Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат, Векиа го следам и сум неактивен член од кога знам за интернетовЕ форум во кој пишат и анонимни членови од клубот и од ултраси и од Торино. Следи ги поќе. За Спалети си во право. Мислам дека од Спалети по радикални потези ќе гледаме кога ќе се осигура со нов договор и ќе коли беси. Кога го седна Тоти не гледам зошто би се плашел ако е вистина одма Локатели и Камбиасо.
Иначе добро полувреме, конечно се гледа ефектот на Спалети. Штета Коп е суспендиран за со Рома.
П.С. Види го Локатели англиски цепење со МекКени
Автоматски споено мислење:
Bremer се врати, навистина се врати
На -6 од Милан и Рома ако не грешам
Точно дека пишат и Ултраси и луѓе кои се постојано физички присутни околу клубот, ама знам дека ги следиш, знаеш дека често пати знаат ептен да шпекулираат, така да не значи дека се што ќе пишат се е вистина.Така де. Зато реков дека чекам информација која баш да видам дали ќе се оствари.Брат, Векиа го следам и сум неактивен член од кога знам за интернетовТочно дека пишат и Ултраси и луѓе кои се постојано физички присутни околу клубот, ама знам дека ги следиш, знаеш дека често пати знаат ептен да шпекулираат, така да не значи дека се што ќе пишат се е вистина.
Џабе е пораст на акции и се доколку клубов води погрешна политика. Ако не успеат да изборат 4то место и Лига Шампиони во оваа мртва лига со толку вложувања и овие играчи џабе е секакви принцови и коњи.Акциите на Јуве после одбивањето на Елкан на понудата на Тетер, скокнаа за 12-15% после објавата на видеото.
Ако се точни прогнозите дека Елкан е во напредни преговори со Саудискиот принц за вложување во Јувентус, се прогнозира дека ништо чудно акциите да пораснат за уште додатни минимум 10%....
Тоа е добро за клубот и неговата финансиска стабилност, особено ако не успеат овие мисирите да фатат ЛШ следната сезона.
Каков флешбек ми прави ова кога у Интер се лактаа балканскиот со аргентинскиот клан... дур не се набрка тоа све на клоци нема просперитет.@demichelis90 “Leaks have surfaced suggesting that the team’s senior players may have sidelined Jonathan David.
“It seems that a combination of the Canadian’s shy, quiet personality and the fact that he has taken playing time away from Vlahovic has led the Juventus dressing room leaders to leave him out — for example, not inviting him to team dinners.” #Juventus
Значи не е само Векиа туку и Тутоспорт…Ако се вистина ваквите срања сите на клоци
Еве последниов се јавиОдличен одговор од Перин. Ама никаков од Гати, Камбиасо и Локатели…. Тоа ќе загрижува мене искрено …
Зошто на ова се чекаше не знам искрено или да се смират гласините да се спаси газ? Не требаше Влахович да се повреди за да се земи Давид под крило. Вакви работи и гласини немаше ко беа Буфон, Киелини, Дел Пиеро. Се ново се земаше под крило ама ајде се надевам се е гласина ма да Камбиасо има фаза на расипано копиле.Еве последниов се јави