Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Прочитав пред недела две на твитер некаде дека нема да има. Се збореше Палас да удвои заради некој куп, ама и од тоа ништо.

Не би требало
Сакаш Халанд трипл? :D
Го ставив сега против Лидс. Се мислев против Вест Хем исто или пак евентуално Тимбер/Калафиори да ги ставам против Вулверхемптон, со мисла клин шит + асистенција/гол, па убави поени. Aма некако страшна форма е Халанд, чека 100ти гол во ПЛ, има веќе 14 сезонава, противникот е слаб, дома играат, што поише треба да се погоди...

Последно уредено:
Го ставив сега против Лидс. Се мислев против Вест Хем исто или пак евентуално Тимбер/Калафиори да ги ставам против Вулверхемптон, со мисла клин шит + асистенција/гол, па убави поени. Aма некако страшна форма е Халанд, чека 100ти гол во ПЛ, има веќе 14 сезонава, противникот е слаб, дома играат, што поише треба да се погоди...
Да не го играв во 6-то коло против Барнли, дефинитивно ќе го играв сега трипл против Лидс.
Дома, Лидс и не стартуваше во ЛШ. Ми изгледа многу сејф опција. Па сеа боже мој...
И да изгориш барем нема да си сам :D

На останатите веројатно нема да ни е у прилог Халанд гол да даде иако ќе ни биде капитен.

Кога ке користитe ФХ лешпери? :D

И вајлдкарта и фри хит ми стои.
Претходно коло 2, сега 3 трансфери фри направив. Со ова новово правило што може да заштедиш до 5 трансфери полесно се живее.

Ако останат вака работите, фри хит во 16то коло. Немам ниеден од Арсенал, па тогаш може да земам тројца против Волвс.

За АФКОН ќе частат уште 5 трансфери така што од вајлдкарта и ќе немам потреба.
Или ќе пропадне или прва прилика да спасам -4 ќе ја активирам.

И вајлдкарта и фри хит ми стои.
Претходно коло 2, сега 3 трансфери фри направив. Со ова новово правило што може да заштедиш до 5 трансфери полесно се живее.

Ако останат вака работите, фри хит во 16то коло. Немам ниеден од Арсенал, па тогаш може да земам тројца против Волвс.

За АФКОН ќе частат уште 5 трансфери така што од вајлдкарта и ќе немам потреба.
Или ќе пропадне или прва прилика да спасам -4 ќе ја активирам.

E не сум знаел за правилово, дбра работа е секако. Инаку гледав FH заговараат да се искористи и следното коло или две кола подоцна.

Да не го играв во 6-то коло против Барнли, дефинитивно ќе го играв сега трипл против Лидс.
Дома, Лидс и не стартуваше во ЛШ. Ми изгледа многу сејф опција. Па сеа боже мој...
И да изгориш барем нема да си сам :D

На останатите веројатно нема да ни е у прилог Халанд гол да даде иако ќе ни биде капитен.
Убаво го излажа хехе

Тиаго и Фоден 28 поени ме вадат на фри хит колку толку, д рест (со се капитенот) 16. Уште 3ца утре.

Хол од Евертон на клупата ми е и има 7 поени. Се надевам Минте или Сар дека ке добијат благ мозочен удар и нема да настапат ова коло.

Тиаго и Фоден 28 поени ме вадат на фри хит колку толку, д рест (со се капитенот) 16. Уште 3ца утре.
Сега ми излезе дека 0.44% само од менаџерите ги имаат и 2цата, еден си од нив значи, браво :D
Автоматски споено мислење:

Иначе ај Дани што ме заеба со трип капитен на Халанд (се зезам и онака сакав да го ставам), па и уште ставив 5 во одбрана во единственото коло кај што очигледно сите гг натпревари излагаат, со многу примени гола. А до сега или 3 или 4 во одбрана имав, никогаш 5, го погодив колото за промена.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom