Воведуваме нови и побогати mCONNECT Пакети! | Добредојдовте на mtel.mk
Динамичноста што го карактеризира пазарот претставува основа при изборот на услуги и технологии што МТЕЛ ги нуди до крајните потрошувачи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mtel se razbudil![]()
Воведуваме нови и побогати mCONNECT Пакети! | Добредојдовте на mtel.mk
Динамичноста што го карактеризира пазарот претставува основа при изборот на услуги и технологии што МТЕЛ ги нуди до крајните потрошувачи.mtel.mk
Првите две тарифи се океј ,ама другите многу малку интернет имаат.Mtel se razbudil
.......
Ok e deka e postpejd, ama baraat 399,za 6gb a na pripejd za 350mkd, davaat 20gb ...nema nikakva logika ....Првите две тарифи се океј ,ама другите многу малку интернет имаат.
Кај пиши на веб страницата? Еве ја ситуацијатаНеколку пати повторено тука, на веб-страницата исто така има и исто како кај сите други оператори - кредитот има „рок на траење“. Ништо ново, ништо спектакуларно...
А1 - најдобар сооднос помеѓу цената и квалитетот, дефинитивно најдобра мрежа во Македонија, најфер пакети и цени во припејд и плус со секое онлајн надополнување имаш бесплатни гигабајти, бидејќи веќе сум 8 години на А1 ми доделија 20GB интернет кој можам да го користам 15 дена.Кај пиши на веб страницата? Еве ја ситуацијата
До крај на декември има важност беојот значи уште 10 дена.
На друг број надополнав 600 ден кредит за да се продолжи важностс за 6 месеци, се продолжи за 3, па ајде молби/жалби/приговори па едвај го сменаја... Денес поднесов барање за пренос во а1 и ајде чао со вакви аматерски фирми
Да да. Запознаен сум со понудата. Но как мтел ми беше едноставно со годишен пакет (за моите) али ништо од услугите не функционира ни повици кон мтел во стеанство, ни роаминг ни надополнување кредитА1 - најдобар сооднос помеѓу цената и квалитетот, дефинитивно најдобра мрежа во Македонија, најфер пакети и цени во припејд и плус со секое онлајн надополнување имаш бесплатни гигабајти, бидејќи веќе сум 8 години на А1 ми доделија 20GB интернет кој можам да го користам 15 дена.
Интернетот лета, 4G+ мрежа нон-стоп, повиците се воспоставуваат на 3G, VoLTE нема, но затоа квалитетот на повиците им е одличен, во градовите имаш можност да користиш брзина на Uploud до 100 Mbps, што не е воопшто малку за припејд.
Активираш број, после креираш профил на Мојот А1, дополнуваш кредит од 300 денари и плус 100 денари за паркинг ако ти треба и после во делот пакети го имаш Понуди за вас и го активираш месечниот пакет XL каде што имаш 10GB интернет, неограничен интернет за социјалните мрежи и неограничени разговори и СМС.
Да, јасно, ама види ја сликата погоре, скоро 2 недели пред истек веќе си ги тргнаа парите. Бројчето до 29.12 има важност. А тие веќе на 17ти ги тргнааПрегледај го приврзокот 464128
Автоматски споено мислење:
Па, и во А1 исто кредитот ќе ти има „рок на траење“. Нема оператор каде што го нема тоа...
A1 se dobri dodeka dojdi 4ig,(posle toa ili ke se podobrat ili ....?) posle ke se rasipat,А1 - најдобар сооднос помеѓу цената и квалитетот, дефинитивно најдобра мрежа во Македонија, најфер пакети и цени во припејд и плус со секое онлајн надополнување имаш бесплатни гигабајти, бидејќи веќе сум 8 години на А1 ми доделија 20GB интернет кој можам да го користам 15 дена.
Интернетот лета, 4G+ мрежа нон-стоп, повиците се воспоставуваат на 3G, VoLTE нема, но затоа квалитетот на повиците им е одличен, во градовите имаш можност да користиш брзина на Uploud до 100 Mbps, што не е воопшто малку за припејд.
Активираш број, после креираш профил на Мојот А1, дополнуваш кредит од 300 денари и плус 100 денари за паркинг ако ти треба и после во делот пакети го имаш Понуди за вас и го активираш месечниот пакет XL каде што имаш 10GB интернет, неограничен интернет за социјалните мрежи и неограничени разговори и СМС.