Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Epten se snajdvame, kolku so gledam super ni odi (y)
Tuku cisto informativno migrant nema ni oddaleku isti prava kako drzavjanin ;)
ох, доволно е да биде овде, го боли уво него ти кои права сметаш дека ги има

Нема подршка ни еден процент за мигранти да живеат овде, нема да има мигранти, незнам зошто но оваа тема ми личи на класична патка за оттргнување внимание од преговори што во тајност се случуваат со татарите.

Тешко е кога дури и два мажи нашле поќе љубов од тебе за еден живот.
Знам.
Нашле и ја испуштиле, математички си во негатива.
Пушти си Александра Пријовиќ Клизав Под и поплачи си.

Нема подршка ни еден процент за мигранти да живеат овде, нема да има мигранти, незнам зошто но оваа тема ми личи на класична патка за оттргнување внимание од преговори што во тајност се случуваат со татарите.
Вие вмро од пеколот т.е. сдс 2 фанови на стероиди.

Егото никад нема да ви даде да признаете дека ова е најлошата влада што добила власт. И це што направиле комуњариве лошо овие 100 пати полошо ќе направат - оти се стаорци кои уште ѓубрето не го собраа а стаорци ќе увезуваат.

Загрижувачки е шо информацииве доаѓаат од Англиски медиуми.Нив им гори под нозе,особено на Стармер.Ниеден англиски премиер не бил толку омразен.Состојбата таму е како пред граѓанска војна.

Вие вмро од пеколот т.е. сдс 2 фанови на стероиди.

Егото никад нема да ви даде да признаете дека ова е најлошата влада што добила власт. И це што направиле комуњариве лошо овие 100 пати полошо ќе направат - оти се стаорци кои уште ѓубрето не го собраа а стаорци ќе увезуваат.
Не сум дпне, имам јас други критики кон Мицика, оваа вест ми е безвезе.

Epten se snajdvame, kolku so gledam super ni odi (y)
Tuku cisto informativno migrant nema ni oddaleku isti prava kako drzavjanin ;)
Некогаш горе, некогаш доле... таква ни е судбината...

Туку што раскажуваш прикаски тука и ги браниш дрпаме по дифолт?!
Се помири веќе дека чамуги ќе ни донесат?
На полиција се надеваш дека ќе те брани?

Загрижувачки е шо информацииве доаѓаат од Англиски медиуми.Нив им гори под нозе,особено на Стармер.Ниеден англиски премиер не бил толку омразен.Состојбата таму е како пред граѓанска војна.
Политички препукувања се според мене, ќе видиме, ако е вистина ќе се обединиме и мигрантите ќе видат дека има и по диви од нив, ќе молат да си одат од тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom