Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
... додека не се повика В.Филипче за смртта на изгорени пациенти во модуларната болница ќе има вакви ниски напади од СДСМ, кој не само што ја поткопа државата со името и идентитетот, туку сега љубоморно поради нискиот нивни рејтинг, а напредок на реалзирани проекти на ВМРО ДПМНЕ прави све да се насочи јавното мислење погрешно, некој пред некое време рекол ,,ако не го судиш ќе ти суди,, , „ако не го затвориш поради кривични постапки тој ќе те затвори“, Никола Грујовски не се научи, ама очигледно ниту Х.Мицковски иако и двајцата ги има надворешниот фактор позади грбот треба да делуваат на ударни точки, како прво како уште Кацарска е во Уставен суд, како В.Русковска не одговара за нејзините постапки, за време на СДСМ владеење, ВМРО ДПМНЕ имаше право да каже збор само во Алфа телевизија, сега Филипче повеќе го гледам и слушам отколку овие на Власт што се, а бе Мицко, скини ги од корен, времето е многу важно да не дозволиш котење профили на невистини на ФБ, за време на СДСМ биле повикани тие на распит на ФБ ако нешто се пишувало против власта, а вистина, сега види лага, местенки и никој ништо не им може, собери тоа багра и све што е невистина , а изнесено - казна, така ќе профункционира државата, вака распрдена ништо нема да направиш за жалост!

Screenshot 11-23-2025 17.57.53.png

... уште во март активен СДСМ Крива Паланка за актуелнава фотографија!

Последно уредено:
Кај се скапаа од пари правење Србиве овдека, па уште ќе зборат лошо за нас србендиве на твитер, а дали наши пеачи ја имаат таа шанса да пеат во Србија и да прават пари како Србиве овдека!?
Е како тоа вашите пеачи немаат шанса да праат пари по тоа Србијата!

Е ми овој ваш ли е?

images

или лажно се претставува :pos::pos:

До кај дотеравте мајко мила, за некој што пее и знае да пеее нема граници, нема врска на кој јазик пее туку дали знае да пее и од музиката се обидувате да правите политика.

Ама ќе мора да му се извиниме. И Мицкоски лично да објасни зошто прави такви глупости. Ако му пречи што носел македонско знаме, може само да кажел.
брм брм брррррм каде си, овие србендиве сакаат да ти земат северџганистанот замисли овој со Македонско знаме,брзо јавувај се во штаб.

(нека од се во 100пм тие државата ја распродадоа и сега им смета некој наркос од Србија, каде одтите?)

3 dena neznaeme cii se kravite, cii se zelkite.

Novinarstvoto ni e na nivo na africko pleme. Sekoja budala so znae malku da tipka na kompjuter, ima portal. 90% od vestite se napisani politicko pristrasni, zavisno koj koja strana e.

Informacijata e nebitna, tekstovite se napisani tolku nejasni so toj lobotomiraniot Zoran Bozinovski izgleda kako dobitnik na Pulicerova nagrada vo sporedba so niv. Ovoj komunjarot so go vodi Dokaz vo normalna drzava ke bide vo psihijatriska ustanova.

Da zemaat da ni napravat nekoja revizija od Evropa, ke ni zabranat televizori doma da imame.

Ескалира кравјата криза?
Да не има отепана крава?

Абе вие зафркавајте се ама ситуацијава ич не е за потценување туку ја покажува корупцијата и „ефикасноста“ на институциите.

Тошковски изгледа чека да се заколат или испукаат во случајов па тогаш да реагира. 500 крави ги чуваат несоодветно низ цел град се шетаат насекаде, на колега што е од таму му влегле во двор на викендица парче се зеленило направено и еден куп дрвца млади неколку илјади евра шета а ова е само 1 од 1001 случај. Видеава што ги гледав на фб страна Wikiliks Kriva Palanka ми се згади, сопствеников и татко на девојката пцуе се заканува со ножеви итн ама битно цел фб на ќерка му со Мицко и пошироко раководство на Дрпаме

Абе вие зафркавајте се ама ситуацијава ич не е за потценување туку ја покажува корупцијата и „ефикасноста“ на институциите.

Тошковски изгледа чека да се заколат или испукаат во случајов па тогаш да реагира. 500 крави ги чуваат несоодветно низ цел град се шетаат насекаде, на колега што е од таму му влегле во двор на викендица парче се зеленило направено и еден куп дрвца млади неколку илјади евра шета а ова е само 1 од 1001 случај. Видеава што ги гледав на фб страна Wikiliks Kriva Palanka ми се згади, сопствеников и татко на девојката пцуе се заканува со ножеви итн ама битно цел фб на ќерка му со Мицко и пошироко раководство на Дрпаме
Јас се оградувам од Јулијана, утре ќе ја информирам дека повеќе не сме другари.

Крошето што му го даде мисицата беше техничко беспрекорно.
Се одело по кик-фитови и си се најде наученото.

3 dena neznaeme cii se kravite, cii se zelkite.

Novinarstvoto ni e na nivo na africko pleme. Sekoja budala so znae malku da tipka na kompjuter, ima portal. 90% od vestite se napisani politicko pristrasni, zavisno koj koja strana e.

Informacijata e nebitna, tekstovite se napisani tolku nejasni so toj lobotomiraniot Zoran Bozinovski izgleda kako dobitnik na Pulicerova nagrada vo sporedba so niv. Ovoj komunjarot so go vodi Dokaz vo normalna drzava ke bide vo psihijatriska ustanova.

Da zemaat da ni napravat nekoja revizija od Evropa, ke ni zabranat televizori doma da imame.
Еве со што се занимаваат психопатите, бараат заеднички национални празници како да сме Југославија.

Крошето што му го даде мисицата беше техничко беспрекорно.
Се одело по кик-фитови и си се најде наученото.

Мисицата има среќа што сме мирен народ, да се случеше ова кај алб татко и веќе ќе беше утепан а она ќе играше на шипка во феризај.

Ситуацијата со краварката е што нејзини биле кравите, ама ги напасувала на приватен имот каде имало посадено земјоделски култури (зелка) и нормално земјоделците и ги собрале кравите, а оваа дошла да ги ослободува. Се дивите на некоја дроља а некој кој чесно го заработувал лебот и е оштетен уво не ви чуе. Да сум јас на место на тој што му лупна шамар им со секира на пола да ја поделам и ебам тоа курвата скапана, ем крива ем па уште и напаѓа !!!!

Инаку ситуацијата со Аца Лукас и СДС, јасно е зашто урлаат и бараат оставка од Панче, им одговара башибозук држава уствари и тоа е она кое доведе до Кочани само треба да го уклучлите кликерот. Секогаш биле против сопствената држава и народ и само КЕШ ги интересирало ... ништо друго.

Ситуацијата со краварката е што нејзини биле кравите, ама ги напасувала на приватен имот каде имало посадено земјоделски култури (зелка) и нормално земјоделците и ги собрале кравите, а оваа дошла да ги ослободува. Се дивите на некоја дроља а некој кој чесно го заработувал лебот и е оштетен уво не ви чуе. Да сум јас на место на тој што му лупна шамар им со секира на пола да ја поделам и ебам тоа курвата скапана, ем крива ем па уште и напаѓа !!!!

Инаку ситуацијата со Аца Лукас и СДС, јасно е зашто урлаат и бараат оставка од Панче, им одговара башибозук држава уствари и тоа е она кое доведе до Кочани само треба да го уклучлите кликерот. Секогаш биле против сопствената држава и народ и само КЕШ ги интересирало ... ништо друго.
Imam nesto propusteno so ova kravite , shamarite ili taka mi se cini ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom