Неможам да гледам кај што постира слики од себе, знаејќи колку мина ќе се ложат на него. Ко ништо да не било меѓу нас. Од друга страна зумирам сликата, за да видам дека насмевката е лажна, а во исто време сепак му посакувам се најдобро, но сакам да е далеку од мене.
Совети се добредојдени особено од стрејт луѓе. Раскажете ми за вашите љубовни проблеми и како сте ги надминале.
Само што нема нов, под други околности се разделивме. Да беше така, ќе ми беше подобро и ќе продолжев уште другиот ден.
Манипулатор беше, мислеше дека ме контролира. Ова иди од место во него, кај што секој битен човек од кој очекувал љубов, го оставил. Татко му ја има заебано работата. Пошто ко че одел Хрватска на одмор ко дете, го игнорирал, а се грижел топ за новите деца од новата фамилија. Јас пробав да му објаснам дека сум стабилен, дека можи да се опушти и да ми верува, ама џабе.
Некако неможам да се излечам од цело ова. Да, размислував за Психолог. Тој самиот е Психолог.
За луѓе кој ги повредил некој од Фамилијата, цела љубов на светот да им ја дадеш малку е.
Автоматски споено мислење:
Секојпат кога заприметуваше дека се вљубува, мене ми следеа 3 недели гоустинг. Па пак истото, хеј Византиски, ај на кино? После 10 месеци, се уморив.
Му пишав дека се надевам дека во тие месеци не го повредив ни еднаш, ама дека сакам да продолжам понатаму. Беше крајно нанервиран дека сум бил да ги посетам бајните заедно со една колешка, во едно село кај што е тој роден овде. Што да му одговорам? Ќе одев со тебе, ама тебе пак те немаше една недела. После тоа, 2 дена постираше палачинки во форма на срце на сториња и сличен love bombing. Јас не реагирав, па кркав блок.
Во тие 10 месеци мислам дека ни сам не броеше колку пати ме блокираше. Ми е жал за него. Знам дека има страдано многу. Му се тресеше раката кога бевме заедно. Ама на крајот бев уморен. Многу.
Биџи би постирал слики од нас двајца заедно, да не видите дали сме ко Кончита. Ама не вредиш.
@Византиецот или што би рекле Енглезите у Манчестер: You r emmbarassing yoursef. Move on. Fuck off the pain. There are plenty of hoes in Europe.
Или во превод, додека ја и ти куцаме, он/ она го јава курот. Така да продолжи со животот и не биди патетичен.
Само некој што навива за Барселона или Реал Мадрид. Не верувам дека и маж и на Стефи навива за Атлетико Мадрид. Не верувам дека двајцата се фанови на Атлетико Мадрид, Диего Симеоне - Чоло итн итн. Ако нашла @cholismo некој што навива за Атлетико Мадрид, сфака и част.
I sort of, appreciate the advice. Освен делот дека веќе јавал други курој. На двајцата ни беше јасно дека можиме да го имаме било кој. Ама не секогаш тоа значи успех.
Последниот пат кога ебав еден, си заминав доста празен во 2 саатот ноќта. Не мислам празен во мадињата. Туку во себе.
Делот за move on и fuck off the pain ти е скроз на место. Затоа и ја отворив темава, да читам како други се справиле со ова и можда да научам нешто. Јас се пробав со се, ете дури и со ебавање на други.
I know right. И то ова кога знаеше дека не бива работата веќе.
Тек да видиш пред тоа колку беше романтичен. Ко дете. Сакаше да се пензионира на Бали, правеше планој за иднината. Јас му реков дека ќе останам во Европа. (Бали и Тхаи се за Кано) Па зеде да ми покажува слики од куќата на дедо му (по страна на Мајка) во Хрватска. На словенечка граница е - и има виноград во нивна сопственост. Со ова знаеше добро кај цели.
Еднаш бевме на Кино, јас бев на мочање на крајот и веќе излегов надвор. Овај ме барал од другиот излез на зградата. Ко ме виде готов беше да се расплачи - си мислеше си заминав. Ко че не ти успеј со некој ваков, како да не се лигушиш со месеци.
I sort of, appreciate the advice. Освен делот дека веќе јавал други курој. На двајцата ни беше јасно дека можиме да го имаме било кој. Ама не секогаш тоа значи успех.
Последниот пат кога ебав еден, си заминав доста празен во 2 саатот ноќта. Не мислам празен во мадињата. Туку во себе.
Делот за move on и fuck off the pain ти е скроз на место. Затоа и ја отворив темава, да читам како други се справиле со ова и можда да научам нешто. Јас се пробав со се, ете дури и со ебавање на други.
Тоа move on and fuck off the pain е една сцена од една серија. Седат на забава и овој депресивен го остаила женска му, и типов (енглез) му вика на депресивниов:
- You are embarassing yourself. Sitting here and looking like a clown, crying over some shitty dumb slut. While we speak, she is riding the next dick. SO.... Focckkk offf the pain. MOVE ON! There are plenty of hoes up there.
Многу јака сцена беше. Ако можам ќе најдам видео клип.
Ако е стварна љубов нема шанси да се преболи, така да нема спас. Колку е човек пософистициран и повеќе ја сфаќа реалноста околу себе помали се шансите да преболува било каква емотивна болка. Ако сакаш еднаш сакаш, све друго е илузија, не може да се презаљубиш, јок. Ако жалиш жали додека сонцето не прекине да изгрева, може после тоа би постоела надеж дека нешто ќе се смени.
Тоа move on and fuck off the pain е една сцена од една серија. Седат на забава и овој депресивен го остаила женска му, и типов (енглез) му вика на депресивниов:
- You are embarassing yourself. Sitting here and looking like a clown, crying over some shitty dumb slut. While we speak, she is riding the next dick. SO.... Focckkk offf the pain. MOVE ON! There are plenty of hoes up there.
Многу јака сцена беше. Ако можам ќе најдам видео клип.
Да ама не е толку едноставно. Посебно земи предвид дека сме хомосексуалци. Кај стрејт луѓето е друго. Ама кај нас, ако сакам двајца можам во истовреме да ебам сега (не се заебавам, пријавени се 2ца кај мене).
Ајде да ти преведам вака. За дупење имаш на претоп. Геј светот е редуциран само на тоа. Ко ќе сретнеш некој шо знај да сака, цел свет ти е превртен пошто не си очекувал.
На никој не би му посакал да е хомо. Искрено.
Да ама не е толку едноставно. Посебно земи предвид дека сме хомосексуалци. Кај стрејт луѓето е друго. Ама кај нас, ако сакам двајца можам во истовремен да ебам сега (не се заебавам, пријавени се 2ца кај мене).
Ајде да ти преведам вака. За дупење имаш на претоп. Геј светот е редуциран само на тоа. Ко ќе сретнеш некој шо знај да сака, цел свет ти е превртен пошто не си очекувал.
На никој не би му посакал да е хомо. Искрено.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.