Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 25.108
- Поени од реакции
- 61.385
Не би требалоБраќа ќе има дупли/празни кола во првава половина на сезоната (заклучно со 19то коло)?
Сакаш Халанд трипл?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би требалоБраќа ќе има дупли/празни кола во првава половина на сезоната (заклучно со 19то коло)?

Го ставив сега против Лидс. Се мислев против Вест Хем исто или пак евентуално Тимбер/Калафиори да ги ставам против Вулверхемптон, со мисла клин шит + асистенција/гол, па убави поени. Aма некако страшна форма е Халанд, чека 100ти гол во ПЛ, има веќе 14 сезонава, противникот е слаб, дома играат, што поише треба да се погоди...Не би требало
Сакаш Халанд трипл?![]()
Да не го играв во 6-то коло против Барнли, дефинитивно ќе го играв сега трипл против Лидс.Го ставив сега против Лидс. Се мислев против Вест Хем исто или пак евентуално Тимбер/Калафиори да ги ставам против Вулверхемптон, со мисла клин шит + асистенција/гол, па убави поени. Aма некако страшна форма е Халанд, чека 100ти гол во ПЛ, има веќе 14 сезонава, противникот е слаб, дома играат, што поише треба да се погоди...

Кога ке користитe ФХ лешпери?![]()
И вајлдкарта и фри хит ми стои.
Претходно коло 2, сега 3 трансфери фри направив. Со ова новово правило што може да заштедиш до 5 трансфери полесно се живее.
Ако останат вака работите, фри хит во 16то коло. Немам ниеден од Арсенал, па тогаш може да земам тројца против Волвс.
За АФКОН ќе частат уште 5 трансфери така што од вајлдкарта и ќе немам потреба.
Или ќе пропадне или прва прилика да спасам -4 ќе ја активирам.
Убаво го излажа хехеДа не го играв во 6-то коло против Барнли, дефинитивно ќе го играв сега трипл против Лидс.
Дома, Лидс и не стартуваше во ЛШ. Ми изгледа многу сејф опција. Па сеа боже мој...
И да изгориш барем нема да си сам
На останатите веројатно нема да ни е у прилог Халанд гол да даде иако ќе ни биде капитен.
Сега ми излезе дека 0.44% само од менаџерите ги имаат и 2цата, еден си од нив значи, бравоТиаго и Фоден 28 поени ме вадат на фри хит колку толку, д рест (со се капитенот) 16. Уште 3ца утре.