Стефче за жал е мислам соодветна мета за сефте.
Доволно незаштитен за лесно да оди работата и доволно неомилен за да се каже дека се бориме со криминалот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne mislis na Republika Makedonija-Skopje ?Името беше од многу одамна сменето, само требаше да се стави планот во акција. Самиот Грујо имаше предлог Северна многу пред шарената.
И глуп човек знае дека менувањето е еднакво со политичко самоубиство па затоа Грујо се тргна или беше тргнат попрецизно. Да не беше број еден лопов у државава, ќе немаше со што да биде уценет да се тргне, така да за мене Грујо е обичен лопов.
Името можеше да биде сочувано само од народот, ама на народот само онајн им е битно името и се друго.
Не го предупредувај ќе имаме нов благонадежен.Стефче за жал е мислам соодветна мета за сефте.
Доволно незаштитен за лесно да оди работата и доволно неомилен за да се каже дека се бориме со криминалот.
Ne ne, nikako.Он освен непокорлив борец (заедно со останатите од таа групација на тогашнето дрпне) за мајка Македонија беше и визионер и немој да го омаловажуваш.
Грујо и 8-те маченици.Ne ne, nikako.
Taka nekakoГрујо и 8-те маченици.

www.slobodnaevropa.mk
Хах јак стапСтефче за жал е мислам соодветна мета за сефте.
Он не беше ниту организатор ниту водач во тој шлајм.Taka nekako
Tuku na Apasiev sto uloga bi mu dodelil vo cela taa tragikomedija. Nema smisla covekot da go izzemime, sepak okapa na barikadite tolku godini ?![]()
Ok de, znaci lazese koga javno kaza deka mu ja ukradoja revolucijata.Он не беше ниту организатор ниту водач во тој шлајм.
Ниту гласаше за промените туку есдеес и 8-те маченици кои ни референдум не испочитуваа.
ПС
Апасијата ве сака вас обесправените.
Има положено цвеќе на гробот на Енвер.
Треба малку почит да имаш за него.
Читаш што пише РСЕ на унгарски јазик.
„Груевски требаше да оди во затвор на 8 ноември 2018 година, но наместо тоа, тој беше прошверцуван во Унгарија неколку дена подоцна под сè уште неразјаснети околности. До денес е сомнително и во која постапка добил азил кај нас“наведува Радио Слободна Европа на унгарски јазик.
...на Апасиев.Taka da bujrum, Apasiev ke ja igra ulogata na .......
Не си нормален и не знаеш нормално да комуницираш.vistinata boli
Што правеа 300к дпмне гласачи додека сето ова се случуваше?apasija si e kurton... bese i si ostana
ne e rabotata kolkava mok imal nego judata u nego i ulogata sto gomna kako nego i tebe ja odigraa
nikogas povtorno ovaa drzava nema da zastane na noze radi toa przino. ednostavno nevozmozno e. imeto e najmal problem, napravivte sistem kade moze da kupis/ucenis bilo kogo pa i pratenik. tolku ste glupi da uste ne sfakate deka ja unistevte drzavata za navek.