мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 21.285
- Поени од реакции
- 27.014
Kjuti, jas si rekov imalo gospod .Нема да издржиш да не се испофалиш од дечко ти, џабе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kjuti, jas si rekov imalo gospod .Нема да издржиш да не се испофалиш од дечко ти, џабе.
ох, доволно е да биде овде, го боли уво него ти кои права сметаш дека ги имаEpten se snajdvame, kolku so gledam super ni odi
Tuku cisto informativno migrant nema ni oddaleku isti prava kako drzavjanin![]()
Тешко е кога дури и два мажи нашле поќе љубов од тебе за еден живот.Нема да издржиш да не се испофалиш од дечко ти, џабе.
Нашле и ја испуштиле, математички си во негатива.Тешко е кога дури и два мажи нашле поќе љубов од тебе за еден живот.
Знам.
Kjotekot od rajot e izlezen .ох, доволно е да биде овде, го боли уво него ти кои права сметаш дека ги има

боље нека не доаѓаат, него ли да треба да се тепам против нивKjotekot od rajot e izlezen![]()
О, I may actually do that.Нашле и ја испуштиле, математички си во негатива.
Пушти си Александра Пријовиќ Клизав Под и поплачи си.

Sojma ti da se tepas ?боље нека не доаѓаат, него ли да треба да се тепам против нив
Чао СрпчеО, I may actually do that.
Чао Бугари.

Вие вмро од пеколот т.е. сдс 2 фанови на стероиди.Нема подршка ни еден процент за мигранти да живеат овде, нема да има мигранти, незнам зошто но оваа тема ми личи на класична патка за оттргнување внимание од преговори што во тајност се случуваат со татарите.
Загрижувачки е шо информацииве доаѓаат од Англиски медиуми.Нив им гори под нозе,особено на Стармер.Ниеден англиски премиер не бил толку омразен.Состојбата таму е како пред граѓанска војна.Нема подршка ни еден процент за мигранти да живеат овде, нема да има мигранти, незнам зошто но оваа тема ми личи на класична патка за оттргнување внимание од преговори што во тајност се случуваат со татарите.
Не сум дпне, имам јас други критики кон Мицика, оваа вест ми е безвезе.Вие вмро од пеколот т.е. сдс 2 фанови на стероиди.
Егото никад нема да ви даде да признаете дека ова е најлошата влада што добила власт. И це што направиле комуњариве лошо овие 100 пати полошо ќе направат - оти се стаорци кои уште ѓубрето не го собраа а стаорци ќе увезуваат.
Некогаш горе, некогаш доле... таква ни е судбината...Epten se snajdvame, kolku so gledam super ni odi
Tuku cisto informativno migrant nema ni oddaleku isti prava kako drzavjanin![]()
Политички препукувања се според мене, ќе видиме, ако е вистина ќе се обединиме и мигрантите ќе видат дека има и по диви од нив, ќе молат да си одат од тука.Загрижувачки е шо информацииве доаѓаат од Англиски медиуми.Нив им гори под нозе,особено на Стармер.Ниеден англиски премиер не бил толку омразен.Состојбата таму е како пред граѓанска војна.