Европско првенство 2026 [Данска-Шведска-Норвешка]

Прегледај го приврзокот 466691
Од Охрид официјално потврдија дека Јагуриновски не е повреден. Значи одлука на Кирца била да му даде предност на Велковски пред Томи, а не некаква повреда како што беше спомнато ќе.
Не е фит чоекот 12та минута издиша со Хрватска, 4то првенство по ред иста прича

Време е мислам Германија да ги гледаме во финале.

И ние имаме наш Мартин :D
Скроз си у право. Само нашиов у кафана јаде исто така како нивниот на терен, ама што ги вртиме и Јокиќ има стомак па е МВП на НБА :icon_lol:

Последно уредено:
: ))))
Сеа и тоа ли ни смета.

Јас сум повеќе да си го оправат директниот пренос на интернет, бидејќи МРТВ3 не им функционира воопшто. Ние што сме во странство, не можеме ништо од ПМФЛ да пратиме. Подобро беше кога преносите одеа на Јутјуб. Исто и МРТВ 1 знае да забагува повремено на нивната интернет страница.

Јас сум повеќе да си го оправат директниот пренос на интернет, бидејќи МРТВ3 не им функционира воопшто. Ние што сме во странство, не можеме ништо од ПМФЛ да пратиме. Подобро беше кога преносите одеа на Јутјуб. Исто и МРТВ 1 знае да забагува повремено на нивната интернет страница.
малце оф топик сме
тие тв права се откупени само за наша територија, за тоа и не може да се гледаат надвор ниту прва ниту трета програма. башка што мислам дека третиот канал го нема на нивниот сајт.

како и да е ова со студиото е добар напредок(да му покажиме на данците дека имаме телевизори, кога дојдоа 2008 кажуваа дека немаме телевизори дома и газеа кал низ Скопје :icon_mrgr:), за разлика од минатите првенства кога имавме добра репрезентација и резултати, а лошо реализирани преноси.

И на Чешка, тесна утакмица со Франција до самиот крај :D
Добро е тоа за нас. И да загубат плус од Норвешка 10 разлика ќе бидат веројатно најслаба третопласирана екипа.
Автоматски споено мислење:

Солиден натпревар на Србија.
Да не мислеше дека Раул ќе запне да ја победи Шпанија со Србија? :icon_lol:

Ниту Раул не може да им помогне на србите тој психолошки проблем што го имаат во главите, добри поединци ама како тим лоши, на крајот шпанците им дадоа малце надеж барем за нерешено, ама не искористија.

Добро е тоа за нас. И да загубат плус од Норвешка 10 разлика ќе бидат веројатно најслаба третопласирана екипа.
Ова може да биде клучно за нас пошто за очекување е дека ќе имаме доста лоша гол разлика. Плус уште некој да изиграат нерешено, пример Србија-Австрија или Италија-Полска па да избиеме погоре од тртопласираните.
Време е да почнеме со математики :)

За боље пласман ли збориме со третопласираните? Ја колку шо знам 12 ќе има во друга фаза.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom