Како црна врана сум, предвесник за депресијаНе се толку црни, не претерувај![]()

Миленко да се донесе во клубот за да тргне работава, па макар и некој ко Стерјев да мора крило да го играме ради татко му

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како црна врана сум, предвесник за депресијаНе се толку црни, не претерувај![]()

Поентата е дали ние како клуб ќе се решиме да веруваме во вакви таленти и ќе им даваме шанса за игра. Кога веќе го земавме оној Кривокапиќ , а плус Гоце ако игра уште, не гледам начин како дечково би добивал повеќе шанса од Ќосевски.Евентуално Гоце да биде онака за помош , а детево да биде второ крило.Детево е најдобар играч у генерација, воедно и најдобар стрелец, прво има играно десен бек ама веројатно поради висината во Алк па во Мултиесенс на десно крило го играа, одличен играч, ако добие шанса за нијанса повеќе од Ќосе, ќе биде играчиште, а поради тоа што десно крило и да остане Гоце наредна сезона нема да се замара премногу да игра, верувам дека детево ќе добие шанса од Чупко.
Да, моја грешка, мислам на Воркапиќ а сум напишал КривокапиќВоркапиќ*... Чим сме го земале, сигурно сметаат на него... за Гоце само нагаѓаме, ќе видиме дали ќе остане или не...
. Ќе видиме на кого планираат и што планираат.Да, моја грешка, мислам на Воркапиќ а сум напишал КривокапиќВоркапиќ*... Чим сме го земале, сигурно сметаат на него... за Гоце само нагаѓаме, ќе видиме дали ќе остане или не...
. Ќе видиме на кого планираат и што планираат.
sportskadimenzija.mk
По мене, подобар играч е на десен бек отколку на десно крило.Детево е најдобар играч у генерација, воедно и најдобар стрелец, прво има играно десен бек ама веројатно поради висината во Алк па во Мултиесенс на десно крило го играа, одличен играч, ако добие шанса за нијанса повеќе од Ќосе, ќе биде играчиште, а поради тоа што десно крило и да остане Гоце наредна сезона нема да се замара премногу да игра, верувам дека детево ќе добие шанса од Чупко.
Даааалеку по талентиран од СтаменковиќСамо да не биде Стаменковиќ part 2...
И мене ми изгледа подобар на десен бек.По мене, подобар играч е на десен бек отколку на десно крило.
За сениорски ракомет сe уште нема доволен габарит да игра десен бек, има само 16 години..
Но истовремено, поради висината е прекомандуван во Мулти Есенс на десно крило (така одлучиле таму тренерите), додека во младинската репрезентација е главен десен бек и генерално најдобар играч во генерација 2008.
Ќе видиме како физички ќе напредува, но имам чувство дека ќе згрешиме доколку го лимитираме само на позиција десно крило.
или како тој од Црна Гора, среден бек што беше пред 2 сезони.Даааалеку по талентиран од Стаменковиќ

Ќе да е ова второво.Прашање е ако е толку добар и перспективен, зошто решил од вториот тим на Алкалоид да дојде кај нас? Познати сме ние во работа со млади таленти и бројот на млади играчи кои сме ги извадиле низ годиниве
Или БутинО по ресенска линија го донесе?