Јас сум 6-то,а можев да бидам 3Ја од второ место, паднав на четврто заради кош разликата. Ама добро е чим се две победи!
Само на 6-то си паднал, а? И да ти е*ам кош разликата што може да направи.Јас сум 6-то,а можев да бидам 3
Па неам некоја посебна амбиција со оглед на тоа што прва година сум у прва лига задоволен се над 7 местоСамо на 6-то си паднал, а? И да ти е*ам кош разликата што може да направи.
Него Била на кое место атакуваш сезонава?
Знам, имаш големи амбиции. :too:
Еее за тоа фала Нема проблем бе! Ја и така би гласал за тебе. Најдобар избор беше.Фала на сите што го дадоа гласот за мене...8-2 во гласови за мене...
Ајде Македонијо
Btw 3-0 на хеттрикЕее за тоа фала Нема проблем бе! Ја и така би гласал за тебе. Најдобар избор беше.
Еее сега ќе видат која е Македонија (У-18)!:too:
Знаев дека ќе загубам бе! Само 2-3 од одбрана и голманот првотимци. Плејмејкерите не беа првотимци, морав овие да ги пуштам, тренинг да добијат утре.Btw 3-0 на хеттрик
По e-mail беше изгледа. Брзо ќе ти дадат и ќе можеш да се логирашИ јас се регистрирав, а сега како ќе ме известат дека сум добил тим ?
Абе мрфут ја прифати ти пријателската? glup:По e-mail беше изгледа. Брзо ќе ти дадат и ќе можеш да се логираш
Не сум ја, пишав зошто, пишуваше некоја грешка...тоа беше додека траеја мечевите! А иначе не треба сега да играме бе, ептен ми се заморени играчите, не сакам уште да ги заморувам! Ти сакаш да си нанижеш победа и после да се фалишАбе мрфут ја прифати ти пријателската? glup:
Не сум ја, пишав зошто, пишуваше некоја грешка...тоа беше додека траеја мечевите! А иначе не треба сега да играме бе, ептен ми се заморени играчите, не сакам уште да ги заморувам! Ти сакаш да си нанижеш победа и после да се фалиш