И кога некој ќе ви напише дека САД+НАТО+ЕУропска ја изгубија војната против Руската Федерација вие вака со патетични приказни, демек не биле тие губитниците ами Украина била губитникот.
Ајде ќе дојде време и вие со приказните (јас сум неутрален) ќе ја прифатите реалноста.
Ако погледнеме ... ваква држава не заслужува да постои!
Si naprai nekoja teza i sam si ja odgovori. Izgubija znaci deka zavrsila rabotata, a tuka seuste nema niso gotovo. Neka potpisat pa kje praime muabet so e potpisano.
Si naprai nekoja teza i sam si ja odgovori. Izgubija znaci deka zavrsila rabotata, a tuka seuste nema niso gotovo. Neka potpisat pa kje praime muabet so e potpisano.
Кога се нема аргументи, се почнува со ад хоминемот (наместо тивко повлекување, ако веќе се нема доблест да ја признае реалноста).
Истото однесување се гледа кај многумина со прозападни перења мозок со прозападни ставови.
Сето тоа е резултат на немање контакт со неистомисленици, однос имање контакт само со истомисленици. Живеат во ехо комори. Следствено станале неспособни за нормална дискусија, неспособни да прифатат реалност и да се соочат со нормалното однесувае - дека кога немаш контрааргументи и кога фактите се јасни против твојата теза - или прифати ја реалноста дека ставот на противникот држи вода, или барем ќути и повлечи се.
Автоматски споено мислење:
Замисли тек како се чуствуваат ликовите како @Klinton на кои работата им е таква да секојдневно мора да практикуваат орвеловиот doublethink? Да мисли дека е родољуб (пардон: патриот), додека истовремено дефакто одработува за душманите и непријателите... И која сака да се опклади (давам 10:1 опклада) дека следна негова реплика ќе биде нешто со копулација, мајки/шајки, или нешто друго еднакво ретардирано?
Пошто тоа им е праксата, кога се нема аргументи и факти: Ад хоминем и селско заглупување.
И кога некој ќе ви напише дека САД+НАТО+ЕУропска ја изгубија војната против Руската Федерација вие вака со патетични приказни, демек не биле тие губитниците ами Украина била губитникот.
Генерации треба да ги враќаат долговите што ги направи зелката
После војната почнува кошмарот за украинскиот народ, западот има бенефит од тоа, неможе западот да е најголем губитник..
Генерации треба да ги враќаат долговите што ги направи зелката
После војната почнува кошмарот за украинскиот народ, западот има бенефит од тоа, неможе западот да е најголем губитник..
Treba da gi zalime ? Znaes ona ko ke imas jak grb pa se kurcis i kaj so treba i kaj so ne treba, posebno onamu kade sam ke go jadis nemien. So im secese umot.
Realno poubo ke pomineja da ne gi krepese tolku zapadot.
Ke gi reseja za mnogu pobrzo i so pomalce zrtvi i ke si legneja na brasnoto. Vaka i ebani i tepani.
Со договоров што го нидат европејциве очигледно не сакаат мир, па упте Украина да си останела суеверена да си трпа војска колку сака и да не била спречена ако сака да влезе во воен сојуз
Ако Украина пак тргне по памет на овие и ако ставармо Трамп крене раце дефинитивно ке го јадат за брзо а можно е и да се прелее конфликтов
Zaboraviv prasalnik da stavam posle Treba da gi zalime.
Prasanje bese toa, a ne zaklucok.
I koj gi eba, neka gi sramnat so e do mene, kamen na kamen da ne ostani vo Ukraina.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.