- Член од
- 29 март 2019
- Мислења
- 37
- Поени од реакции
- 29
Jas gi iskamПа не ги сакаат оти освен добрина немаат ништо друго, се знае нели, сиски, дупе, бузи, да е јебозовна итд.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas gi iskamПа не ги сакаат оти освен добрина немаат ништо друго, се знае нели, сиски, дупе, бузи, да е јебозовна итд.
![]()
A za koj takvoo ti e Cicka i pol koga veshterka vo dushata? Ce ti se odebi za 5 minutiПа не ги сакаат оти освен добрина немаат ништо друго, се знае нели, сиски, дупе, бузи, да е јебозовна итд.
![]()
Ti ke zavrsis rabota dodeka doznaes kakva dusa ima...abe koj gleda dusaA za koj takvoo ti e Cicka i pol koga veshterka vo dushata? Ce ti se odebi za 5 minuti

Jas moram emotivno da se povrzamTi ke zavrsis rabota dodeka doznaes kakva dusa ima...abe koj gleda dusa![]()
, ne mozham turi vadiФизичката привлечност било проблем да земеш со некој кредит? Насекаде си со муабетиве.Што значи не ги сакаат, затоа што ако некоја е тепана со габор лопата ама е памук душа, зашто да не ја сакам, ама ко пријателка. Има нели паралелна тема и за обратното и таму го кажав и тука ќе го кажам, ако нема физичка привлечност, не може да има врска, а камоли нешто посериозно ко брак, кредит (глеам дека ова е голем фактор без зезанции), деца. Ако ја фатам затоа што ми е пријатна и си кажам дека ќе се приморам да ми е секси и да ја сакам и гледам на таков начин, а не се случи тоа, нема да си ја вршам брачната должност, може дури и ќе шврљам и тоа е уште понефер кон таква девојка отколку да ми остане во животот како пријателка.
Имам тело ко бог...ко Буда, ама сепак ко бог.
Па не би рекол дека сум насекаде, ако дојде до феил, ако сте само ти и цурата, кул, ама ако има кредити, станови, деца, работите стануваат многу покомплицирани.Физичката привлечност било проблем да земеш со некој кредит? Насекаде си со муабетиве.
Mногу високи критериуми бе за сексипил, како за некој што се опиша како Буда.
Тоа е манипулирање и ич не е добро кај „добрите девојки"најчесто не враќаат кога ќе им пишеш
Ќе излезат со некој што подобро манипулира од нив и затоа е лош.ќе излезат со некој кој е "лош" (опишано со еден збор) па потоа ќе кажува дека сите машки и се исти..
Манипулирањето е од страна на оние "возвишени и многу јаки" девојки што не враќаат на порака и се прави како да е некоја позната личност.Тоа е манипулирање и ич не е добро кај „добрите девојки"
...од колку пати? прв пат, еднаш два пати и толку? не си помислил дека токму тоа ги краси скромните срамежливи девојки како добри девојки?најчесто не враќаат кога ќе им пишеш, воопшто не можиш да стапиш во контакт
Што значат тие дека се емотивно недостапни?возвишени и многу јаки"
Манипулирање постои кај сите помалку или повеќе кој е повешт или помалку вешт кај сите постои. Скромноста може да се изглуми.Манипулирањето е од страна на оние "возвишени и многу јаки" девојки што не враќаат на порака и се прави како да е некоја позната личност.