Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Го потврдив акаунтот и сега чекам тим.

Уан question зошто не можам да се логирам пред да добијам тим?

Со самото твое добивање на тимот почнува и твојата партиципација во играва. Тогаш ке почнеш со поставување тактика, купување и продавање играчи, договорање пријателски средби, гласања за селектор, итн.

го игра некој ова? кога мислам игра, мислам на озбилно играње, а не на проверување на резултати од сопствениот тим еднаш месечно :)

Јас, заедно со син ми (КК Куманово) и брат ми (ex KK IT CS, одземен му е акаунтот поради наводно мамење на трансфери) сме тука веќе 3 сезони. Оваа сезона јас со "Битолски уништувачи на забава" се бориме за титула. Меѓусебниот дерби меч денеска може многу работи да реши.

Ако имате било какви прашања за и околу играва, тука сум.

You have successfully completed the registration process. You will receive a confirmation email shortly.

sega se reg. cekam e-mail... mamu da mu jebem na toj sto mi zel nikot A*1*T*E*A*M :basket:

Сакам да прашам колку време е потребно за да ти дадат тим?

Едит:Хуху еве ми дадоа тим:) КК МЗТ the boss

enter the username of you friend ?
Да го внесам корисничкото име на мојот пријател...што треба да се прави со тоа ?

Да да слично на Хеттрик:)
Иначе денес добив тим го крстив Куманово :)
Ама у Србија сум у 3 лига, Македонија ја нема, не можев да се пријавам у Македонија не знам зашто!
Сега ќе си купам 2-3 играчи..

Иначе денес добив тим го крстив Куманово :)
Ама у Србија сум у 3 лига, Македонија ја нема, не можев да се пријавам у Македонија не знам зашто!
Сега ќе си купам 2-3 играчи..

Зошто во Српска бе...предавник!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom