Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
abe ok toa turist sum, ocekuvav da vidam strasni raboti kako u NYC, London ili Brisel. Ne vidov nisto od toa. i vo brisel bev pa za niv mozam slobodno da kazam od sega ona "brisel kaza" ke go sfakam kako shutka kaza. za niv sme gospoda.

za paris ne dobiv takov vpecatok a pazi setav sekade u manje vise sekoja doba i denje i noke... ne e skopje ili singapur zbora da nema ama za tolkav multi kulti grad mislam deka e sosema ok. ne moze vo tolkav grad pa i da imas 0 kriminal...
Искрено, незнам зошто таков впечаток си добил, може се погодило така периодот..

Јас незнам чоек да кажал за Париз нешто слично како тебе

Небитно, да поседиш подолго ќе ти стане јасно

Абе и Хитлер прво планирал на Мадагаскар да ги носи на летовање.. арно ама..
Абе сами си направија проблем сега бараат да се извлечат од калта во која заглибиле.А кога само ќе ми текни 2001 тој нивниот Лорд Робертсон како преку ноќ терористите ги преименува во борци за човекови права нерв ме фаќа.

Стигнаа првите неколкумина. Баш се фини, Заветна знаат да ја пеат и рекоа дека се чувствуваат многу гордо во Македонија.

9537.jpg

Ќе биде плачка работава...
Ене ви ја темана за Woke и Cancel!

Не се работници овие, не се дури ни пакистанци (јер у Пакистан можат назад да ги депортираат!)

Овие се најголемото дно и шлајм што постои а се движи исправено на две нозе!

А добро зошто не ги пратиле во Руанда?Нели првично за таму ги спремале?

zatoa sto segasniot premier se bunese...

e sega toj istiot sto nikade ne ja spomnal makedonija navodno ke gi prakal u makedonija... vo nitu eden dogovor nema nisto pregovarano use pomalku dogovoreno i potpisano, imas vo nekolku najavi izjavi deka nisto od se toa ama ete tema na muabet e.

si pravat filmovi kumunjarite i sarenite kurtoni, go plasat narodot...
Автоматски споено мислење:

Искрено, незнам зошто таков впечаток си добил, може се погодило така периодот..

Јас незнам чоек да кажал за Париз нешто слично како тебе

Небитно, да поседиш подолго ќе ти стане јасно

pa bev 2 nedeli i toa bas u periodot koga go oplackaa louvre. ok sekoj ima razlicni iskustva i razlicno tolerira rizik ali pak ke kazam ne vidov nisto ni za sekund da kazam ova e strasno ili ne bi ziveel tamu.

brisel na primer go doziveav kako u chair na dizonska da sum, caicilnici kolku sakas, samo mazi/musli eden don pogotovo delot kaj zeleznickata...

Последно уредено:
Ах, демек ова Албанците што ни го прават е исто, па нема да има некоја разлика...

У кој дел од глупата глава не сфаќаш дека ова Албанците што го прават е песма лета, у однос на тоа што се дешава у Западна Европа и у однос на тоа што ќе се дешава кај нас, ако одиме по тој пат?

Релативизацијата на она што ќе се деси кога ќе ги начукаат тука, ве носи у непосакувана позиција, благо кажано. Сфатете го тоа.
Па не би се сложил дека албанците се некои светци за пакистанци... Буквално на секоја наредна година има некој огромен конфликт со жртви Македонци од племето.
И јас не сум за мигранти но би ми биле помили од албанците.
Со Косово и Албанија треба да се изгради ѕид, тоа и ќе помогне во случај на нов конфликт, долж границите се да е под конец.

Последно уредено:
Па не би се сложил дека албанците се некои светци за пакистанци... Буквално на секоја наредна година има некој огромен конфликт со жртви Македонци од племето.
И јас не сум за мигранти но би ми биле помили од албанците.
Со Косово и Албанија треба да се изгради ѕид, тоа и ќе помогне во случај на нов конфликт, долж границите се да е под конец.
Ти бре не си нормален :ROFLMAO:

Јас сметам дека убијци од британија се понормални од албанците, не ги сакам двете, но првите за мене се понормални, со убиец знаеш на што си.
Само информативно (како на шалтер)..
Ти на која планета живееш?!

Очигледно не на планета Земја, и посебно не кај нас у Македонија кај што секој ден имаш контакти или у најмала рака се разминуваш со албанци!

Уствари што ти објаснувам, ни туристички од далеку го немаш видено шлајмот на европа..

Само информативно (како на шалтер)..
Ти на која планета живееш?!

Очигледно не на планета Земја, и посебно не кај нас у Македонија кај што секој ден имаш контакти или у најмала рака се разминуваш со албанци!

Уствари што ти објаснувам, ни туристички од далеку го немаш видено шлајмот на европа..
Абе знам :ROFLMAO: но стручно ти објаснувам, убиец може да се рехабилитира, автохтон и државотворен е дијагноза за која нема лек.

Абе знам :ROFLMAO: но стручно ти објаснувам, убиец може да се рехабилитира, автохтон и државотворен е дијагноза за која нема лек.
Со тие автохтони, живееме (и си имаме рчки) стотици години..
Ќе се снајдеме некако..

Со чамугите од Сомалија, Еритреја, и остали козоебачи од Африка верувај не постои знак за равенство!
Тоа е слепа гранка на еволуцијата, што има за цел само да го стави у некоја дупка!

Ќе се снајдеме некако..

Со чамугите од Сомалија, Еритреја, и остали козоебачи од Африка верувај не постои знак за равенство!
Тоа е слепа гранка на еволуцијата, што има за цел само да го стави у некоја дупка!
Се согласувам де, но иако ги нема тука пак си ги сакам пакистанците повеќе, кој не би?

Ко че земи партиски полтрон - причината за масовното иселувањето на Македонците, да ми попува за патриотизам и како морало да се примат Афгани во Македонија, знам дека е крај.
Одлогирање на еден месец (или подолго).

Ќе се снајдеме некако..

Epten se snajdvame, kolku so gledam super ni odi (y)
Tuku cisto informativno migrant nema ni oddaleku isti prava kako drzavjanin ;)

Ко че земи партиски полтрон - причината за масовното иселувањето на Македонците, да ми попува за патриотизам и како морало да се примат Афгани во Македонија, знам дека е крај.
Одлогирање на еден месец (или подолго).
Нема да издржиш да не се испофалиш од дечко ти, џабе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom