Фан клуб - РК Вардар

Не се толку црни, не претерувај :pos:
Како црна врана сум, предвесник за депресија :D
Миленко да се донесе во клубот за да тргне работава, па макар и некој ко Стерјев да мора крило да го играме ради татко му :D

Детево е најдобар играч у генерација, воедно и најдобар стрелец, прво има играно десен бек ама веројатно поради висината во Алк па во Мултиесенс на десно крило го играа, одличен играч, ако добие шанса за нијанса повеќе од Ќосе, ќе биде играчиште, а поради тоа што десно крило и да остане Гоце наредна сезона нема да се замара премногу да игра, верувам дека детево ќе добие шанса од Чупко.

Детево е најдобар играч у генерација, воедно и најдобар стрелец, прво има играно десен бек ама веројатно поради висината во Алк па во Мултиесенс на десно крило го играа, одличен играч, ако добие шанса за нијанса повеќе од Ќосе, ќе биде играчиште, а поради тоа што десно крило и да остане Гоце наредна сезона нема да се замара премногу да игра, верувам дека детево ќе добие шанса од Чупко.
Поентата е дали ние како клуб ќе се решиме да веруваме во вакви таленти и ќе им даваме шанса за игра. Кога веќе го земавме оној Кривокапиќ , а плус Гоце ако игра уште, не гледам начин како дечково би добивал повеќе шанса од Ќосевски.Евентуално Гоце да биде онака за помош , а детево да биде второ крило.

Воркапиќ*... Чим сме го земале, сигурно сметаат на него... за Гоце само нагаѓаме, ќе видиме дали ќе остане или не...
Да, моја грешка, мислам на Воркапиќ а сум напишал Кривокапиќ :). Ќе видиме на кого планираат и што планираат.
Автоматски споено мислење:

Воркапиќ*... Чим сме го земале, сигурно сметаат на него... за Гоце само нагаѓаме, ќе видиме дали ќе остане или не...
Да, моја грешка, мислам на Воркапиќ а сум напишал Кривокапиќ :). Ќе видиме на кого планираат и што планираат.

Каков играч доби Вардар – брз, експлозивен, интелигентен, добар асистент…​

Со потписот на Бобан Поповски „црвено-црните“ доведоа директна замена за капитенот Гоце Георгиевски кој е на залезот на кариерата. Младото момче игра како десно крило и ќе може да работи и учи од популарниот „Џомба“, ако капитенот остане во редовите на Вардар и следната сезона.

По мене, подобар играч е на десен бек отколку на десно крило.
За сениорски ракомет сe уште нема доволен габарит да игра десен бек, има само 16 години..
Но истовремено, поради висината е прекомандуван во Мулти Есенс на десно крило (така одлучиле таму тренерите), додека во младинската репрезентација е главен десен бек и генерално најдобар играч во генерација 2008.
Ќе видиме како физички ќе напредува, но имам чувство дека ќе згрешиме доколку го лимитираме само на позиција десно крило.

По мене, подобар играч е на десен бек отколку на десно крило.
За сениорски ракомет сe уште нема доволен габарит да игра десен бек, има само 16 години..
Но истовремено, поради висината е прекомандуван во Мулти Есенс на десно крило (така одлучиле таму тренерите), додека во младинската репрезентација е главен десен бек и генерално најдобар играч во генерација 2008.
Ќе видиме како физички ќе напредува, но имам чувство дека ќе згрешиме доколку го лимитираме само на позиција десно крило.
И мене ми изгледа подобар на десен бек.
Даааалеку по талентиран од Стаменковиќ
или како тој од Црна Гора, среден бек што беше пред 2 сезони.

Прашање е ако е толку добар и перспективен, зошто решил од вториот тим на Алкалоид да дојде кај нас? Познати сме ние во работа со млади таленти и бројот на млади играчи кои сме ги извадиле низ годиниве :D
Или БутинО по ресенска линија го донесе?

Прашање е ако е толку добар и перспективен, зошто решил од вториот тим на Алкалоид да дојде кај нас? Познати сме ние во работа со млади таленти и бројот на млади играчи кои сме ги извадиле низ годиниве :D
Или БутинО по ресенска линија го донесе?
Ќе да е ова второво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom