Simnete ja aplikacijava i ,,da si svirkame,,. Tocno azurirana e, ,,ke gi naucime,, site tocki nabrzo. Sekoe dobro.
Прегледај го приврзокот 462685
Ќе ги одбегнете, ако го заобиколите цел град.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Simnete ja aplikacijava i ,,da si svirkame,,. Tocno azurirana e, ,,ke gi naucime,, site tocki nabrzo. Sekoe dobro.
Глупост, ако не е украдено возилото, казната треба на гздата да оди казната......се бара возач само ако е сообраќајка или одземање на ВозачкаГледај на ова од добрата страна. Имаш опција првиот ѓуптин што ке го сретнеш да му дадеш сто денари и да им го однесеш у станица, на него можат да му го попушат, нема начин како да му наплатат. Ем циго 100че ем ти си свиркаш, а ако циго ти е другар тогаш кур те боли не даваш ни стотче, шибај слободно.
Го прогласувам сејф сити за умрено.

Ми смрди дека ште биде како и со фрлање Опушок, плати Аљи 50 евра и веќе никој не плати...имаше некое време казнети што не платиле, па со Стапчиња со боцка збираа пикавци, ама сега не ги гледам, а пикавци има колку сакашI SMS i na mail prakaat. Simni ja Waze, ke gi naucime ,,tocno kade se montirani,, kamerite. Od mene ,,budzet nema da polnat,,.
A sto praj ako mu reci djuptinot 9ce za kaznice!?Гледај на ова од добрата страна. Имаш опција првиот ѓуптин што ке го сретнеш да му дадеш сто денари и да им го однесеш у станица, на него можат да му го попушат, нема начин како да му наплатат. Ем циго 100че ем ти си свиркаш, а ако циго ти е другар тогаш кур те боли не даваш ни стотче, шибај слободно.
Веројатно вака ќе размислува 80% од народот во Македонија. Жално е што ова го читам од Вас. Вие како интелектуалец би требало да бидете пример за почитување на правилата, а не за нивно одбегнување и прекршување.I SMS i na mail prakaat. Simni ja Waze, ke gi naucime ,,tocno kade se montirani,, kamerite. Od mene ,,budzet nema da polnat,,.
Abe se ce naprajte samo da ostanite " Banditi"Simnete ja aplikacijava i ,,da si svirkame,,. Tocno azurirana e, ,,ke gi naucime,, site tocki nabrzo. Sekoe dobro.
Неможеш така, се казнува виновникот а не газдата на колата. Ако се казнува газдата на колата тогаш е уште полесно, пиши го возилото на некој дедо со минимална пензија од која не смеат да извршуваат и слободно шибај. Дури и да казнуваат виновник, дедо ти нема да оди у полиција да се буни дека не бил он. Возиш слободно и во двата случаи.Глупост, ако не е украдено возилото, казната треба на гздата да оди казната......се бара возач само ако е сообраќајка или одземање на Возачка
Vi rekov, balkanski mentalitet. Nema tuka vrska bogati, siromasni, blagosostojba.Веројатно вака ќе размислува 80% од народот во Македонија. Жално е што ова го читам од Вас. Вие како интелектуалец би требало да бидете пример за почитување на правилата, а не за нивно одбегнување и прекршување.

Јок, само ке се префрлат возилата на лица на кои можат да им го бричат со зелено џамче и сејф сити е решен.Кога ќе дојде муртињо пак ќе го укине![]()
Државава тоне од првиот ден од "интелектуалците".Веројатно вака ќе размислува 80% од народот во Македонија. Жално е што ова го читам од Вас. Вие како интелектуалец би требало да бидете пример за почитување на правилата, а не за нивно одбегнување и прекршување.
... е ако де, после ќе се префрли градот на план Б, од ,,safe city" на ,,smart city" , па ќе постават ,,лажни камери ", ај да се изразам медицински ,,плацебо камери" , па ќе видам дали ќе погоди која камера вистински снима, а која не, па ако и на ова се најде опција на дознавање кои снимаат, ќе се иде со мобилни смарт камери, секој ден на различно место, прикачени на непознато место, а бе денешната технологија, на секое тенџере, ќе се најде капаче за bantiden!Abe se ce naprajte samo da ostanite " Banditi"