Кое е твоето контроверзно мислење? (Тема 50: @Darling - Неверството да биде криминално дело)

Неверството да биде криминално дело

• Вкупно гласачи
    24
Дава лекции по историја некој што мисли дека цар Самоил и Крали Марко биле генерација :toe:

Тоа што си Македонец, Французин или Камерунец нема никаква врска со тоа што си педер.

Второ, кој те излажа дека си се родил таков? Тука е најголемиот проблем, што се лажете дека се раѓате ко педери, а не дека тоа станувате со тек на време ради икс причини.

Трето, друже тебе ти треба помош, меѓутоа ако сам не сакаш да си помогнеш тогаш ќе треба да тераш така за сва времена.
Ќе иде на психолог и психологот ќе му вика ,,не го сакај Иван”? Има геј и деца, и тинејџери и возрасни мажи. Некои го прифаќаат и покажуваат тоа порано, некои подоцна.
Знам геј мажи кои се бфф на жени, ама никад не би биле со жена и не биле, не ги привлекуваме така. Знам геј мажи кои биле со жени.
Знам доста стрејт мажи кои ги ложат лезбејки, или бар жени како се лапаат. Јас како тинејџерка исто имав прашања дали ме влечат жени, кога ќе се начукав посигурно ми беше да се бацам со другарка, него со непознат маж. Ама никогаш не ме влечеле како маж.
И тоа било пред години, и не ми дошло пак да експериментирам или да пробувам. Сакам да имам фамилија и деца сега.
Жените имаат исто доста голем наклон кон флуидност, ама кај нас повеќе има педери него лезбејки.. ќе си останам немажена со моите пити.

Дава лекции по историја некој што мисли дека цар Самоил и Крали Марко биле генерација :toe:

Моето И-Ку е надалеку познато. Големо големо големо, како твојот алат.

Велат глупо дете среќа носи. Па така јас на 30ет тежам Франки. И знајш шо ми е криво? не ги заработив преку јахтинг.

Врати се во пештерата плс.
Не само темава него и анкетата ќе има исти исход, ниту еден женски глас против хомо .... а тоа води кон правата тема - на жените треба да им биде одземено правото на глас за да се врати човештвото на нормални патеки.

А и ваков говор на омраза кон пол нема да се толерира.
Да не биде МаЦка нѐ брише.
Педери ќе убивате, жени дома, еве гледам државава и светов ние ви сметаме да ја/го оправите.
И вие и педерите сте родени од жени. Да не постоиме ние, нема ни вие. И обратно. Никој не е поважен од другиот.

Јас како тинејџерка исто имав прашања дали ме влечат жени, кога ќе се начукав посигурно ми беше да се бацам со другарка, него со непознат маж.
:rolleyes:

...односно хормонален дисбаланс.

СЗО не е никаков репер, никаков фактор, буквално за ништо. Видовме од Ковид пандемијата. Среќа САД ќе ја напуштат, па ќе секнат и дел од средствата.
Исто така мислење на хомо сапиенс од средниот век.

Ако му дадеш на маж повеќе тестостерон ќе стане пострејт? :D

Ок СЗО не ја признаваш, еве прочитај што имаат да кажат APA и AMA. Нема таму политика, само децениски истражувања.

Врати се во пештерата плс.

А и ваков говор на омраза кон пол нема да се толерира.
Да не биде МаЦка нѐ брише.
Педери ќе убивате, жени дома, еве гледам државава и светов ние ви сметаме да ја/го оправите.
И вие и педерите сте родени од жени. Да не постоиме ние, нема ни вие. И обратно. Никој не е поважен од другиот.
Не е говор на омраза, валидно изразување е и факт кој постоел до пред век ипол... Треба да гласаш ако има можност да бидеш регрутиран во случај на војна, ако не .. деца и жени треба да бидат заштитени од последиците од гласањето, ништо страшно.

Ај сега вака: зошто би било контроверзно нешто што со години, години се практикувало. Дури и денес има места каде се обидуваат да лечат хомосексуалност. Ако е болест и ако толку време се труделе да најдат лек за неа, ајде дајте ми еден единствен пример на некој кој бил излекуван.
Ima bolesti za koi nema lek :toe:
Inaku pederite ne se bolni, barem spored mene. Ednostavno pogresno naredeni geni, greska na prirodata, slepa granka na evolucijata. Nisto povekje, nisto pomalku. Kako zmija so dve glavi ili tamu nesto slicno. I sega najverojatno nekoj ke se izbaci so muabet deka ima primeri i kaj nekoi zivotinski vidovi bla bla bla. Da pederlukot e priridna rabota, no ako e prirodno, ni oddaleku ne znaci deka e normalno. Kako zmijata so dve glavi. Taka da odgovorot na anketata bi bil ne, barem ne vo klasicna smisla na zborot , deka e bolest i treba da se tretira za da ozdravat. Da im se olesni zivotot so genetskata greska so ja nosat, ne po svoja krivica Da, da se lecat za da stanat normalni Ne.

Еј, ако може Византија да пишува у чии чмарови бутал прсти може и девојкава да напише што праела со другарките :icon_lol:
Јас би го читал тоа. Ајмо Мачке, досадни се другиве. Падна ли триење на гради? Се душкавте ли пред тоа ко Визи и ботомсите.

Не е говор на омраза, валидно изразување е и факт кој постоел до пред век ипол... Треба да гласаш ако има можност да бидеш регрутиран во случај на војна, ако не .. деца и жени треба да бидат заштитени од последиците од гласањето, ништо страшно.
Во денешно време кој сѐ гласа, и кој се води држава е прво за на психијатриски посматрање, а после се друго.
И за кај нас во една партија се шушка дека има долгогодишен министер геј. Па ти ја води државата и гласа.
Ние бар мултитаскаме. Они дур си копале очи, жениве копале ниви, чувале деца, одржавале дом, и тоа сѐ рачно еден период. Ради вакви ко тебе има жени брат. Ама да не го потите после по форуми, ќе знам и да се тепам, и да готвам, и по дома работи да правам само да не квичи некој. А ќе видиме дали ќе најдам спротивна половина со истите квалификации.
Многу сте паметни вие, а после 8 саати работа со даљинското у рака, рацете у к и ајт. Е така не може.

Back
На врв Bottom