Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Не сакам да верувам дека зборот од моржосаниот хајптв зема толку замав и луѓево ко без мозок ја поверуваа неговата верзија...
Тукушто прочитав некои такви коментари. Језиво у пм. Не ми се верува дека има малоумни кои веруваат дека сељаков го привеле бидејќи носел македонско знаме на настапот.

Веројатно се врши некоја масовна когнитивна евалуација на балканските народи, а ова е некој тест за интелигенција на македонците.

Вака- така, за месец дена се решивме од Аца Лукас и Цеца. Уште оној укрепон Карлеуша да го прешкртаме и другите сами ќе прекинат да доаѓаат.
Жал ми е , ама мораше еднаш.

сега искочил со видео на инстаграм дека било некаков политички прогон организиран од врвот целава работа. Батево плаче да му стаат печат на граница и никогаш да нема концерти овде.

Добар е Аца бе, не заебаај и ти сеа....

Затоа реков дека ми е жал. Огромен фан сум, ама мораше да оди курбан за виша цел. Време е техното да се врати во ноќниот живот, нека слушаат и нека се галат.

Извини шо ме снема, ме банираше некој куртон шо нема ебено 5 години.
Автоматски споено мислење:

Да бе де, јасно. Нема везе, уживај

Затоа реков дека ми е жал. Огромен фан сум, ама мораше да оди курбан за виша цел. Време е техното да се врати во ноќниот живот, нека слушаат и нека се галат.
Поише ќе се галат на "Отишла је мамааа.. синоч на пууууттт, службени пуууттт, далек и дугг" :icon_lol:

Бар знаеш дека децата ќе се опиваат место да се дрогираат!
Доста беше дупса-дупса-дупса, наркомански ритмови!
Овој барем знае да свири! Не му треба компјутер, си има Корг-шабанајзер!

За оние Теа, Пријановичка и остали гранд курви.. Аца е Фјодор Достоевски лично и персонално!

Поише ќе се галат на "Отишла је мамааа.. синоч на пууууттт, службени пуууттт, далек и дугг" :icon_lol:

За оние Теа, Пријановичка и остали гранд курви.. Аца е Фјодор Достоевски лично и персонално!
Сиот талент што го има е упропастен од кокаин.
На толку свирење барем еден хит сам да си напишеше, да не беше грчки.

Корг-шабанајзер ахахха добар!(y)

Сиот талент што го има е упропастен од кокаин.
На толку свирење барем еден хит сам да си напишеше, да не беше грчки.
Ако така гледаме, тогаш треба пола дискографија на Тоше у канта да ја фрлиш!
На балканов се знае, сите малце позајмуваат меѓусебе, а тоа што не ги знам грчките, у старт ми е предност.

Ако веќе сакаш да зборуваш за плагијатори, под погрешно дрво бараш круши..
Си имаме теми у под-форум музика, па да ти објаснам некои работи, ама да не се разочараш...? :unsure:

и другите сами ќе прекинат да доаѓаат.
Жал ми е , ама мораше еднаш.
... аааа значи ние ги молевме да доаѓаат, аман дојдете да одржите концерт без него не можеме ниту ние, ниту наша економија, ниту државата,

... цццц сега кој ќе ни го полни буџетот од нивните придонеси за воспитување на младината и плаќање данок од нивните плодни концерти, а тие сироти после одржаните концерти до рани утрински часови, во несоодветни места за концерт со празни џебови се враќаат назад полни со љубов нагрнати со македонско знаме единственото нешто останато од нивното пеење и голема љубов кон македонскиот народ што ете одржаа бесплатен хуманитарен концерт.

...ама ете мораше!

Последно уредено:
Не ми е јасно како кај нас турбо-фолков стана најомилена музика кај младиве.Во наше време во 90тите се слушаше Гранџ,Хевиметал,ЕКВ,Алка Луица,Др Иги и многу квалитетна Македонска музика.И шо е најинтересно имаше помалку наркомани него сега.Така да предрасуда е дека на турбо-фолк концертите нема наркомани,само пијаници.Иначе очекувам ескалација на односите меѓу двете држави поради Аца Лукас.Сепак е ова Балкан.

И ја така мислев на времето, ама реалноста е дека повеќе дрога има на српско во локал од 200м2 од пет електро-журки заедно. Освен транс секако, ама тоа е и така музика за душевно изгубени.

Наредно треба да е багери и токмаци пред Интермецо и Мош.

Ако така гледаме, тогаш треба пола дискографија на Тоше у канта да ја фрлиш!
На балканов се знае, сите малце позајмуваат меѓусебе, а тоа што не ги знам грчките, у старт ми е предност.

Ако веќе сакаш да зборуваш за плагијатори, под погрешно дрво бараш круши..
Си имаме теми у под-форум музика, па да ти објаснам некои работи, ама да не се разочараш...? :unsure:
Значи не реков дека се плагијати технички се преработки.
Тоше има само еден албум таков (Ако ме погледнеш во очи), неспоредливо.

Да ли те радујеее

Значи не реков дека се плагијати технички се преработки.
Тоше има само еден албум таков (Ако ме погледнеш во очи), неспоредливо.

Да ли те радујеее
Ја ти кажав... цигано-грчки не слушам, и не се палам на фрлање чинии!
А да земам да барам, и оваа од Деспина Ванди ќе испадне крадена од некоја турска!?
И шупрајме тогаш :toe:

Тошката точно дека има еден албум продуциран у Јунанистан.. ама да знаеш уште колку други му се крадени/преработки/плагијати.. ќе се разочараш!
Затоа мудро ќе си молчам!
А молчи си и ти за Аца...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom