KajzerS
Учителот од Кукуш
- Член од
- 18 февруари 2015
- Мислења
- 204
- Поени од реакции
- 572
Сакале признале или не,Македонците комунисти ја направија: МАНУ,Соборна црква и ред други симболи на една држава. Македонија пред 45та е класична бавча после 550 години турско и српско уште 30тина. Никакви инвестиции во инфраструктура,образование,индустрија...
Доаѓаат комунистите и почнуваат да се градат патишта,брани,улици,фабрики...
И јас не ги сакам,и јас сметам дека 90% од комунизмот како идеологија е срање,меѓутоа во овој случај биле позитивни за Македонија.
Дури во моментов србите се поопасни ,нашиов народ си ги сака "браќата" срби, а никој не знае или заборава за планот во 90тите на генералите на ЈНА и Грција за поделба на Македонија.
Видете го влијанието на српската култура,музика,филм.. Видете ги производите кои ги купуваме во маркет и трговската размена со Србија. Од 100% ,90% ни е увоз а 10% извоз.
Сакале признале сакале не,Македонците денес се однесуваат како јужни Срби.Единствена теза за која што се согласувам со бугарашон Љубчо.
Доаѓаат комунистите и почнуваат да се градат патишта,брани,улици,фабрики...
И јас не ги сакам,и јас сметам дека 90% од комунизмот како идеологија е срање,меѓутоа во овој случај биле позитивни за Македонија.
Автоматски споено мислење:
Така е,ги откачија бугарите,ама после играат како што свирел Белград. Исто гомно се србите и бугарите кога станува збор за Македонија. Само што северниве се пософистицирани ,политички не не негираат,меѓутоа видете ги нивните академици каков став имаат за Македонците и Македонија.иако комунистите многу згрешиле, тоа што ги откачиле бугарите од овде мислам дека е една од најисправните државотворни одлуки. Уште да се откачат српските фолкери и да градиме држава на македонски.
Дури во моментов србите се поопасни ,нашиов народ си ги сака "браќата" срби, а никој не знае или заборава за планот во 90тите на генералите на ЈНА и Грција за поделба на Македонија.
Видете го влијанието на српската култура,музика,филм.. Видете ги производите кои ги купуваме во маркет и трговската размена со Србија. Од 100% ,90% ни е увоз а 10% извоз.
Сакале признале сакале не,Македонците денес се однесуваат како јужни Срби.Единствена теза за која што се согласувам со бугарашон Љубчо.
Последно уредено: