Политички случувања во Србија: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
Tamu se slucuva sarena revolucija :toe:
Да, шарена... само уште не можат да најдат кој ги плаќа студентите оти синот на Сорос е газ и гаќи со Вучиќ..
Ама продолжи да се тешиш ;)

Да, шарена... само уште не можат да најдат кој ги плаќа студентите оти синот на Сорос е газ и гаќи со Вучиќ..
Ама продолжи да се тешиш ;)
Nema vrska toa so tesenje tuku vekje videno, i toa ne ednas.
Ili ete kako poupaten, ke recime deka nikoj ne gi plakja, sto i ne e nesto novo niti nevideno, korisni budali ima nasekade, ne samo tuka. Da ne mislis site i tuka gi plakjaa. Plateni se tie sto treba, drugite se kako sto rekov korisni budali. Tuku nejse, kako poupaten, studentite i tamu tie sto se kurcat se za da se smeni Vucic. Koj treba da go zameni znaes? Ili ne bitno toa, samo Vucic da padni.
Poznato ti e toa od nekade ? :cautious:

Ти нормален си?!!
Ми постираш едно видео од факинг Информер, и друго со гости: Шешељ и Зорана (дудлам за пак у коалиција) Михајловиќ :facepalm:

Е сега ми е јасно зошто не ти е јасно што се случува во Србија...

П.С. оваа Зорана да ти ја објанам, пошто не ја знаеш...
Беше министерка од некоја пајтон партија на СНС, па испаднаа сами на избори, па изгубија како Лиле Дом кај нас, па од плукање по Жвалавиот, последнава година дена прави се за у гаќи да му влезе пак!
Границата ја помина кога за Дијана Хрљак мајка на починато момче од настрешницата, изјави дека е политичка марионета!!
Оваа да падне режимот, има генг-бенг да и прават!
За Шешељ ако има нешто нејасно, кажи?
А ти знаеш да читаш со разбирање.
Ти ставив линк од видео во кое говори помошник министер (претходно вработен во НИС и добар познавач на состојбите во НИС), и тебе не ти чини е па од кого сакаш?

Тоа видеото сос Зоранка не го ни гледав само првите 5 минути каде беше поставено прашањето и темата а прашањето е дали Србија има или нема првенство во купување на акциите од НИС, да повторам не го гледав ама претпоставувам гостите говореле на таа тема.

И сега гледам тебе те интересира дали шарената куртонијада во Србија ќе биде успешна а овие до сега се режим сега малку повеќе ми се јасни позициите од кои пишуваш, продолжи си...

А во врска со паѓањето на “режимот“ мислам дека ќе го испушите ама никогаш не вели никогаш,
Има и примери каде шарената куртонијада не била успешна , Бразил, Белорусија, Венецуела и.... само Северџганистан е светол пример!
Автоматски споено мислење:

Ili ete kako poupaten, ke recime deka nikoj ne gi plakja,
Да тоа било докажано, секогаш кога излегувале од дома си носеле пари за да не помисли некој дека биле срањски платеници.

На прашањето ако овој го соборат кој ќе дојде одговорот е: српски Црпе! :jeeee:

Ти ставив линк од видео во кое говори помошник министер (претходно вработен во НИС и добар познавач на состојбите во НИС), и тебе не ти чини е па од кого сакаш?

Тоа видеото сос Зоранка не го ни гледав само првите 5 минути каде беше поставено прашањето и темата а прашањето е дали Србија има или нема првенство во купување на акциите од НИС, да повторам не го гледав ама претпоставувам гостите говореле на таа тема.

И сега гледам тебе те интересира дали шарената куртонијада во Србија ќе биде успешна а овие до сега се режим сега малку повеќе ми се јасни позициите од кои пишуваш, продолжи си...

А во врска со паѓањето на “режимот“ мислам дека ќе го испушите ама никогаш не вели никогаш,
Има и примери каде шарената куртонијада не била успешна , Бразил, Белорусија, Венецуела и.... само Северџганистан е светол пример!

Да тоа било докажано, секогаш кога излегувале од дома си носеле пари за да не помисли некој дека биле срањски платеници.

глобалниот југ очекува Србија да го купи Нис :свиркам: Немојте да го разочарате глобалниот југ за ситни профити, кажи му таму на Шојгу.

@мкд владе тебе те потсеќа нешто ова..
како беше бар? бар? бар?...
ааа да.. кич-барок, палми, лавови, галии и врби у Вардар..

Ама еве таксист ги проникна студентите..

Јасно е не мора линкови да ставаш, реков терај, по некое време ќе видиме кој бил во право.

@Ron Burgundy , да не отварам наново и за тебе.
Кој ќе го купи НИС имаш инфо или само трескаш глупости кои се пласират по медиуми?
Велат имало фаворити ама одлука немало уште, од каде знаеш која и каква ќе биде одлуката?

Еве и за тебе глобален југ,

@мкд владе тебе те потсеќа нешто ова..
како беше бар? бар? бар?...
ааа да.. кич-барок, палми, лавови, галии и врби у Вардар..

Me potsekja kako ne. I vikas se isplati revolucijata kaj nas , ne bese za djabe, nastrana toa sto zamenivme koruptivna vlast so deset pati pokoruptivna koja ni eba mater za vek i vekoj i kako narod i kako republika.
BItno rezimot go srusija isto kako i epten proniklivite srpski studenti sto sakaat rezimot da go srusat. Za otposle nikoj ne znaj koj treba da dojdi i da gi vodi. Otom potom rabotata.
Te potsekja na nesto ova ?

Се смрди на шарената револуција. Чаци се она што кај нас беа Небањатите. Наводно чаци ги носел Вучич за сендвич во Белград со автобуси, така тврди младината студентска, звучи слично? Како на Македонско Сценарио? Се надевам дека нема да им помини. Намерно нека не се дава. Не дека го бива. Стока е. Ама тие што се стремат да го сменат, ние во Македонија видовме дека се бетер.
Следи голема распродажба на Србија ако им помини.

Македонија и Србија ги третираат ко едно, ко исто..дека со нивните пресвети Албанци се чепнавме. Ако гледате дека не бугаризираат со сила. Нас не рачунаат за Срби број 2, затоа не третираат така.

Чаци се она што кај нас беа Небањатите.
Чаците се обид, по се изгледа успешен, да се спречи нов 5 Октомври односно државен удар.
Само погледај на која локација се поставени.

Никој не можи да ме убеди дека не се истите ликови зад ова. Уште нема правда нема мир да почнат да викаат.
Србија и Унгарија се сакаат толку многу, колку што се сакаат Србија со Австрија. Тешка воња имаат зад себе. Србите и кладоја крај на една огромна европска империја. За ова, се чини им следат векови горчина и освета. Тие знаат, па затоа за разлика од нас, не се ни трудат да влезат во било какви Унии со било кого.

Никој не можи да ме убеди дека не се истите ликови зад ова. Уште нема правда нема мир да почнат да викаат.
Србија и Унгарија се сакаат толку многу, колку што се сакаат Србија со Австрија. Тешка воња имаат зад себе. Србите и кладоја крај на една огромна европска империја. За ова, се чини им следат векови горчина и освета. Тие знаат, па затоа за разлика од нас, не се ни трудат да влезат во било какви Унии со било кого.
Коплку јас следам Србите и “кладоја“ крај на Југославија, држава во која живееја сите Срби!
Добро не Србите ами поединци од нив кои работеа за други газди, ама тоа не го менува резултатот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom