GEJ imas kade kade pojaki igraci od meneШто ве нема нешто да се пофалите?
Ајде, за 5 минути почнува 3-тото коло...во мојата лига големо дерби: Ја против ЈХРДевилсон, то му доџе Лузер-Анбитабл__Ск.
Едит: Го тепав 66:41
Водев и со 60:30 до последната четвртина, ама во последната, како по навика ја загубив со 11:6.
Оклинкас кај мене даде 20 поени и со тоа најуспешен на мечот, кај Непобедливите Миле Ивановски беше најдобар со 12 поени. Ај со среќа нека ми е победата!
И Била победил некој аутсајдер, со неверојатни 81:35..ц ц ц ц..третата четвртина 28:1 за Била.
Само двајца купени имам, другите ми се од почеток!GEJ imas kade kade pojaki igraci od mene
Колку што знам, не можеш ни да повлечеш, ни да смениш сумата..ама нека кажат поискусните и тие што сигурно знаат.Ај некој нека каже како да повлечам играч од трансфер листа. Или барем да сменам барана сума. Погрешка за играч со индекс 15000 наместо милион побарав 10 милиони.Хехехех.Или ќе треба да чекам да заврчат 3 дена а???
ОСТАВКА! ОСТАВКА! ХахахахахаФала богу тепав...наместив постава и ете......
Следно коло исто се надевам на победа...
Денеска сум играл пријателска против некој од Шпанија 81-12 тепав...лом...
Што се однесува до репрезентацијата утре имам меч со Австралија...многу тешко да се победи...
STFU!ОСТАВКА! ОСТАВКА! Хахахахаха
Ајде бе мора да победиш, не сум за џабе гласал за тебе..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не искрено единствено може со Гана да се носимеpaper:..со другите многу ќе биде тешкоОСТАВКА!!!!!! ОСТАВКАААААААА! Хахахахахаха, се шалам бе, него и ја ќе ја тепам со мојот слаб тим, МИЗЕРНАТА Македонија У-18, со легендарниот селектор.
НАПРЕД МАКЕДОНИЈО, ИДЕМЕ САМО НАГОРЕ!
Добар е бе Била, не сумњам у него, ќе видите шо ќе направи ДЕТЕТО за некој месец...ќе имаме најдобра селекција У-18.
И Гана ќе не тепаат.. Ама тоа е, не си ти крив, треба да промовираме млади играчи...не се ни обидуваме да сториме нешто, не можеш сам.Не искрено единствено може со Гана да се носимеpaper:..со другите многу ќе биде тешко