Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе иде на психолог и психологот ќе му вика ,,не го сакај Иван”? Има геј и деца, и тинејџери и возрасни мажи. Некои го прифаќаат и покажуваат тоа порано, некои подоцна.Тоа што си Македонец, Французин или Камерунец нема никаква врска со тоа што си педер.
Второ, кој те излажа дека си се родил таков? Тука е најголемиот проблем, што се лажете дека се раѓате ко педери, а не дека тоа станувате со тек на време ради икс причини.
Трето, друже тебе ти треба помош, меѓутоа ако сам не сакаш да си помогнеш тогаш ќе треба да тераш така за сва времена.
Дава лекции по историја некој што мисли дека цар Самоил и Крали Марко биле генерација![]()
Не само темава него и анкетата ќе има исти исход, ниту еден женски глас против хомо .... а тоа води кон правата тема - на жените треба да им биде одземено правото на глас за да се врати човештвото на нормални патеки.
Јас како тинејџерка исто имав прашања дали ме влечат жени, кога ќе се начукав посигурно ми беше да се бацам со другарка, него со непознат маж.

Море хеј. Ќе треба да бришеш после.
Јас ништо не реков, само си се смешкам.Море хеј. Ќе треба да бришеш после.

Исто така мислење на хомо сапиенс од средниот век....односно хормонален дисбаланс.
СЗО не е никаков репер, никаков фактор, буквално за ништо. Видовме од Ковид пандемијата. Среќа САД ќе ја напуштат, па ќе секнат и дел од средствата.
Не е говор на омраза, валидно изразување е и факт кој постоел до пред век ипол... Треба да гласаш ако има можност да бидеш регрутиран во случај на војна, ако не .. деца и жени треба да бидат заштитени од последиците од гласањето, ништо страшно.Врати се во пештерата плс.
А и ваков говор на омраза кон пол нема да се толерира.
Да не биде МаЦка нѐ брише.
Педери ќе убивате, жени дома, еве гледам државава и светов ние ви сметаме да ја/го оправите.
И вие и педерите сте родени од жени. Да не постоиме ние, нема ни вие. И обратно. Никој не е поважен од другиот.
Еј, ако може Византија да пишува у чии чмарови бутал прсти може и девојкава да напише што праела со другарките
Ima bolesti za koi nema lekАј сега вака: зошто би било контроверзно нешто што со години, години се практикувало. Дури и денес има места каде се обидуваат да лечат хомосексуалност. Ако е болест и ако толку време се труделе да најдат лек за неа, ајде дајте ми еден единствен пример на некој кој бил излекуван.

Јас би го читал тоа. Ајмо Мачке, досадни се другиве. Падна ли триење на гради? Се душкавте ли пред тоа ко Визи и ботомсите.Еј, ако може Византија да пишува у чии чмарови бутал прсти може и девојкава да напише што праела со другарките![]()
Во денешно време кој сѐ гласа, и кој се води држава е прво за на психијатриски посматрање, а после се друго.Не е говор на омраза, валидно изразување е и факт кој постоел до пред век ипол... Треба да гласаш ако има можност да бидеш регрутиран во случај на војна, ако не .. деца и жени треба да бидат заштитени од последиците од гласањето, ништо страшно.