Turkish unmanned fighter Kızılelma conducts historic F-16 test
Türkiye's first unmanned fighter jet, Bayraktar Kızılelma, completed another historic test, locking onto a target F-16 and achieving a direct hit...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немаат друг анти турски расположен партнер. Секој против секој прави некаков сојуз.
Си праат и Кипар и Грција Бајрам.....не знам зошто Турција малку не потсети за Злосторствата на Гривас, а кој во Кипар и Грција го третираат како херој....а за Косово наводните злосторства им се аргумент за отцепување...
Напротив, Бугарија сега шурува со Грците, а не сум запознает колку се турците во Бугарија...Немаат друг анти турски расположен партнер. Секој против секој прави некаков сојуз.
Мене ми е сосема чудно зошто и Бугарија не е во тој сојуз. Како што знам голем број на Турци живеат во Бугарија и граничат со Турција па можеби имаат страв од сепаратизам.
Одвај чекам да се запукаат па Ердо да почне да ги регрутира сите што имаат избегано од Турција овде. Башка и племево што дрка на него да идат доброволци да се борат.
Одвај чекам да се запукаат па Ердо да почне да ги регрутира сите што имаат избегано од Турција овде. Башка и племево што дрка на него да идат доброволци да се борат.