и да тепа ми ако тепамо па ќе смо 4тиА у случај и Кожув да тепа? Гледа ли се кош разлика или меѓусебан дуел?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и да тепа ми ако тепамо па ќе смо 4тиА у случај и Кожув да тепа? Гледа ли се кош разлика или меѓусебан дуел?
Ни може Радукиќ ни НиколиќОчекују победу вечер двоцифрену ако све биде како што треба, Радукиќ можда улегне 5 6 минута да поигра, други су ваљда сви стандард
Kakvu srekju imamo...Ни може Радукиќ ни Николиќ
Ја незнам како се повредив.. што ги прави марин на тренинг.. којзнае колко и ќе паузира николиќ.. ептен кривеше..Николиќ ептен кривеше на клупу. Луковиќ нервозан клупу ќе скршеше. Килава победа на крај.
Ке се вратив и Николиќ и Радукиќ за утакмицу сс ЧаирЈа незнам како се повредив.. што ги прави марин на тренинг.. којзнае колко и ќе паузира николиќ.. ептен кривеше..
Според. Спорт1 смо 5ти и ќе играмо сас ангели за куп..Ке се вратив и Николиќ и Радукиќ за утакмицу сс Чаир

Според. Спорт1 смо 5ти и ќе играмо сас ангели за куп..
А Според федерацију 4 ти..
Прегледај го приврзокот 464254![]()
Познати осминафиналните двојки од Купот - вечното дерби можно уште во четвртфинале!
Последните натпревари во оваа година воедно се и последни мечеви од првиот дел од кошаркарската Суперлига, по кои дури и без разлика на исходот на денешната пресметка меѓу МЗТ и чаир 2030 (13 часот) веќе се знае распоредот на натпревари во Купот на Македонија уште од осминафиналната фаза, која...sport1.mk
Ако играмо сс Ангели после Мзт га избегнуемо до финале. А ако идемо као 4ти у куп тг сс Мзт веќ у полуфинале се падамо.Епа чек кош разлика ли се гледа или меѓусебан дуел? А и овакој Ангели су егзибиционална утакмица и да играмо
Исто ни се фаќа а МЗТ а ТФТ, не смо кадарни за највисоки дострели.Ако играмо сс Ангели после Мзт га избегнуемо до финале. А ако идемо као 4ти у куп тг сс Мзт веќ у полуфинале се падамо.
Еее брат претера гу ти па ми да имамо још едну петорку поквалитетну од овуј комотно аба1 може да играмо. На нас ни фали едн добар македонски играч за да им биднемо конкурентни на Тфт и Мзт.Исто ни се фаќа а МЗТ а ТФТ, не смо кадарни за највисоки дострели.
Ако овакви ккви што смо моментално освоимо лигу, треба АБА-1 да ни дадев одма да играмо.
Фали ни још цела добра петорка, за овај да ву бидне потпора на туј петорку за да успеемо да освоимо нешто, овакој пиши пропало
Факт е дека ичера фалесва два кључни играчи..и покрај тој дечки изиграва борбено.. на крај паднасмо ..Исто ни се фаќа а МЗТ а ТФТ, не смо кадарни за највисоки дострели.
Ако овакви ккви што смо моментално освоимо лигу, треба АБА-1 да ни дадев одма да играмо.
Фали ни још цела добра петорка, за овај да ву бидне потпора на туј петорку за да успеемо да освоимо нешто, овакој пиши пропало
Исто ни се фаќа а МЗТ а ТФТ, не смо кадарни за највисоки дострели.