Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Mashalaaa, kravarot go uapsile a kravarkata rika kako u gz da ja cukat. :vozbud:

Pazi Miki Miki ne si igraj. :pos: :pos:

Има добар коментар,
Операција на МВР со кодно име Мууууууууууу

Каква милф е оваа Могерини и уживо, ја упознав на еден настан низ Европа. Ама и најспремна од сите е. Од цела таа багра полуписмена од 40+ држави шо читаше напишан говор и повтараше рашн агрешн оф јукраин, на настан тотално неповрзан со тоа, оваа беше класи над сите. Или можда дека е милф со други очи ја гледав

Мислам под најспремна мислам главно дека знае како да ги излаже, ама ја наместиле убаво, карма за придонесот за северна

Имаше 2-3 шарени на еден настан пред 3 4 месеци се потепаа да се сликаат со неа шарениве комуњари. Не прашувајте како сум завршил на ист настан со нив:))))))) ни со неа ни со нив неам слика... Може ја сум, баксузот шо ја уапсија.

Има добар коментар,
Операција на МВР со кодно име Мууууууууууу
Смешен коментар, да, но уште посмешно е што неговиот предок е анти НОБ и бугарин.
Затоа треба читање пред да се даде глас за некој политичар, а сдс и дпне во помала мера, примаат се во партија.
После ни се случуваат Љубчо, Борис, Зајко и тн.
Има и книга тој објавено.

Од 'интелектуалците' ние Македонците сме тука кај што сме, кратко кажано, од ментално оболени комуњари кои побитна им е идеологијата и бизнисот од национален интерес.
Овакви дртала осакатија генерации млади Македонци во дух на анационални морони.

Од 'интелектуалците' ние Македонците сме тука кај што сме, кратко кажано, од ментално оболени комуњари кои побитна им е идеологијата и бизнисот од национален интерес.
Овакви дртала осакатија генерации млади Македонци во дух на анационални морони.

Спиеш ли бе ти, човек :icon_lol: :icon_lol:

Mashalaaa, kravarot go uapsile a kravarkata rika kako u gz da ja cukat. :vozbud:

437d714ac13bb4f55e00946ca3240acc.jpg

Земјоделците низ цела Грција имаат поставено блокади, претпладнево се обидоа да стигнат и до граничниот премин Промахонас со Бугарија, каде што успеаја да ја заобиколат полициската блокада, додека пак во областа Тесалија, каде што има блокади на неколку места на автопатот Солун-Атина, вклучени се над 4.000 трактори.

Кај нас на 2-ца комити 1 кодош...

Краварите уапсени како магариња.

Која багра селска неписмена е ова, ги пуштиле кравите слободно низ цело село, ни срам, ни осет дека прават штета на недолжни луѓе, и после друг им крив, пиштење-вриштење зошто ги апселе. Стока народ.

Се јави ли некој комуњар да квичи за полициска бруталност и режимот на Мицкоски? Хелсиншки нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom