Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da, ,,se vrakaat,, samo za praznicite. Kazuva smeski za mali deca!
Прегледај го приврзокот 463450
Togas treba da gi tuzi site UK mediumi //vestite ,,poteknuvaat,, od tamu//, nesto slicno kako Vucic sto ,,go tuzese,, the Guardian.
Прегледај го приврзокот 463455
Koja komedija...
А да правиме трампа со УК, за еден Непалец или Сомалиец они да примат 3 гупци ?Мигранти ако сака Британија имаме.
Ќе и дадеме.
Seuste se nadevam //so golema doza na rezerva// ,,deka nema dzganot od UK da zivee megju nas,, , bidejki dokolku se sluci takvo nesto, 100% ke go snajde istoto sto gi snajde i komunjarite. A nie kako narod so UK dzganot megju nas ,,sme go papale stapot,,.па не се дезинформации? Ништо конкретно нема. Сеа сто пати повторија, не ќе не лажат дотолку.
Кај нив умре таа слобода кога почнаа луѓе да апсат зошто навредиле мажи кога не им се обраќаат со госпоѓице.Toa e veke poveke od simptomaticno, osobeno bidejki vo UK ,,slobodata na govor,, od mediumi ne e ,,zabraneta,, , tuku slobodna.

Ne celosno. Vo pravo si, ne e kako sto bese slobodata i opsto zemeno UK e daleku od toa sto bila, no ne e ,,zatvorena,, nitu kako kaj nas i opsto na Balkan.Кај нив умре таа слобода кога почнаа луѓе да апсат зошто навредиле мажи кога не им се обраќаат со госпоѓице.![]()
Ете така бе little Мицика, барем биди она што си...Фајнали. Гледаш дека не болело? Да си признаеш она што си?
Џејк Лозановски, ај докажи ми дека тоа е истиот гледач? Или така ти кажаа во месниот комитет во Канбера?abe glup eden idi 2-3 strani ponapred i slusni gi videata kade go kani slusatelot na dojde ako e maz u studio posto neli znael kade e i kako posle 40 min koga ovoj doaga kako picka vika policija....
ti ne samo sto si glup nego si i nepismen i mrzliv pa ni citas ni slusas ni gledas sto se slucuva ama prv si da jades gomna... kreten.
Зборуваме за изворни информации од Обединетото Кралство за некаков договор, макар е неформален, за преземање на мигранти. Не може да го контролира тамошниот политички наратив.Da, ,,se vrakaat,, samo za praznicite. Kazuva smeski za mali deca!
Прегледај го приврзокот 463450
Togas treba da gi tuzi site UK mediumi //vestite ,,poteknuvaat,, od tamu//, nesto slicno kako Vucic sto ,,go tuzese,, the Guardian.
Прегледај го приврзокот 463455
Koja komedija...
А од кај си ти толку сигурен дека баш тој на кој што му рече Александар да дојди, баш тој е тој што ја урна вратата???Или дека не му е намерно наместено тоа? Ама малку накриво је тргнало?? И од кај си ти толку сигурен дека таа не е приказна која се сервира за да се минимизира глупоста што ја напрај тој што со насилие проба да влегува на туѓ приватен имот поради тоа што некој му го вреѓа идолот?Како може да е пуштен ботот кога тотално рандом и од ѓутуре сам си го извлече ?
Ако се лажеме... Јас го критикувам дпне кај стигнам, но кога одвратниве ќе почнат да лелекаат тебе ти се причинува дека заземам страна, јас сум крајна десница и националист, во моментов нема партија која би ја гласал, дпне за мене е помало зло, но чим милошоски вчера и ѓорчев денес се по телевизија верувај косата ми се крева од гнев, но и јас незнам што тебе ти се објаснувам, терај си го филмот за мене. Дпне и Ѓорчев ќе се договарале со Радев, мижи Асан да ти бајам, јас со Петков несакав да се договарам затоа што нема опција во Бугарија која не го негира нашето потекло и потеклото на нашиот јазик, така да мене ми е се јасно, јас само чекам нашите Македонски 5 минути, толку.Ете така бе little Мицика, барем биди она што си...Фајнали. Гледаш дека не болело? Да си признаеш она што си?
Пред некој ден ме праша, да не имам нешто против тебе. Лично, немам. Не те ни познавам.
Имам против она кое го претставуваш, а тоа е фејковање. Од авион се гледа дека си тежок дпмнеовец, ставојте, мислењата, ти се 99,9% исти со дпнејството. Барем биди чесен, и маж, и речи. Да, јас сум за вмро дпмне....Ете вака полесно е....Не било страшно а?
А се иди нешто да критика на оние кои различно мислат за дпне, ти веднаш почнуваш без влакна на јазик...А кога треба да се критикува некој од власта, ќе упатиш по некоја критика ама двосмислено, нејасно, со прашалници...Немаш потреба да се срамиш дека си партијаш штабист.
Доблесно е да си стојш зад она во кое веруваш, и за кое се залагаш, и да не се срамиш од тоа...А ако се срамиш од тоа, тоа може да биде само од две причини:
1. Имаш финансиска ќар од тоа. Ухлебан си во јавна администрација, па активноста во партија ти зависи дали ќе земаш повеќе плата, и сега мораш да изиграваш паљачо и да не убедуваш во нешто во кое ни самиот не веруваш.
2. Глуп си.....
Џејк Лозановски, ај докажи ми дека тоа е истиот гледач? Или така ти кажаа во месниот комитет во Канбера?
Класична манипулација и четка врз очи, на која фустан комитите како тебе лесно паѓаат...
Ајде собирај си го фустанот, и get a life....
Ау човечеА од кај си ти толку сигурен дека баш тој на кој што му рече Александар да дојди, баш тој е тој што ја урна вратата??? И од кај си ти толку сигурен дека таа не е приказна која се сервира за да се минимизира глупоста што ја напрај тој што со насилие проба да влегува на туѓ приватен имот поради тоа што некој му го вреѓа идолот?
Ромите ми се помили од албанците, не ги давам.А да правиме трампа со УК, за еден Непалец или Сомалиец они да примат 3 гупци ?
Не само од УК , гЕУ си направил план држави од ЕУ кој немаат мигранти ( а и трети држави, нонЕУ) да примаат мигранти, квоти ќе биле од по 20.000, пред малку имаше на ТВ...Seuste se nadevam //so golema doza na rezerva// ,,deka nema dzganot od UK da zivee megju nas,, , bidejki dokolku se sluci takvo nesto, 100% ke go snajde istoto sto gi snajde i komunjarite. A nie kako narod so UK dzganot megju nas ,,sme go papale stapot,,.
Somnitelno mi e sto vo UK na golemo se zboruva za toa, moi bliski ziveat tamu, pa... mediumite se preplaveni so taa vest. Ne eden medium, tuku site.
Toa e veke poveke od simptomaticno, osobeno bidejki vo UK ,,slobodata na govor,, od mediumi ne e ,,zabraneta,, , tuku slobodna.
Краен десничар и националист, а викаш да сме прифателе мигранти и да сме ги држеле во ѕидини, за да добиеме поени за со Бугарите??Ако се лажеме... Јас го критикувам дпне кај стигнам, но кога одвратниве ќе почнат да лелекаат тебе ти се причинува дека заземам страна, јас сум крајна десница и националист, во моментов нема партија која би ја гласал, дпне за мене е помало зло, но чим милошоски вчера и ѓорчев денес се по телевизија верувај косата ми се крева од гнев, но и јас незнам што тебе ти се објаснувам, терај си го филмот за мене. Дпне и Ѓорчев ќе се договарале со Радев, мижи Асан да ти бајам, јас со Петков несакав да се договарам затоа што нема опција во Бугарија која не го негира нашето потекло и потеклото на нашиот јазик, така да мене ми е се јасно, јас само чекам нашите Македонски 5 минути, толку.
Автоматски споено мислење:
Ау човече
Тоа да си го прават во нерамковни држави, последиците од давање на македонско државјанство на неМакедонец значи автоматски суицид.Не само од УК , гЕУ си направил план држави од ЕУ кој немаат мигранти ( а и трети држави, нонЕУ) да примаат мигранти, квоти ќе биле од по 20.000, пред малку имаше на ТВ...
А од кај си ти толку сигурен дека баш тој на кој што му рече Александар да дојди, баш тој е тој што ја урна вратата???Или дека не му е намерно наместено тоа? Ама малку накриво је тргнало?? И од кај си ти толку сигурен дека таа не е приказна која се сервира за да се минимизира глупоста што ја напрај тој што со насилие проба да влегува на туѓ приватен имот поради тоа што некој му го вреѓа идолот?