14 18,9%

• Вкупно гласачи
    74
Kako sto kazhav, he cant sell it. Duri i samite vazali ne go slusaat, zaso primetuvaat deka e vo blaga demencija.

Kako sto kazhav, he cant sell it. Duri i samite vazali ne go slusaat, zaso primetuvaat deka e vo blaga demencija.
Да, да...
А нешто ПОТУС-от не ви(им) одговара, одма дементен е..

Тоа што го гледаат како матурска кралица, фатаморгана е сигурно :rolleyes:
Да извади телефонот, бетер од тинејџерка ќе му биде инбоксот :sneaky:
Сигурно пола од овие "што не го слушаат", му имаат пишано дека сакаат да му ги лижат стапалата :rolleyes:

Бтв...
мене друго ме интересира..
Дали кога рече Исланд, овие прво помислија:
а) nah, he must confused something..
б) Oh sh!t no Island, please God not Island :place:

ја се кладам на 90% одговорот им бил под б) и мочката им се смрзнала...

Да, да...

Сигурно пола од овие "што не го слушаат", му имаат пишано дека сакаат да му ги лижат стапалата :rolleyes:

Бтв...

Или под в

в) The senile pedo jew is rambling again

Да, да...

Бтв...

Ne ziveam u Usa, so i da prai podednakvo kje mi odgovara/ne odgovara i mene i tebe.

Samo konstatiram toa so go gleam, deka bratot e nesposoben da zavrsi rabota so banana zemja iako soodnosot na mokjta e ogromen.

Ne ziveam u Usa, so i da prai podednakvo kje mi odgovara/ne odgovara i mene i tebe.

Samo konstatiram toa so go gleam, deka bratot e nesposoben da zavrsi rabota so banana zemja iako soodnosot na mokjta e ogromen.
Не се работи за неспособност!
Не е ова: Ирак, Либија, Сирија.. па who cares.. let bomb them to dust!

Финтава е да го лапне Гренланд, без да го растури НАТО, и по можност европјаните да ја лапнат таа банана побезболно.
Не дека имаат избор, ама да биде медиумски ублажено за простата раја .. нивните политичари више имаат крст ставено, и јасно им е.
Автоматски споено мислење:

Или под в

в) The senile pedo jew is rambling again
Значи кога ти одговара, Трамп е евреин..
Кога ти одговара, Зеленски е евреин..

jews, I see jews, ..jews evrywhere

Финтава е да го лапне Гренланд, без да го растури НАТО, и по можност европјаните да ја лапнат таа банана побезболно.
Не дека имаат избор, ама да биде медиумски ублажено за простата раја .. нивните политичари више имаат крст ставено, и јасно им е.

Намали со дрогата брат. Не може трамп да го земе гренланд легално.

I tebe ti deluva deka go pravi toa bezbolno, bez da go rasturi nato i deka evropjanite ja jadat bananta :D? Bilo koja polukompetentna administracija kje go zemese do sea bez mnogu uka buka i kje slavea tamu. Tramp ednostavno ne znae da go izvede toa. I toa e smesno so ogled na tehnoloskata,ekonomska i voena kontrola sto ja ima vrz niv. Na kraj kje dobie nesto so vekje imale ( da gradi bazi tamu ) i kje proglasi deka ete go zemal grendland vo praksa.

Ne e ni cudo so ogled na toa deka stilot na komunikacija mu e cetvrto odelenie i veorjatno ne znae kade se naogja pola od vremeto.

Последно уредено:
И Вучиќ така ве лажеше...
Како попче си потпиша се за Косово!

Ама еден сендвич и: Ацооо Србинееее!

Што лажат. Еве гледам вести, свиткал опашка. Ќе има ваљда некој договор за бази и експлоатација можеби. Но не превземање под свое.

Што лажат. Еве гледам вести, свиткал опашка. Ќе има ваљда некој договор за бази и експлоатација можеби. Но не превземање под свое.
A sto gi sprecuvase da gradat bazi i da eksploatiraat do sea. Kolku sto gleam, bazi imaat po cel svet a bogami i eksploatiraat kaj sakaat.

I tebe ti deluva deka go pravi toa bezbolno, bez da go rasturi nato i deka evropjanite ja jadat bananta :D? Bilo koja polukompetentna administracija kje go zemese do sea bez mnogu uka buka i kje slavea tamu. Tramp ednostavno ne znae da go izvede toa. I toa e smesno so ogled na tehnoloskata,ekonomska i voena kontrola sto ja ima vrz niv. Na kraj kje dobie nesto so vekje imale ( da gradi bazi tamu ) i kje proglasi deka ete go zemal grendland vo praksa.

Ne e ni cudo so ogled na toa deka stilot na komunikacija mu e cetvrto odelenie i veorjatno ne znae kade se naogja pola od vremeto.
Знаеш нешто што ние останатите не знаеме?
Оти освен "We have one beautiful, great deal", ништо друго нема кажано!

Се силат, ама лесно може да гинасскаат инуитите па БЕЗ ПАРИ. да го изгубат Грендланд..преклани прат Макрото на пацификбоени бродови, имаше во француска колонија бунт..а да не се враќам на Фокландската војна, кога Франција и даде ракета Еспозе на Аргентина и тие потопија британски разарач

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom