Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav ljudi, da nema ko neku malo bolju exyu listu tipa glass ili ano tv ili neku drugu exyu listu molio bi da posalje na pm.Poz svima na forumu

Онака безвезе ги редев. Битно ми е да има српски, македонски, хрватски.. некој канали што барем нешто ќе разберам.
Evo sad sam izprobal MRT3 iz A1 radi perfekt kako iz nekoliko drugi iptv kuca iz MK sve si radi normalno u FHD na 6000kb/s.

Samo za vas Gogo skener 2026
Автоматски споено мислење:

evo i ja nesto nabavio dobro
Skener super radi vadi sve ip adrese i porotve ,vadi dns ip adrese panel ip server ip sve sto postoji na serveru zakrpke koji su blokirali sve je razbijeno

Attachments

• Screenshot_2026-01-19-14-06-06-816_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2026-01-19-14-06-06-816_com.android.chrome.jpg
    205 KB · Прегледи: 102

Skener super radi vadi sve ip adrese i porotve ,vadi dns ip adrese panel ip server ip sve sto postoji na serveru zakrpke koji su blokirali sve je razbijeno
ne hvališi se, nego šeruj ..

Da si ti probio nesto ozbiljno a nisi,video bi se barem jedan od ovih stvari a nema ni jedne.
Pod 1.
exploit naziv CVE, RCE, SQLi, auth bypass
Pod 2
pristup admin panelu
Pod 3
dump baze users, passwords
Pod 4
shell / root / ssh pristup
I pod 5
log o bypass autentikacije
Nista od toga ne postoji na slici.
Vidljivo je samo:
skeniranje otvorenih portova
pronalaženje javnih stream URL‑ova
grupisanje kanala
Pronađeni su samo loše zaštićeni ili javno dostupni IPTV streamovi.
Cisto hvalisanje

Zasto bi vam dao ip adrese vidis gore url skenira se a vidis rezultati gde pise zasto bi vam dao nesto vredno ako imas mac nerazumem vas kako ste zlobni a drugo kohe zlocko nerazumem cas dao mi covek na telgrafu jer ima.poverenje u meni.Zlobnici ste d suki vi kao da znas nesto zasto niste napravili ali neznas ni sta je python c ++ i jos jezicki .Pozdrav idem.leo da skeniram.

Zasto bi vam dao ip adrese vidis gore url skenira se a vidis rezultati gde pise zasto bi vam dao nesto vredno ako imas mac nerazumem vas kako ste zlobni a drugo kohe zlocko nerazumem cas dao mi covek na telgrafu jer ima.poverenje u meni.Zlobnici ste d suki vi kao da znas nesto zasto niste napravili ali neznas ni sta je python c ++ i jos jezicki .Pozdrav idem.leo da skeniram.
@mikica1976 nedaj se ometat. samo drmaj i sto nades sve strpaj u neki trezor kao i mnogi drugi. Vrijeme Robin Hood_a je proslost.
Kao sto kolega @lemi rece, : "uzdaj se u se i u svoje kljuse"
LP

Samo ti deri mi se zajebavamo malo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom