Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку заборајв да пишам пренос од Пелистер во Битола нема да имаме цела сезона на МТВ3 оти на дербито со вардар му пуштаа дирлада на полувреме пак се налутија нежните од МТВ сега ќе си гледаме само на МТВ2 и со албански коментатор колку да се знај до кој оди лудилото,Комплексите и паранојата на скопјани

Инаку заборајв да пишам пренос од Пелистер во Битола нема да имаме цела сезона на МТВ3 оти на дербито со вардар му пуштаа дирлада на полувреме пак се налутија нежните од МТВ сега ќе си гледаме само на МТВ2 и со албански коментатор колку да се знај до кој оди лудилото,Комплексите и паранојата на скопјани
seriozno e ova ? hahahahahaha

seriozno e ova ? hahahahahaha
За жал да тоа е вистината ете види уназад после дербито немаше ниту еден пренос на МТВ3 а нема ни да има во иднина кога ќе се поклопуваат термините
Утре мора да го пазиме ѓупакот и тој малиот елмас и кај нас измени многу порано не истите да играат 90 минути ако немаме водство ич не ме бендисва тренерот со состав формација но има резултати само со тркачи и душа му вади на тренинзи барем физички ќе бидат спремни ако не нешто друго

@Saber Rider оддамна немаш прокоментирано ништо за бекот Миленковски. Баш денес со Ѓорче се потсетив на твојот омилен играч за периодот кога играше баш во Ѓорче и во Силекс ако не се лажам.

P. S. Нека го зашлака некој капитенот денешен.
Автоматски споено мислење:

@Deksi тргни се од зад гол море инкер, од тебе не можи гол да падни

Последно уредено:
Да имаше уште 10тина минути, ќе ја изгубевме утакмицата. Мада и нерешено со овие е рамно на пораз.
Ни нема спас ова сезона. Не Милан и св.Милан да дојди не ги оправа овие пропалиците.

Да бевме со составот од првата утакмица кај нас што ја игравме, ќе изгубевте лагано.

Со крпеница состав извадивме бод кај вас, што не е лошо со оглед на околностите. Ќе се тегнеме до крај.
Со среќа.

Toa ne e strasno, tuku so si ja platija na poluvreme so otpisaniot Skupi!
Nisto ne igrame cela polusezona mora brkanje na zima a Ljamce pak placel so surata za oprostaljna vo partija ne biva od nas klub.
Нека биди здрав и жив. Убави пари зеде од ФК Пелистер среќа го примија назад инаку ќе требаше по Царев двор и Новаци да игра. Ама ние сме клуб за спортски сирачиња кој како добие отказ си го прибираме. Комотно може да се викаме ФК Дом за спортски сираци 4ти Ноември. Единствениот фудбалер кој излезе од Пелистер без никаква штета е Петар Милошевски.

За греота прва утакмица шо не беше договорена против деца на ѓорче само со стојков и адем не можевме да ги тепаме мора чистка но кој да напрај тренерот тука се учи освен шо кренаа тро форма швајц и стефан па малку и лука никаков ефект од тренерот ова е забава на партијата ништо друго

И да ја сменат управата, кој ќе ги донесат?
Нема ниеден фудбалски кадарен таму во партијата. Тие шо беа, за жал ги избркавме лани мислејќи дека ќе дојдат покадарни.
Резултатот ете го... Фолклорна управа шо фудбал има гледано само на ТВ.
Единствен шо има водено клуб од та партија е Пискачо, ама зафатен е со фк Јени Мале.
Нека поплачат во централа да се сожалат од Ск да му пуштат некој спонзор на зима, оти матната не ги пери.

Да бевме со составот од првата утакмица кај нас што ја игравме, ќе изгубевте лагано.

Со крпеница состав извадивме бод кај вас, што не е лошо со оглед на околностите. Ќе се тегнеме до крај.
Со среќа.
Или пенал ќе свиреше за нас

Oti samo pretsedatelot?
Neka objavi @Goran Bt koi se clenovite na upravata....
Ajde da dajme predlozi kako bi izgledala idealnata uprava spored nas i pretsedatel
Imame sila da promenime i predlozime, bas me interesira vaseto nepartisko mislenje...

Video od navivanjeto od derbito so Vardar. Nemase nisto na YouTube pa resiv da go reaktiviram kanalot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom