Војната на патиштата

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам кој кур им е со камериве разбирам прекршоци да регистрираат ама јас да возам 56 на час и да ми стигне казна од 10 евра затоа што на ебениот булевар било 50 и јас сум возел до 10км на час од дозволеното односно 56км на час е апсурд. За 52 исто ќе казнуваат?

Наместо над 10 да е казниво а другото да се толерира, они глупости прават.
Треба казна, убаво си пишува 50км ограничување. Ако ставеа 60км тука ќе се пишуваше истото, дека треба пак 10км од карти да се дадат.

Цело Скопјенце ли е покриено ?
Со пари на провинцијалците Скопје се гради и камери се купуваат. :icon_mrgr:

Ајде барем ќе се исцивилизираа тоа сељачааната чуече.

Sekade niz Evropa tolerancijata e 3 km na saat povekje, ako veke odat po evropski terk de. Jas lani vozev 54km na saat, 3 tolerancija, me vadat 1 nad dozvoleno. 40 evra kazna.:D

На улица Xhon Kenedi колку камери има?
ваљда нема, ама и да има ќе ги онеспособат брзо, а и да не ги онеспособат нема да им праќаат казни на УЧК, а и да им праќаат нема да ги казнуваат, а и да ги казнуваат - нема да се ефектуира казната никад

како и до сега

ваљда нема, ама и да има ќе ги онеспособат брзо, а и да не ги онеспособат нема да им праќаат казни на УЧК, а и да им праќаат нема да ги казнуваат, а и да ги казнуваат - нема да се ефектуира казната никад

како и до сега
Ќе се среди и тоа за едно 20 години кога ќе имаме дигитални лични карти :свиркам:

не верувам да се користат за споредни уличиња, таму сите непрописно паркираат, а паркинг нема ни за лек низ град.
Камерите се поставени долж главните улици.

Какви надреалистични фаци ми искочија по социјални мрежи кои наместо да се срамат што возеле по 80-90км/ч во зони за 50км/ч се зезаат со хехе постови и слики од опомените. :popce:

Камерите се поставени долж главните улици.
Ги има и на автопат(пример спроти ОКТА рафинеријата) и ги имам видено и на експресни патишта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom