Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Чаре за колено — рскавица: што да се пие,прави подолго време ме мачи..
Kolagen che si kupuvash samo che barash kvaliteten . Ima sekakov od djubre do kvalitet.
A vo medjuvreme pravish MRT i se molish na boga da nemash Artroza, od nejze nema spas i na krajot zavrshuvash so Titanium Koleno.

Чаре за колено — рскавица: што да се пие,прави подолго време ме мачи..
Обиди се:
- говедски желатин,
- витамини „Б„ и „Д„,
- колаген,
- гел од полжави (види во „Натура...„).

За секој случај, напрај и лекарска проверка на состојбата од коленото, за да дознаеш која е точната повреда...

Обиди се:
- говедски желатин,
- витамини „Б„ и „Д„,
- колаген,
- гел од полжави (види во „Натура...„).

За секој случај, напрај и лекарска проверка на состојбата од коленото, за да дознаеш која е точната повреда...
Направив магнет покажа оштетување на рскавица па затоа и при подлого пешачње ме боли ..

Доц. д-р Весна Петреска Дуковска

Ремедика за девијација или

Раде Филиповски​

СПЕЦИЈАЛИСТ ПО ОТОРИНОЛАРИНГОЛОГИЈА Жан Митрев?​

искуство некој?

Препорака за добар ортопед на приватно (за скочен зглоб)?

За добар уролог би го препорачал Др Слободан Гурмешевски (Универзитетска Клиника-Комплекс Мајка Тереза), јас пред 2 години имав зафат кај него од прв ден и месеци после операција знаеше да прати порака да праша дали е се во ред, дали сум добар, незнам кој друг доктор би комуницирал со пациенти месеци после операција и контроли.
Da mnogu dobar urolog e д-р Слободан Гурмешевски edna komsika mu e devojka dr.Aneta Kupeva koj mu bese studentka negova pa devojka mu stana i ona mnogu go fali deka e najdobar vo drzavna bolnica

Proceduralno, prashaj ja vo shto e najdobar!:D
Vo Kurologija ili Pichkologija
Ona kazuva deka bukvalno vo se i kako covek i kako doktor i kako partner itn cim si e so nego uste od koga i stana mentor na fakultet a e postar od nea 20g valjda svarno go biva covekot vo se , ako sakate da gi praste moze da gi najdete vo intermezo pocesto se tamu do ranite utrinski casovi.

Препорачајте офталмолог во Скопје?
Др. Ристовски е букиран 2 месеца однапред.

Нема стварно. Бев до матичниот лекар, и нема слободно. Дури и се изненадив.

Матичните ми се млади и неискусни , веднаш праќаат на разноразни прегледи...ете ме праќа на РТГ на клиника, дем3ќ не сум дишел добро...РТГ имам напраено 2021 кога прележав Ковид, но не верувам дека имав пнеумонија тогаш. Работата е дека послабо дишам кога ми е затнат носот, било од вирус било од алергија.Дали РТГ на плуќа е потребно или има и другим метиоди, како што имаше порано во медицина на трудот во Бутел ? Дали има во градот приватна ординација за таа област ??

Последно уредено:
Матичните ми се млади и неискусни , веднаш праќаат на разноразни прегледи...ете ме праќа на РТГ на клиника, дем3ќ не сум дишел добро...РТГ имам напраено 2021 кога прележав Ковид, но не верувам дека имав пнеумонија тогаш. Работата е дека послабо дишам кога ми е затнат носот, било од вирус било од алергија.Дали РТГ на плуќа е потребно или има и другим метиоди, како што имаше порано во медицина на трудот во Бутел ? Дали има во градот приватна ординација за таа област ??
Не знам ништо за тебе и твојата историја, правило е ако кашлаш континуирано 3 недели да се направи РТГ. Можеби ти е алергиски проблем особено ако ти се случува ова често или сезонски но тоа нема да се покаже на рентген а матичен нема право да те упати на алерготестови, спирометрија исл па подобро би било на орл или пулмо.

Приватна ординација за пулмологија? Колку што знам нема, или на приватен интернист или по приватните болници.

Не знам ништо за тебе и твојата историја, правило е ако кашлаш континуирано 3 недели да се направи РТГ. Можеби ти е алергиски проблем особено ако ти се случува ова често или сезонски но тоа нема да се покаже на рентген а матичен нема право да те упати на алерготестови, спирометрија исл па подобро би било на орл или пулмо.

Приватна ординација за пулмологија? Колку што знам нема, или на приватен интернист или по приватните болници.
Младата матична измисли диагноза ЗАБЕСТО ДИШЕЊЕ...има тука друга работа, и да дишам на уста, пак делумно дишам и на нос и има шуштење...не знам, сум имал повеќе пати проблем со затнување на горни дишни патиште, првпат ми кажуваат ова. Кога беше Корона ми направија РТГ, пред 5 години...
Прашав, приватен преглед на друг матичен ми бара 2500мкд!!! А имаше порано Трудова Медицина Бутел, ама изгледа 5оа не постои веќе...

Последно уредено:
Back
На врв Bottom