Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
И на тебе и на Ханибал можам да ви кажам тактика за победа, аманее фер зашто некој од вас секоко ќе испадне. Точно знам и на Игокеа и на Гоко што им е слаба страна. Само ќе ви кажам добро проанализирајте им ги последните 5 утакмици и ќе сконтате.Како и да е се надевам дека кој и даиспадне нема да се откаже од играва. Не е исто без нервозните постови на црвениот ѓавол или на ханибал. Јас инаку денес си осигурав 5то место и сега цел тим ми е на распродажба, ако има некој поголем буџет нека ѕирне слободно.

Добив една поракана Чаразај од менаџерот на партизан игокеа каде што он е навреден од горенаведениот пост!!!!!! Дали некој горе глда нешто навредливо???
Е сега вака, типот се фура нешто демек он бил појак, зашто ме тепал у лига.Е сега на таа утакмица поради повреди играм без центар и у реду , ме тепал.Ама, ѕирнете мој тим,ѕирнете негов тим и ќе видите кој е газда меѓу нас.Едноставно јас сум 5 ти а он е под мене на табела. Само една порака до господинот верувам ќе ја прочита
СЕ ГЛЕДАМЕ СЛЕДНА СЕЗОНА НА ДВАПАТИ ГАДНО ЌЕ ГО ЈАДЕШ ОД МЕНЕ ТИ ВЕТУВАМ. сО ТЕБЕ ЌЕ ИГРАМ СО ПОСЕБЕН МЕРАК.

Овие се молат да не отпаднат, а јас па се молам тие што ќе отпаѓат да не се Лосер, Гоко, и Аба. Мислам секако некој од нив мора да испадне, али се надевам дека во мојата лига ќе дојдат toska crni, и Pelister Bitola за да немам конкуренција другата сезона. :pos:

Добив една поракана Чаразај од менаџерот на партизан игокеа каде што он е навреден од горенаведениот пост!!!!!! Дали некој горе глда нешто навредливо???
Е сега вака, типот се фура нешто демек он бил појак, зашто ме тепал у лига.Е сега на таа утакмица поради повреди играм без центар и у реду , ме тепал.Ама, ѕирнете мој тим,ѕирнете негов тим и ќе видите кој е газда меѓу нас.Едноставно јас сум 5 ти а он е под мене на табела. Само една порака до господинот верувам ќе ја прочита
СЕ ГЛЕДАМЕ СЛЕДНА СЕЗОНА НА ДВАПАТИ ГАДНО ЌЕ ГО ЈАДЕШ ОД МЕНЕ ТИ ВЕТУВАМ. сО ТЕБЕ ЌЕ ИГРАМ СО ПОСЕБЕН МЕРАК.
Епа сега тоа ти е, ќе има можност да се докаже сега против АБА. :)

Овие се молат да не отпаднат, а јас па се молам тие што ќе отпаѓат да не се Лосер, Гоко, и Аба. Мислам секако некој од нив мора да испадне, али се надевам дека во мојата лига ќе дојдат toska crni, и Pelister Bitola за да немам конкуренција другата сезона. :pos:

Ја па се молам да дојдам у твоја лига да играме јаки утакмици.

Епа ако дојдеш и ти и Гоко и кур ќе ја видам јас Суперлига. :pos:

Може ќе бидеш трет и ќе играш со мене реванш бидејќи нема да испаднам директно ќе играм бараж.И секако ќе изгубиш.:vozbud:
И ај праќај покана за пријателска сега ти играш дома сакам реванш.

Може ќе бидеш трет и ќе играш со мене реванш бидејќи нема да испаднам директно ќе играм бараж.И секако ќе изгубиш.:vozbud:
И ај праќај покана за пријателска сега ти играш дома сакам реванш.

Море знаеш каква ти е историјата со мене ? :vozbud:

Ќе играме во Недела, сеа ќе играм со Орка во Четврток.

Море знаеш каква ти е историјата со мене ? :vozbud:

Ќе играме во Недела, сеа ќе играм со Орка во Четврток.

А ти знаеш каква ти е иднината со мене?:vozbud:
Е сеа 100% играме у недела и не закажувај со други.

Утре ке биде жешкоо.Ќе биде многу тесно.Ќе направам некоја тактика ама сепак мислам оти ке изгубам некак.Мада надежта последна умира.Лузер, дај не биди толку песимист, у подобра ситуација си од мене имаш полесен противник.
П.С. Што има па Партизан да се навредува од Правниче не ми е јасно.:tapp:
Нека победи подобриот:salut::helou:

A, знаеш ли што е најинтересно.Јас дури сега гледам дека и Гоко има шанси.Може и на двајцата да не зафркне. Ќе го кркаме :pos2::pos2::pos2:

Колку се нервирам нејке да се логира на мојот акоунт :(
Сега ке си правам нов

A, знаеш ли што е најинтересно.Јас дури сега гледам дека и Гоко има шанси.Може и на двајцата да не зафркне. Ќе го кркаме :pos2::pos2::pos2:
Леле ако не заебе Гоко... Абе има играч со 102.000 скил индекс, а во последните две утакмици го тепаше ЛА Лејкерс и хит ем хај, во добра форма е. Затоа се плашам ја од него.
Колку се нервирам нејке да се логира на мојот акоунт :(
Сега ке си правам нов
Зашто нејќе?!

Незнам оти нејќе ме зафркава нешто у пм.
Епа прави нов акаунт, ај можда ќе те стават у втора лига. :)

Луѓе, уште едно коло до крајот на сезоната, брзо летна и оваа сезона.
Со среќа на сите нека испаднат Лузерите. :)

Јас утре ќе тепам службено 20-0, па ќе ја гледам утакмица на Лосер и на Аба истовремено ќе ги пратам и двете, и ќе известувам тука на форумот. :vozbud:

Абе Кирца кога те тепав некни тимскиот дух ми беше добар, а сега е сиромашен може да го кркам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom