Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме зезај какво Семењо, не ни треба уште една ретарда во тимот а и самото име доста зборува за играчот ... Што е следно Спремињо ?Нека прават што ќе прават, ама мора да загризат за Семењо и Андерсон во Јануари. Победа да, ама играта катастрофа.
Имаш подобро решение?Не ме зезај какво Семењо, не ни треба уште една ретарда во тимот а и самото име доста зборува за играчот ... Што е следно Спремињо ?
Среќа палас паднаа кондиционо ко што посочи Видук погоре, да беа свежи ќе не уништија.Немам видено тим кој осцилира повеќе од нашиот. Цела утакмица со Евертон со играч повеќе и цело прво денес тежок аматеризам, пас не можат да погодат. Второто сосема друга приказна. Да изиграа некни со Евертон како денес второ полувреме, лесна победа ќе беше.

Брат батали одвај одеа у второ палас.Овој Глазнер ли го баравте за тренер на Јунајтед?
Па, Аморим е измислен за него.![]()
Лелееее Бруно што направи на крај, аууу ќе му ебев се живо да влезеше слободниот. А и 5-6 мин пред тоа исто глупо изгуби топка на ист дел од теренот. Се повеќе и повеќе ме нервира, многу глупо створење.
Исто и другар му Далот, па и Амад е прилично неинтелигентен. Секогаш ќе изигра две јаки утакмици, ќе си направи филм дека е Меси и ќе почне да се глупира.
Зиркзе секоја чест за голот, за тоа зборев цела недела кога викав дека ни треба некој што од никаде ќе извади гол. Ама дечкото е скроз бескорисен за тимот. Ниту прави пресинг, ниту знае пас да даде, ниту е да му дадеш топка... немам коментар. Јоро втор меч по ред прави глупости, му треба малку одмор изгледа.
Се на се, се извадивме со два гола од прекин. Папсаа ептен Палас, требаше да им шибнеме трет и да не се потиме на крај. Ама сепак многу битни 3 поени.
Сомнителен Хендерсон.Брат батали одвај одеа у второ палас.