Darling
High Value
Да беше Гарначо ќе му речеа да си ги спакува куферите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да беше Гарначо ќе му речеа да си ги спакува куферите.
Убаво му порача Кин мислам дека и го имам постирано пред некој ден, запни се тренинзи и користи ја секоја шанса макар и од клупа.У право е Мејну, он фактички има назадување во кариерата, сега дали е тоа начин не е. Дали треба да покаже карактер и да истрае и да се докаже да, дали добива шанса ретко или не, дали добива знаци дека ќе игра и тоа не, еден куп замени се шпекулираа дека ќе дојдат. Незнам.
Ај Аморим го мрзи, а што да се каже што лани пропадна ко жетон у истиот систем и формација што го посочи погоре. Што сакате мислете си, али ја никад нема да бидам на страна на играчи пред клубот.Дека е глуп потег ова на Меину глуп е ама дајте да бидеме реални, Аморим со неговиов систем не рачуна на него(по 10 минути на секој трет натпревар не е шанса), да го позајмат во било кој тим од од премиер лига со 4-3-3,4-2-3-1 ќе имаше досега изиграно 80% од мунутите и ќе имаше место за него во репрезентација. Така да он не бара нешто нелогично ако не ме играте пуштете ме на позајмицa што е прилично едноставно.
Мене како фан ај што не ми се свиѓа формацијата и играта ама и третманот кон младите играчи у последно време е прилично лош.
На натревари каде што бркаш резултат а имаш млад офанзивец на клупа ти правиш глупи измени со дефанзивци оти биле постари интернационални играчи.
Аморим да го има млад К.Ронално на 18 години на клупа не верувам да би му дал шанса.
Традицијата на клубов е врзана со давање шанси на млади играчи поготово во кризни периоди а се што видовме од Инеос досега се глупи одлуки, продолжување на договор на ЕТХ, избирање на тренер со несоодветна формација за премиер лига итн.
Знам, го читав, често коментира Кин, мусбетот е дека Мејну е хајпнат, незнам дали оправдано, па тука сите пишувавме дека е генерациски талент, а не па таму јаки фаци што го хајпаат, у кратки црти, Мејну сака да игра, Аморим не сака да го игра демек не е добар, а од друга страна не му дава шанса да игра, можеби најпаметно да го пуштат. Сега имаме ние искуство со такви играчи кои праат проблеми ама Мејну не е тој, има потенцијал за такво нешто зависи каква етикета ќе му залепат. Не сум ја играч навивач, ама што сега ако не е доволно добар продај ослободи место и донеси друг, што се вртиме во круг за џабе, времето може ќе не демантира сите, може ќе бидеме у право, само не треба да се хендлаат овакви случаи на оваков начин.Убаво му порача Кин мислам дека и го имам постирано пред некој ден, запни се тренинзи и користи ја секоја шанса макар и од клупа.
Со среќа нема му е, можеше да си преќути уште, али взрасен е сега нека одговара за последиците.
Секоја чест на Мектоменеј и Хојланд, даваа се што можат за клубов и оставиа образ без да прават проблеми.
Изјавиве им се дипломатија левел Павле Трајанов...
Има 3 натпревари додека се отвори трансфер периодот, нека покаже што знае црепот, од оваа поголема шанса нема да има.
Е шо треба да излезе и да го пљука, кога знае дека ќе мора да го користи у следниве 2 до 3 недели , ако не и повеќе како се влечкаме по трансферите.Изјавиве им се дипломатија левел Павле Трајанов...
Не се согласувам.Мене како фан ај што не ми се свиѓа формацијата и играта ама и третманот кон младите играчи у последно време е прилично лош.