Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Мора на 1 месец да те откажиме од форумот малце да а повратиш бојата, многу си озрачен од мониторот. До тогаш си ретко, бледо и лито типче.

Ama oti navreduvas sea, sakas da te istepame?
Prvite dva pati interesni bevte, ajde sea tisina si podelivte poenite

Ama oti navreduvas sea, sakas da te istepame?
Prvite dva pati interesni bevte, ajde sea tisina si podelivte poenite
Само не ме тепај, ако си админ може ме банираш.
Гледај само ортакот одозгоре не го банирај оти 80% од животот ќе му скратиш :pos:

Бреј Невил се бунел за ова, а во негово време за маагери се добивало опомена. Место да каже ова све денес фудбалериве ко од мочка праени, он се буни за нешто што се прави секогаш.

arsenal i da osvojat titula- raduj se kure na pijano pice

Абееее извини, Арсенал криви на крај што Сити и Ливерпул испофрлија пари и пак имаат онака сезона. Јунајтед да не беа Јунајтед може пред нив ќе беа до сеа. Зборам за Сити и Ливерпул, а Арсенал имаат најака сезона у време на Артета колку и да го хејтате сите. Само резултатите се гледаат во мај , затоа почекајте малце пред толку хејт.

Vidi sto se ima na klupa i posle filip mkd i ostali ke mi kukaat ama kao 10+ poeni.
Еј какво е ова педерско споменување во мислење структурирано како состојки за чорба да си набројувал.

Ако приметуваш и сите ние навивачи на Арсенал сме на исто мислење со тебе дека пристапот на Артета е пичкарски и дека е некоја верзија на Чоло со Атлетико. Имаше индикации дека ќе гради такво нешто кога посла само да носи були играчи градени како за рагби, да носи милион дефанзивци. Најверојатно човеков видел дека тој Арсенал од 2022-23 што беше пријатно изненадување и право уживање да се гледа (сезоната Мартинели и Одегард по 15 гола кога имаа) едноставно не може да освои титула со таа игра и решил да напаѓа титула со коска одбрана, контрола на играта преку машини играчи од средината, а нападот ако даде преку акција гол супер, ако не преку брут форс (стопери преку прекини, автоголови). Дали ми се допаѓа? Не. Дали уживам да гледам ова? Не. Дали ако освои титула некој ќе му замери? Не.

Следните кола се клучни поради неколку причини. Прво е дали Арсенал ќе успее да се консолидира и пак да си продолжи со низа победи, второ е дали Сити ќе може со вакви проблеми во одбрана да ја прати трката. Ако Сити успее да прати оваа разлика до средина на март тогаш Арсенал со историјата на прокоцкување предност што ја имаат се во многу лоша ситуација бидејќи имаат притисок на: 20+ години без титула, историја на 3 години 2ро место, имање на ум дека веќе испуштиле таква предност неколку пати. Но доколку отиде на 10+ што ги спомна до тогаш, мислам дека ќе е иста слика како Ливерпул лани, кај што второпласираниот веќе има кренато раце од лигата и на друго ќе се фокусира. Останува да видиме.

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Автоматски споено мислење:

Проблемот е што Арсенал ја игра истата игра и си Ѓокерес и со Хесус и ваљда Хаверц. А не може така, различен тип на играчи се.
И мислам дека треба повеќе минути за Мадуеке, дури и некогаш пред Сака да стартува, доста поексплозивен и побрз играч е.

• Вау
Reactions: S.L
Озбилно? Мартинели гледа повреден играч и намерно му шутира прво топка, после се враќа и го гура надвор од терен. Човекот со носилки го изнесоја и као он нешто се извинувал? Хах. Демек ако не беше повреден Бредли реакцијата ќе беше океј?
Не се сите како играчите на Артета за се да глумат. Веројатно и од таму таа гадна реакција пошо учени се само да глумат па мислат дека и другите се како нив. Вакви работи за да не се повторуваат би требало да се казнуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom