мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 21.603
- Поени од реакции
- 27.434
Sega mi prodavas zapadnoevropski filmovi ili so ti e muabetot ?Дете и сега не носи никој во биртија, а кога не се пушеше ние стававме клуч на врата и цепавме до сабајле. Проблем е во рандом пицерија во Недела попладне каде се оди И фамилијарно некој да ги швајцува до тебе, и тука нема што газдата да бира па да мора поради притисок на некои што не им чука две во глава да дозволи да се пуши каде се јаде и има деца оти конкуренцијата ќе го затвори. Зошто газдата не одлучува неговата пекара да работи цела ноќ и да служи жестоко? Некои работи државата мора да ги регулира за општо добро. Тука не се ни продаваат цигари, ги имаше само заклучени во маркет а сега ни таму. Но трева шоп има на секои 200 метра, ама не се пуши околу деца, кај се јаде па и воопшто внатре. Easy.![]()
Автоматски споено мислење:
OtokTeshko e da si rob na turun i filter. Ama aj ,nikad ne e kasno za da pomine tvrdoglavosta.

Ok sfativme, si gi otkazal cigarite i sega zivotot go zivejs so polni gradi. Super za tebe, samo daj ne davi. Vo edna kafana nemozis da odis ko coek, de ocite ti solzele, de kosulata ti mirisala, boze me oprosti ko nekoe zence, se ti smeta. Uste menstruacija da pocni da ti idi i taman isto.
Автоматски споено мислење:
Prvo sojma da mi duvas vo mene, toa e povekje provokacija otkolku so bi mu precelo. Dodusa povekje bi mi precelo da imas zdiv ko na umreno kuce i da mi duvas vo mene otkolju cad od cigari, ama koj sto si preferira. Inaku ne, ne mi preci. Zosto bi mi precelo.Добро ај еве логички, дома седиш и јадеш, нема да ти смета да ти дувам во тебе со дим од цигара? Здраво е тоа? Има лезет во тоа?
I ne go pocnuvaj muabetot so sto e zdravo ili ne. So ogled na toa sto jadime i pieme, tutunot najzdrav ke ispadni od se.
Последно уредено: