Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Oti samo pretsedatelot?
Neka objavi @Goran Bt koi se clenovite na upravata....
Ajde da dajme predlozi kako bi izgledala idealnata uprava spored nas i pretsedatel
Imame sila da promenime i predlozime, bas me interesira vaseto nepartisko mislenje...

Управа само приватник и се од страна да дојди со наши луѓе се виде сите 80 години уназад шо успех имаме односно немаме значи треба менвање од корен од економ до прецедател на школата да му се дај шанса уште една година две да видиме дали играчи ќе вадат или бркаат лажни резултати демек овај онај го тепавме после со јаките губиме но резултатите во малите категории не се толку важни ако вадиме по два три играчи исто мора Пелистер Б тим или трајна соработка со Новаци да се пуштаат деца на калење ама шо прајме муабет синкир ние поќе знајме сите знаат еве години исто пишиме исто за терени дека требаат и пак се вртиме во место како ракој сме чекор напред два назад скурчено ми е да се повторуваме та тука та на фб јади лајна цело време за џабе ќе се смени управа и партија ќе тераат ќе напрат некој борч фиктивен ќе прајме притисок ќе го платат па другите ко че бегаат исто договори на година две да му исплатат плати ќе плаќаме незналици од управи и тренери плус играчи сите си прат забава само ние ќе се нервираме и така со години прва па втора лига мизерија немам поќе сили исто па исто да пишам шо значи било кој да клат да слуша и работи пола ова шо го пипиме ќе нема ко нас

Не се секирајте, ете Декси вика се е под контрола во фудбалот, за разлика од ракометот и кошарката, нека стави некоја досетка со Миленко и/или Скопје и уште подобра ќе ви биде ситуацијата.

Управа само приватник и се од страна да дојди со наши луѓе се виде сите 80 години уназад шо успех имаме односно немаме значи треба менвање од корен од економ до прецедател на школата да му се дај шанса уште една година две да видиме дали играчи ќе вадат или бркаат лажни резултати демек овај онај го тепавме после со јаките губиме но резултатите во малите категории не се толку важни ако вадиме по два три играчи исто мора Пелистер Б тим или трајна соработка со Новаци да се пуштаат деца на калење ама шо прајме муабет синкир ние поќе знајме сите знаат еве години исто пишиме исто за терени дека требаат и пак се вртиме во место како ракој сме чекор напред два назад скурчено ми е да се повторуваме та тука та на фб јади лајна цело време за џабе ќе се смени управа и партија ќе тераат ќе напрат некој борч фиктивен ќе прајме притисок ќе го платат па другите ко че бегаат исто договори на година две да му исплатат плати ќе плаќаме незналици од управи и тренери плус играчи сите си прат забава само ние ќе се нервираме и така со години прва па втора лига мизерија немам поќе сили исто па исто да пишам шо значи било кој да клат да слуша и работи пола ова шо го пипиме ќе нема ко нас
Konkretno iminja kazi, po tvoe mislenje..za pretsedayel, UO, marketing

Стварно ме интересира што има @Deksi да кажи за денешното издание. Сигурно Митко е крив.
Каков луцемер е само да беше истата ситуација лани ќе пишеше реферати сега само дека добро прво полувреме и лошо второ полувреме.
Од вакви политичари и платени ситни души пелистер е на нивото каде што е, и нема што да се лутиме каменот доаѓа од блиску.

Последно уредено:
Стварно ме интересира што има @Deksi да кажи за денешното издание. Сигурно Митко е крив.
Каков луцемер е само да беше истата ситуација лани ќе пишеше реферати сега само дека добро прво полувреме и лошо второ полувреме.
Од вакви политичари и платени ситни души пелистер е на нивото каде што е, и нема што да се лутиме каменот доаѓа од блиску.
Жив си бе ти? Јас мислев нешто не е во ред ама ми олесна ќути
Прво одлично, второ катастрофално, прво требаше да дајме 3, второто да примиме 3. Не, дедо ми бог да го прости е крив шо клубот никаков костур на екипа нема и шо донесоа 53 играч, а пуштија 49 во 2 и пол години и шо цело време плака дупли тренер, скри се и покри се преку гла. Уствари не си ти крив тука јас шо ти одговарам, идиотизам, тешко мене.
Автоматски споено мислење:

Во моментот оди снимка на МТВ3 @joveko пушти пошто незнајш кај е стадионот, па валјда МРТ3 ќе ја најдиш.

Последно уредено:
Konkretno iminja kazi, po tvoe mislenje..za pretsedayel, UO, marketing
Појма немам ниту имам размислувано на таа тема од нашите прво шо ми иди уште Новевски не се проба сите други ги видовме дека не ги бива а тој го знам како евреин но за фудбал појма немам шо мислење има за тоа реков само од страна луѓе буквално за се Управен, Прецедател исто и маркетинг агенција некој шо имаат работено и водено клуб во странство а не кај нас да се учат во цела држава сите години не излезе чоек шо можи да напрај нешто освен малку шо се покажа Попе во работнички на времето а другите сите беа со многу поќе пари или со партиски врски исто интересен пример е Струга со 12 години постоење шо зедоа некоја титула значи имаат некој по знај да работи и тоа е се сите овие 30 години уназад и годинава изненадува Арсими со домаќинско работење единствена екипа шо не мести дава утакмици купува само тие играат фудбал без помош но за било кој поголем успех само приватник да го болат парите да бара успех и бизнис преку излез во европа има еден куп газди шо биле на големи клубој газди но сите биле бизнисмени шо земале фудбалски работници шо знаат фудбал и напрајме успеси значи ќе си купиш некој шо разбира и решен проблем не знам имиња но интересен пример беше џирона шонзнам така некој втори трети екипи на големите шо од ништо правеја нешто и се зависи од буџет амбиции и план програма за неколку години дали ќе бркаат успех или ќе вадат играчи прат јака школа да собираат деца од цела Македонија итн...

Остајте то, да се товари некако Вардар 7+ и Башкими 4+ да се напрај некој денар неделно кафето да излези

Остајте то, да се товари некако Вардар 7+ и Башкими 4+ да се напрај некој денар неделно кафето да излези
;)

Последно уредено:

;)
Па се убија од местење никој мува не го лази ебати вукојебината ,само кај нас го има ова а ние ќе бараме завршни сметки, управи,тренери и играчи ...

Па се убија од местење никој мува не го лази ебати вукојебината ,само кај нас го има ова а ние ќе бараме завршни сметки, управи,тренери и играчи ...
Не не државниот проект многу јак, а овие другите многу слаби исто и Башкими секое второ коло заборават фудбал да играт, се очекува наредно да бидат супер, а понапредно (на пролет) пак да заборат

Не не државниот проект многу јак, а овие другите многу слаби исто и Башкими секое второ коло заборават фудбал да играт, се очекува наредно да бидат супер, а понапредно (на пролет) пак да заборат
Те боли к*р, битно вие пет шанси имавте во прво полувреме :icon_lol:

Те боли к*р, битно вие пет шанси имавте во прво полувреме :icon_lol:
И на крајот не можеја да победат против децата од Ѓорче, рачунај колку сме слаби и мизерни ниту една не можат да победат без да ни ја дадат мизерија цела полусезона ја играме без напаѓач да е здрава и жива партијата за сите во клубот поарно да отпадниме и почни се од ново како шо треба или приватник.Ова нема смисла поќе цела лига е последна во европа ама за кладилници маме ебаа се турија од пари земање ние ќе одиме ќе шлукаме како будали со сопствени средства по сите села, цел спорт го испуштија со кладилниците не само кај нас да му се згади на чоек шо се, се дешава.
Башкими лани фатени со документи(црно на бело) дека местат никој ништо не одговара, годинава продолжија и пак никој мува не го лази важно Боби да го сменат од селектор и Азер да влези во репка друго се е споредно за греота !
:kluc:

И на крајот не можеја да победат против децата од Ѓорче, рачунај колку сме слаби и мизерни ниту една не можат да победат без да ни ја дадат мизерија цела полусезона ја играме без напаѓач да е здрава и жива партијата за сите во клубот поарно да отпадниме и почни се од ново како шо треба или приватник.Ова нема смисла поќе цела лига е последна во европа ама за кладилници маме ебаа се турија од пари земање ние ќе одиме ќе шлукаме како будали со сопствени средства по сите села, цел спорт го испуштија со кладилниците не само кај нас да му се згади на чоек шо се, се дешава.
Башкими лани фатени со документи(црно на бело) дека местат никој ништо не одговара, годинава продолжија и пак никој мува не го лази важно Боби да го сменат од селектор и Азер да влези во репка друго се е споредно за греота !
:kluc:
Па и ние играме без класичен напаѓач па тепаме, Омерагич не го рачунај за играч со еден помалку играме секоја утакмица, што е најтрагично цел тим се повредува само он е здрав цела полусезона и мора да игра по 90 минути.

Па и ние играме без класичен напаѓач па тепаме, Омерагич не го рачунај за играч со еден помалку играме секоја утакмица, што е најтрагично цел тим се повредува само он е здрав цела полусезона и мора да игра по 90 минути.
Не мора 90 речено е 75 треба да игра со сите шпицој шо преговарате инаку гледај го документарецот A Game of Secrets (2022) да ти стани јасно шо се дешава а кај нас е само XS и други лица со Миленко ,Масер ,Мицко ,Штекли и другите од ФФМ и вмро а порано од дуи
Муабето ми е види денес вардар и башкими шо напраја ние за цел живот нема да ги видиме тие пари од една утакмица

Последно уредено:
Ако со ѓорче не видовме утре ќе видиме колку вредиме шо е среќа за последна утакмица оваа лоша полусезона овие до сега се едина екипа шо не купија наместија или дадоја бодови па се под 3-0 ќе биди успех за мене и да се види реалната слика на тимот за шо че мора ремонт на зима кај арсими делат шефити и таипи и босанците не се лоши интересна екипа шо сака да игра ист фудбал без разлика со кој игра и каде дали дома или гости и реално само овие ни ја дупна глата во Битола а лоша мана му е ако примат први гол тешко се враќаат за тоа наша шанса е да дајме први гол но пак не верувам дека би издржале а убо е да земиме три бода да излеземе од тие шо отпаѓаат оти е јасно и после денешните порази дека шкупи и работнички кренаа раце одат 2лига ќе се бара третиот кој ќе отпадни каде има два кандидати ѓорче и башкими па останува уште еден за бараж од нас ,брера и тиквеш ако се знај дека силекс е сеедина сигурен а за европа се трите најјаки шкендија,струга и вардар
Се збора кај нас за пеумееми за играчи плус спонзор и газда но дури видам ништо не верувам ...
Искрено ме плаши о тренерот ништо ново не донесе во играта освен по сака да ги спреми физички но тоа ојде контра да се повредуваат и да не можат да одат тро го крена стефан и то е од него но во секој случај без шпиц не вмро свети вмро нема да не спаси панајважно за мене ќе биди прво спонзор второто играчи шо ќе донесат и после спортски директор кој ќе биди оти гледаме дека тие поќе решаваат од тренерите се менуваат како чорапи и лоша е изјавата дека за се одлучува тренерот а управата само е тука да обезбеди средства но ќе видиме шо ќе биди прво утре после се по ред

Пак лута тренерот без класичен шпиц играме цело време од ко е дојден дали е скаран со Мирко или гледа шо поќе да имаме назад и на средина да не губиме со многу не ми е јасен шо му е филмот ама ај по знам јас тој е тренер да видиме и дај боже да земиме бодој денес во последното коло па од утре да се земат и потпишат нови плус играчи а дел да се пуштат

Чуден состав ама делува два гола немаме дадено не знам од кога кое газење штета шо не ја погоди Лука и бошко да беше три или четири нула многу трчаат нашите вака ако се држат 90 минути ќе дајме уште некој гол штеф искина со кице само да се пази кико од втор жолт се друго е на место еј можело и со вакво состав значи само треба да се сака да бидат мотивирани и наместени да си го знаат местото дај боже да тепаме и по рает да одиме на пауза браво пријатно изненадување во првото полувреме пред се од борбата играта и тактиката да не ја гледав немаше да верувам :aplauz:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom