Кошаркарски онлајн менаџер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Kolko se ceka be da ti dadat tim ????????? Skapah
Ја вчера се зачленив ноќеска сум добил тим, ама штета што сум у Србија :( Ја барав Македонија ја немаше имаше обележано АЛБАНИЈА :( :(
И после ставив Србија..

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Има бе Македонија, како нема? Има прва, и две други лиги. Еве веќе 6-та сезона се игра у МК.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Добро ми иде делам прво место со 10 победи и 3 порази...ja надоградив салата..на 3000:)..сега собирам за нов играч:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе ја купив 2 играчи добри се, вчера првата ја загубив само 15-20 разлика :) Ама криво ми е ваљда па ќе се регистрирам у Србија глупо е..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Еве се регистрирав во Македонија, не пишале Републик Оф Маседонија, не ми се верува ја тражев на М, кога видов нема, тражев на Ф и се откажав!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ej, сега имам тим во МАКЕДОНИЈА! :)
Иначе тимот ми се вика Loser :pos2:
А салата:Кој дојде, победува! Хахахаха..
Во прва лига сум таман на тоа место пред оние опасните кои водат во втора лига! Наредната утакмица ја губам, ама не знам со колку разлика, а изгледа Гравити е тој КК Куманово што води у мојата лига!
Ќе играме натаму ГРАДСКО ДЕРБИ..

V

Viktoranius

Гостин
Абе луѓе кажете што треба да напишам на тоа "enter the username of your friend....не можам да се регистрирам без него ?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Прв сум недостижлив за сега...

22-3 скор победи/порази...

Од следната сезона Partizan Igokea во првата лига:)

Gravity Grave

Voice of the Voiceless
Член од
27 март 2006
Мислења
774
Поени од реакции
11
Ок, ок, те чекаме у прва лига. У пауза засилувања и апгрејд на сала, зашто у прва лига готово секогаш се полни салите, и така доаѓа добар прилив на пари.
Инаку у прва лига покрај мојот тим КК Куманово, добри се КК Вујадиновиќ (прва сезона му е, а веќе е втор на табела), Битолски Уништувачи на Забава (штета што не е поактивен), КК Колибри (прва сезона у прва лига, одличен тим), КК Тоше Проевски, КК Барселона, и Лузерот би бил добар, да е поактивен.

Инаку за добар тим ви се потребни многу фактори. Прво е да се изврши селекција на млади, перспективни играчи, со некој поискусен до 27-28 години кој што ке ви биде лидер на тимот. Не купувајте никако играчи над 30 години, зашто тешко се продаваат покасно. Најважните позиции во тимот се 1, 2 и 5. На другите позиции за почеток може да имате и кршеви, ама мора да имате добар плејмејкер, добар бек шутер, и нормално центар кој што ке доминира под кош. Не се залетувајте на играчи кои што им е набиена цена, не се аутоматски и квалитетни. Параметрите скоро никогаш не лажат. Прашувајте слободно доколку ви треба нешто. Инаку за она Република Македонија се изборивме лани, дадовме ултиматум сите менаџери:vozbud:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Салата ми е 4500:)...

Сега ќе штедам за играчи..па ќе видиме што ќе испадне:)

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Инаку у прва лига покрај мојот тим КК Куманово, добри се КК Вујадиновиќ (прва сезона му е, а веќе е втор на табела), Битолски Уништувачи на Забава (штета што не е поактивен), КК Колибри (прва сезона у прва лига, одличен тим), КК Тоше Проевски, КК Барселона, и Лузерот би бил добар, да е поактивен.
А ја бе? :nesum:

Тимот ми е К.К. Чернобил и сезонава ќе обезбедам опстанок. :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom