Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Берна. Никогаш не криел дека ќе биде Јувентино до крајот на животот.

Screenshot_20251215_114126_Flashscore.jpg

Ако е Спалети квалитетен тренер и ако малку срам и одговорност осеќаат оние на теренот, треба 6 победи да има Јувентус од овие 6 меча.

Се помалку од тоа е неуспех.

Е форум во кој пишат и анонимни членови од клубот и од ултраси и од Торино. Следи ги поќе. За Спалети си во право. Мислам дека од Спалети по радикални потези ќе гледаме кога ќе се осигура со нов договор и ќе коли беси. Кога го седна Тоти не гледам зошто би се плашел ако е вистина одма Локатели и Камбиасо.

Иначе добро полувреме, конечно се гледа ефектот на Спалети. Штета Коп е суспендиран за со Рома.

П.С. Види го Локатели англиски цепење со МекКени
Автоматски споено мислење:

Bremer се врати, навистина се врати :oleee:

На -6 од Милан и Рома ако не грешам
Брат, Векиа го следам и сум неактивен член од кога знам за интернетов :) Точно дека пишат и Ултраси и луѓе кои се постојано физички присутни околу клубот, ама знам дека ги следиш, знаеш дека често пати знаат ептен да шпекулираат, така да не значи дека се што ќе пишат се е вистина.

Брат, Векиа го следам и сум неактивен член од кога знам за интернетов :) Точно дека пишат и Ултраси и луѓе кои се постојано физички присутни околу клубот, ама знам дека ги следиш, знаеш дека често пати знаат ептен да шпекулираат, така да не значи дека се што ќе пишат се е вистина.
Така де. Зато реков дека чекам информација која баш да видам дали ќе се оствари.

Акциите на Јуве после одбивањето на Елкан на понудата на Тетер, скокнаа за 12-15% после објавата на видеото.

Ако се точни прогнозите дека Елкан е во напредни преговори со Саудискиот принц за вложување во Јувентус, се прогнозира дека ништо чудно акциите да пораснат за уште додатни минимум 10%....

Тоа е добро за клубот и неговата финансиска стабилност, особено ако не успеат овие мисирите да фатат ЛШ следната сезона.

Акциите на Јуве после одбивањето на Елкан на понудата на Тетер, скокнаа за 12-15% после објавата на видеото.

Ако се точни прогнозите дека Елкан е во напредни преговори со Саудискиот принц за вложување во Јувентус, се прогнозира дека ништо чудно акциите да пораснат за уште додатни минимум 10%....

Тоа е добро за клубот и неговата финансиска стабилност, особено ако не успеат овие мисирите да фатат ЛШ следната сезона.
Џабе е пораст на акции и се доколку клубов води погрешна политика. Ако не успеат да изборат 4то место и Лига Шампиони во оваа мртва лига со толку вложувања и овие играчи џабе е секакви принцови и коњи.
Со носење на Спалети се надевам конечно ќе заврши оваа црна серија и конечно ќе се врати тимот каде што припаѓа како во Италија така и во Европа.

@demichelis90 “Leaks have surfaced suggesting that the team’s senior players may have sidelined Jonathan David.

“It seems that a combination of the Canadian’s shy, quiet personality and the fact that he has taken playing time away from Vlahovic has led the Juventus dressing room leaders to leave him out — for example, not inviting him to team dinners.” #Juventus

Значи не е само Векиа туку и Тутоспорт…Ако се вистина ваквите срања сите на клоци

@demichelis90 “Leaks have surfaced suggesting that the team’s senior players may have sidelined Jonathan David.

“It seems that a combination of the Canadian’s shy, quiet personality and the fact that he has taken playing time away from Vlahovic has led the Juventus dressing room leaders to leave him out — for example, not inviting him to team dinners.” #Juventus

Значи не е само Векиа туку и Тутоспорт…Ако се вистина ваквите срања сите на клоци
Каков флешбек ми прави ова кога у Интер се лактаа балканскиот со аргентинскиот клан... дур не се набрка тоа све на клоци нема просперитет.

Одличен одговор од Перин. Ама никаков од Гати, Камбиасо и Локатели…. Тоа ќе загрижува мене искрено …

Одличен одговор од Перин. Ама никаков од Гати, Камбиасо и Локатели…. Тоа ќе загрижува мене искрено …
Еве последниов се јави

Attachments

• Screenshot_2025-12-17-17-50-13-262_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2025-12-17-17-50-13-262_com.instagram.android.jpg
    289,3 KB · Прегледи: 5
Еве последниов се јави
Зошто на ова се чекаше не знам искрено или да се смират гласините да се спаси газ? Не требаше Влахович да се повреди за да се земи Давид под крило. Вакви работи и гласини немаше ко беа Буфон, Киелини, Дел Пиеро. Се ново се земаше под крило ама ајде се надевам се е гласина ма да Камбиасо има фаза на расипано копиле.

P.S. До утрово Перин не го следел Давид на инстаграм а исто и Локатели...

Се мислам дека Спалети ги спука.

Perin has been highlighted by Spalletti as one of the leaders of the locker room. He doesn’t post things accidentally… (
@mirkonicolino
)

Mattia Caldara on Mandzukic:

“When people ask me who were the toughest players to mark, I always say Mandzukic. He used to destroy me mentally, honestly. Mario was something else… because he was a striker who thought like a defender.

I actually hoped Higuain would play instead — he was a hundred times stronger than Mandzukic in the box, as a player and technically. But with Higuain, I could time an interception nicely, maybe win two or three balls — I could compete, you know? But with Mandzukic, it was something else entirely…

I liked to step in and anticipate play, but he never let me. He was all elbows — every time I went up against him, it hurt. I couldn’t understand how; he seemed to be all bones — impossible to deal with. That just destroyed me mentally, and I really struggled against him. And I was good in the air, but he’d win every header. I truly suffered marking him…”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom