Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
€ -1.638.019 Еве до колку дојдов ама тоа е засилувања земав и чистка асална има во тимов 5-6 играчи продавам.

Еве кој ги земав -
1.Levas Celiaras - 13.950
2.Chus Freire - 17.803
3.Antonino Lombardi - 10.708
4.Francois Louis - 13.211
5.Heiko Noormets - 15.331
6.Dins Spenmanlis - 9.181

Добра е малце се ујачав :cug:

Добри играчи си земал.

Иначе ти ли си КК Велес, кој идиот беше тој што ти понуди 1 милион за играч со 7.000 индекс.:vozbud:

iceshooter ако има чистка дај најди некој ко за мене Small Forward ми треба...на грешка си го продадов најдобриот што ми беше:uvo::uvo:

iceshooter ако има чистка дај најди некој ко за мене Small Forward ми треба...на грешка си го продадов најдобриот што ми беше:uvo::uvo:

Shawty види на Тржиште на трансферите ако ти се допадне некој
Ако не најдеш никој утре ке се договориме ...

Ја продавам SF, Ладо Јакељ, видете го на ТЛ ми е, за 600.000 почетна цена, eве го Ладо.

Ред девил а некој да најдеш барем до 200 цм еве исти ваков ако имаш ?

А која екипа е твоја да знам.....јас сум во дивизија 1.2....пред 1 месец почнав да играм на ова чудото:pos:ама спремам екипа за вгодина

Епа ми требаат тие, овие по метар и шеесет и желба за растење имам неколку, а иначе Персиани ми е добар, 210 цм, Главевски 17 години има само, ќе расте уште, 205 цм, а во одбрана лом прави.

А која екипа е твоја да знам.....јас сум во дивизија 1.2....пред 1 месец почнав да играм на ова чудото:pos:ама спремам екипа за вгодина

Ако ме прашуваш мене јас сум КК Струмица, играм во 1.1 дивизија и мислам дека имам добар тим барем да бидам меѓу топ 5 во мојата лига. Иначе сега двајца играчи со доста добар индекс вештина, па ако успеам да ги земам ќе имам шанси за супер лига.

Грешка беше тоа со Ладо. Цццц, голема грешка, ај нема везе, ќе ми простите. : )

Иначе тимот ми е Loser мене. И прав лузер е.

Јас сеа најдов еден го барам....Age: 18, Height: 207, Skills Index: 13.318....ваљда е добар:tv:......за 160.000

€ -1.638.019 Еве до колку дојдов ама тоа е засилувања земав и чистка асална има во тимов 5-6 играчи продавам.

Еве кој ги земав -
1.Levas Celiaras - 13.950
2.Chus Freire - 17.803
3.Antonino Lombardi - 10.708
4.Francois Louis - 13.211
5.Heiko Noormets - 15.331
6.Dins Spenmanlis - 9.181

Добра е малце се ујачав :cug:
si se ojacal
ali neli bese u 1.2 liga
oti sea si u 2.2?

Kajgana Shop