Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа тоа ти е...мене зашто никогаш никој не ми се повредил? :)
А кога се повредат ги заменуваат во моментот со друг играч?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Што ве нема нешто да се пофалите? :)
Ајде, за 5 минути почнува 3-тото коло...во мојата лига големо дерби: Ја против ЈХРДевилсон, то му доџе Лузер-Анбитабл__Ск.

Едит: Го тепав 66:41 :)
Водев и со 60:30 до последната четвртина, ама во последната, како по навика ја загубив со 11:6.
Оклинкас кај мене даде 20 поени и со тоа најуспешен на мечот, кај Непобедливите Миле Ивановски беше најдобар со 12 поени. Ај со среќа нека ми е победата!
И Била победил некој аутсајдер, со неверојатни 81:35..ц ц ц ц..третата четвртина 28:1 за Била. :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Леле јас изгубив 14 коша од Охрид. Ама сум се изнервирал. Ама тоа ти е без двајца играчи. А мислев дека ќе доминирам во вторава лига.Ама сега....... Инаку продавам еден играч од 15 илјадарки АНчелко Капов 15000индекс .бек.Ѕирнете го кој е заинтересиран нека понуди.

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Што ве нема нешто да се пофалите? :)
Ајде, за 5 минути почнува 3-тото коло...во мојата лига големо дерби: Ја против ЈХРДевилсон, то му доџе Лузер-Анбитабл__Ск.

Едит: Го тепав 66:41 :)
Водев и со 60:30 до последната четвртина, ама во последната, како по навика ја загубив со 11:6.
Оклинкас кај мене даде 20 поени и со тоа најуспешен на мечот, кај Непобедливите Миле Ивановски беше најдобар со 12 поени. Ај со среќа нека ми е победата!
И Била победил некој аутсајдер, со неверојатни 81:35..ц ц ц ц..третата четвртина 28:1 за Била. :)
GEJ :):) imas kade kade pojaki igraci od mene:toe:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Ај некој нека каже како да повлечам играч од трансфер листа. Или барем да сменам барана сума. Погрешка за играч со индекс 15000 наместо милион побарав 10 милиони.Хехехех.Или ќе треба да чекам да заврчат 3 дена а???

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај некој нека каже како да повлечам играч од трансфер листа. Или барем да сменам барана сума. Погрешка за играч со индекс 15000 наместо милион побарав 10 милиони.Хехехех.Или ќе треба да чекам да заврчат 3 дена а???
Колку што знам, не можеш ни да повлечеш, ни да смениш сумата..ама нека кажат поискусните и тие што сигурно знаат.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Фала богу тепав...наместив постава и ете...:)...

Следно коло исто се надевам на победа...

Денеска сум играл пријателска против некој од Шпанија 81-12 тепав...лом:)...

Што се однесува до репрезентацијата утре имам меч со Австралија...многу тешко да се победи...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала богу тепав...наместив постава и ете...:)...

Следно коло исто се надевам на победа...

Денеска сум играл пријателска против некој од Шпанија 81-12 тепав...лом:)...

Што се однесува до репрезентацијата утре имам меч со Австралија...многу тешко да се победи...
ОСТАВКА! ОСТАВКА! Хахахахаха :)
Ајде бе мора да победиш, не сум за џабе гласал за тебе..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
еј више коа не можам да се повлечам, дали сака некој играч од 15000 за 10 милиона? Последна шанса.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Реков...катастрофална игра на нашите...

Поразен од Австралија со 105-54...срамота...ама тоа е нашиот најдобар вади 4 звезди на Австралија 7 звезди..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
ОСТАВКА!!!!!! ОСТАВКАААААААА! Хахахахахаха, се шалам бе, него и ја ќе ја тепам со мојот слаб тим, МИЗЕРНАТА Македонија У-18, со легендарниот селектор.
НАПРЕД МАКЕДОНИЈО, ИДЕМЕ САМО НАГОРЕ! :)
Добар е бе Била, не сумњам у него, ќе видите шо ќе направи ДЕТЕТО :) за некој месец...ќе имаме најдобра селекција У-18.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
ОСТАВКА!!!!!! ОСТАВКАААААААА! Хахахахахаха, се шалам бе, него и ја ќе ја тепам со мојот слаб тим, МИЗЕРНАТА Македонија У-18, со легендарниот селектор.
НАПРЕД МАКЕДОНИЈО, ИДЕМЕ САМО НАГОРЕ! :)
Добар е бе Била, не сумњам у него, ќе видите шо ќе направи ДЕТЕТО :) за некој месец...ќе имаме најдобра селекција У-18.
Не искрено единствено може со Гана да се носимеpaper:..со другите многу ќе биде тешко:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не искрено единствено може со Гана да се носимеpaper:..со другите многу ќе биде тешко:)
И Гана ќе не тепаат.. :) Ама тоа е, не си ти крив, треба да промовираме млади играчи...не се ни обидуваме да сториме нешто, не можеш сам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom