Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
А од нашата лига се влегува ли во супер лига ? И кое место влегува ?
да да се влегува во супер лига.првите двајца директно а третиот и четвртиот играат бараж со екипите од 9-12 место во супер лига

Честито победа Кирца.

Пуууу мамата, цела утакмица водев со 15 разлика, и на крајот во последната четвртина ја усрав работата.

фала фала.Добра утакмица многу добро се држеше,плус јас немав тренинг у средата.Мора да ти го пофалам трајанов,добар играч.Сеа во нашава лига се сретнуваме во претпоследното коло мислам од првоит круг.

Милан4евер утре ти понудувам пријателска.

На тренинг идеш и ги поделуваш на две групи.Имаш горе што да селектираш односно што да тренира едната група ашто другата.Ако имаш над над дваест играчи како јас вчера нама да има тренинг зошто наводно била пуна салатА или теренот може.

Ај кој е за пријателска нека дава покана зш јас незнам.

Ај кој е за пријателска нека дава покана зш јас незнам.
Само што добив тим, и само што сакав да пишам некој да ми среди за пријателска, пишо како ти се вика тимот и во која лига ти игра за да пробам некако да напраам

Тимот ми се вика КК Струмица, играм во 1.1 лига. Пробај ако можеш да ми дадеш покана зошто незнам јас како се дава.:helou:

Добро е играме во Сабота во 22-00 часот, кај мене дома.

Бај д веј, еден играч ми е повреден изгледа, и го пуштив во Здравствен центар и сега колку време ќе му треба да се врати ?

Ja никогаш не сум ставал играч во здравствен центар, затоа што никогаш никој не ми се повредил, а и не знам како се става и кога се враќа.

За 15 минути почнува пријателската меѓу мене и кк тиквеш.

И ај нека објаснат поискусните што има корист од лига за напредок?

ЛОЛ како му го лапнав играчот ни он не е свесен.:pos:

6 минути пред истекот на трансферот дадов иладарка повеќе, и играч со индекс од 19.000 го зедов за 10 000 евра.:pos:

Го победив кк тиквеш со 82:42. Добар тим има, добри играчи, на почетокот имаа свои моменти, ама не треба да ги става сите играчи да му играат по цела утакмица, нека даде шанса на сите, како што забележав со 5-6 играчи ја одигра целата утакмица. :)

Го победив кк тиквеш со 82:42. Добар тим има, добри играчи, на почетокот имаа свои моменти, ама не треба да ги става сите играчи да му играат по цела утакмица, нека даде шанса на сите, како што забележав со 5-6 играчи ја одигра целата утакмица. :)
cestito pobeda
ama si me rasturil jas od majot odma si legnav ne mozev da ja pratam utakmicata
epa toa mi e loso sto go stavam samo najjakite u site cetvrtini

Да прашам нешто.

Дали лигата 1.2 е пониска лига од 1.1 и колку лиги постојат ?

И дали кога почнува лигашки натпревар ти го има натпреварот во Утакмици делот каде што пишува како што е на пријателските, за да може да се постави тактиката.

Изгледа сезоната ќе почне уште малце, бидејки гледам дека првото коло веќе се знае кој со кој игра.

Јас играм со Spaceteam !

не тие се исти лиги ам за која е појака незнам.Минатата сезона оваа во која си ти беше појака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom