ОрешникВикаш јака бомба ќе рокне?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ОрешникВикаш јака бомба ќе рокне?
О неОрешник
Ја па барам играч со тоа име, па коа сфатив хахахахаОрешник
Да не доаѓа Котов од Чековски Медведи?Орешник
Он игра на позиција лев бек, ние нели бараме десен бек за наредна сезона, не знам зошто би доаѓал Турченко кога на таа позиција ќе ги имаме Хориха, Љевар а исто така и Жоао Педро Силва Бразилецот може да покрие на лев бекИхор Турченко наше дете растено во Богданци (измислен Македонец). Не сум сигурен само и дали е роден во Македонија.
Е што тој ? Татко му порано играше во Македонија.Ихор Турченко наше дете растено во Богданци (измислен Македонец). Не сум сигурен само и дали е роден во Македонија.
Желба му е изгледа на дечкото. Иначе Турченко изгледа ќе иде во Нант.Он игра на позиција лев бек, ние нели бараме десен бек за наредна сезона, не знам зошто би доаѓал Турченко кога на таа позиција ќе ги имаме Хориха, Љевар а исто така и Жоао Педро Силва Бразилецот може да покрие на лев бек
ТочноЖелба му е изгледа на дечкото. Иначе Турченко изгледа ќе иде во Нант.
Научна фантастика.Нема шансиMarko mitev vo vardar da se donese, duri i serafimov bi bil dobro pojacanje deckite vo solidna forma se

Не се толку црни, не претерувајДопрва ќе чекаме црни вести...![]()