Војната на патиштата

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Гледај на ова од добрата страна. Имаш опција првиот ѓуптин што ке го сретнеш да му дадеш сто денари и да им го однесеш у станица, на него можат да му го попушат, нема начин како да му наплатат. Ем циго 100че ем ти си свиркаш, а ако циго ти е другар тогаш кур те боли не даваш ни стотче, шибај слободно.
Глупост, ако не е украдено возилото, казната треба на гздата да оди казната......се бара возач само ако е сообраќајка или одземање на Возачка

I SMS i na mail prakaat. Simni ja Waze, ke gi naucime ,,tocno kade se montirani,, kamerite. Od mene ,,budzet nema da polnat,,.
Ми смрди дека ште биде како и со фрлање Опушок, плати Аљи 50 евра и веќе никој не плати...имаше некое време казнети што не платиле, па со Стапчиња со боцка збираа пикавци, ама сега не ги гледам, а пикавци има колку сакаш

... ауууу како ме разочара вакво размислување, значи каде ќе има камери ќе ги научиме и ќе успориме, а каде нема ќе знаеме и ќе шибаме, ама кога ќе излезе пешак пред очи, а време за реакција нема да има, ќе видам како ќе им се објасни на семејството кога ќе останат без чедото кое ќе биде прегазено, а остатокот од животот ќе се помине меѓу четири ѕида, ццц ццц тотално погрешно размислување и ширење непослушност!

Гледај на ова од добрата страна. Имаш опција првиот ѓуптин што ке го сретнеш да му дадеш сто денари и да им го однесеш у станица, на него можат да му го попушат, нема начин како да му наплатат. Ем циго 100че ем ти си свиркаш, а ако циго ти е другар тогаш кур те боли не даваш ни стотче, шибај слободно.
A sto praj ako mu reci djuptinot 9ce za kaznice!?

Simnete ja aplikacijava i ,,da si svirkame,,. Tocno azurirana e, ,,ke gi naucime,, site tocki nabrzo. Sekoe dobro.
Прегледај го приврзокот 462685

I SMS i na mail prakaat. Simni ja Waze, ke gi naucime ,,tocno kade se montirani,, kamerite. Od mene ,,budzet nema da polnat,,.
Веројатно вака ќе размислува 80% од народот во Македонија. Жално е што ова го читам од Вас. Вие како интелектуалец би требало да бидете пример за почитување на правилата, а не за нивно одбегнување и прекршување.

Глупост, ако не е украдено возилото, казната треба на гздата да оди казната......се бара возач само ако е сообраќајка или одземање на Возачка
Неможеш така, се казнува виновникот а не газдата на колата. Ако се казнува газдата на колата тогаш е уште полесно, пиши го возилото на некој дедо со минимална пензија од која не смеат да извршуваат и слободно шибај. Дури и да казнуваат виновник, дедо ти нема да оди у полиција да се буни дека не бил он. Возиш слободно и во двата случаи.

Веројатно вака ќе размислува 80% од народот во Македонија. Жално е што ова го читам од Вас. Вие како интелектуалец би требало да бидете пример за почитување на правилата, а не за нивно одбегнување и прекршување.
Vi rekov, balkanski mentalitet. Nema tuka vrska bogati, siromasni, blagosostojba.
Mentalen sklop e toa, genetski :toe:

Државава тоне од првиот ден од "интелектуалците".

Abe se ce naprajte samo da ostanite " Banditi"
... е ако де, после ќе се префрли градот на план Б, од ,,safe city" на ,,smart city" , па ќе постават ,,лажни камери ", ај да се изразам медицински ,,плацебо камери" , па ќе видам дали ќе погоди која камера вистински снима, а која не, па ако и на ова се најде опција на дознавање кои снимаат, ќе се иде со мобилни смарт камери, секој ден на различно место, прикачени на непознато место, а бе денешната технологија, на секое тенџере, ќе се најде капаче за bantiden! :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom