- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 5.679
- Поени од реакции
- 13.045
Да, шарена... само уште не можат да најдат кој ги плаќа студентите оти синот на Сорос е газ и гаќи со Вучиќ..Tamu se slucuva sarena revolucija![]()
Ама продолжи да се тешиш

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, шарена... само уште не можат да најдат кој ги плаќа студентите оти синот на Сорос е газ и гаќи со Вучиќ..Tamu se slucuva sarena revolucija![]()

Nema vrska toa so tesenje tuku vekje videno, i toa ne ednas.Да, шарена... само уште не можат да најдат кој ги плаќа студентите оти синот на Сорос е газ и гаќи со Вучиќ..
Ама продолжи да се тешиш![]()

А ти знаеш да читаш со разбирање.Ти нормален си?!!
Ми постираш едно видео од факинг Информер, и друго со гости: Шешељ и Зорана (дудлам за пак у коалиција) Михајловиќ
Е сега ми е јасно зошто не ти е јасно што се случува во Србија...
П.С. оваа Зорана да ти ја објанам, пошто не ја знаеш...
Беше министерка од некоја пајтон партија на СНС, па испаднаа сами на избори, па изгубија како Лиле Дом кај нас, па од плукање по Жвалавиот, последнава година дена прави се за у гаќи да му влезе пак!
Границата ја помина кога за Дијана Хрљак мајка на починато момче од настрешницата, изјави дека е политичка марионета!!
Оваа да падне режимот, има генг-бенг да и прават!
За Шешељ ако има нешто нејасно, кажи?
Да тоа било докажано, секогаш кога излегувале од дома си носеле пари за да не помисли некој дека биле срањски платеници.Ili ete kako poupaten, ke recime deka nikoj ne gi plakja,

А ти знаеш да читаш со разбирање.
Ти ставив линк од видео во кое говори помошник министер (претходно вработен во НИС и добар познавач на состојбите во НИС), и тебе не ти чини е па од кого сакаш?
Тоа видеото сос Зоранка не го ни гледав само првите 5 минути каде беше поставено прашањето и темата а прашањето е дали Србија има или нема првенство во купување на акциите од НИС, да повторам не го гледав ама претпоставувам гостите говореле на таа тема.
И сега гледам тебе те интересира дали шарената куртонијада во Србија ќе биде успешна а овие до сега се режим сега малку повеќе ми се јасни позициите од кои пишуваш, продолжи си...
А во врска со паѓањето на “режимот“ мислам дека ќе го испушите ама никогаш не вели никогаш,
Има и примери каде шарената куртонијада не била успешна , Бразил, Белорусија, Венецуела и.... само Северџганистан е светол пример!
Автоматски споено мислење:
Да тоа било докажано, секогаш кога излегувале од дома си носеле пари за да не помисли некој дека биле срањски платеници.
На прашањето ако овој го соборат кој ќе дојде одговорот е: српски Црпе!![]()
Немојте да го разочарате глобалниот југ за ситни профити, кажи му таму на Шојгу.А ти знаеш да читаш со разбирање.
Ти ставив линк од видео во кое говори помошник министер (претходно вработен во НИС и добар познавач на состојбите во НИС), и тебе не ти чини е па од кого сакаш?
Тоа видеото сос Зоранка не го ни гледав само првите 5 минути каде беше поставено прашањето и темата а прашањето е дали Србија има или нема првенство во купување на акциите од НИС, да повторам не го гледав ама претпоставувам гостите говореле на таа тема.
И сега гледам тебе те интересира дали шарената куртонијада во Србија ќе биде успешна а овие до сега се режим сега малку повеќе ми се јасни позициите од кои пишуваш, продолжи си...
А во врска со паѓањето на “режимот“ мислам дека ќе го испушите ама никогаш не вели никогаш,
Има и примери каде шарената куртонијада не била успешна , Бразил, Белорусија, Венецуела и.... само Северџганистан е светол пример!
Автоматски споено мислење:
Да тоа било докажано, секогаш кога излегувале од дома си носеле пари за да не помисли некој дека биле срањски платеници.
На прашањето ако овој го соборат кој ќе дојде одговорот е: српски Црпе!![]()
Јасно е не мора линкови да ставаш, реков терај, по некое време ќе видиме кој бил во право.![]()
Patriotizam propo za šaku dolara
Odjavna šolja24 minuta sa Zoranom Kesićem - 386. epizoda, 12. deo24 minuta na instagramu: https://www.instagram.com/24minuta Zoran Kesić na instagramu: https...youtube.com
Ама еве таксист ги проникна студентите..
Me potsekja kako ne. I vikas se isplati revolucijata kaj nas , ne bese za djabe, nastrana toa sto zamenivme koruptivna vlast so deset pati pokoruptivna koja ni eba mater za vek i vekoj i kako narod i kako republika.![]()
Patriotizam propo za šaku dolara
Odjavna šolja24 minuta sa Zoranom Kesićem - 386. epizoda, 12. deo24 minuta na instagramu: https://www.instagram.com/24minuta Zoran Kesić na instagramu: https...youtube.com
@мкд владе тебе те потсеќа нешто ова..
како беше бар? бар? бар?...
ааа да.. кич-барок, палми, лавови, галии и врби у Вардар..
Ама еве таксист ги проникна студентите..
Чаците се обид, по се изгледа успешен, да се спречи нов 5 Октомври односно државен удар.Чаци се она што кај нас беа Небањатите.
Коплку јас следам Србите и “кладоја“ крај на Југославија, држава во која живееја сите Срби!Никој не можи да ме убеди дека не се истите ликови зад ова. Уште нема правда нема мир да почнат да викаат.
Србија и Унгарија се сакаат толку многу, колку што се сакаат Србија со Австрија. Тешка воња имаат зад себе. Србите и кладоја крај на една огромна европска империја. За ова, се чини им следат векови горчина и освета. Тие знаат, па затоа за разлика од нас, не се ни трудат да влезат во било какви Унии со било кого.

имаше во текстот, дали волчко бурек со јаболко јаде, ама на Орбан е бурек со сирење, треба јогуртБез јогуртче?...![]()