Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Е па како шо е ситуацијава во Украина време е да се преговара за украинки за нашите напатени момци да се опичат.Ем ќе ни се разубават нацијата ем ливадарките ќе се спуштат малце на земја.

Касно е. Тоа се правеше пред три години, сега си се навикнаа на Европа.
Последната шанса за лебенсборн и вадење од демографската кал си ја испуштивме, и сега, кој сака да се жени Фросина Фро и Јорданка Јоци го чекаат :icon_lol: :icon_lol:

Последната шанса за лебенсборн и вадење од демографската кал си ја испуштивме, и сега, кој сака да се жени Фросина Фро и Јорданка Јоци го чекаат :icon_lol: :icon_lol:
Не е касно, нашите ергени се подобри од оние од западна европа...Индијци, Пакистанци, черги и остала багра.

Onaa lezbejkana so dete od tatko so koj se dogovorila da i napravi dete ama da ne se znae deka e on ja zaboravi
Автоматски споено мислење:

Не е касно, нашите ергени се подобри од оние од западна европа...Индијци, Пакистанци, черги и остала багра.
Na zapad domorodnite ne gi gledaat nasite so mnogo pogolema razlika od indijcite,pakistancite i ostali
Inace ne si pravete bajram na pamet, ukraincite kako narod se muzista, makedoncive sme larvi za niv.
Ali Ukrainkite ne idat po izgled, idat tamu kaj sto ima pari i stabilnost.
Ne slucajno site ukrainki sto se so nasi se dojdeni vo vreme na Jugoslavija

Onaa lezbejkana so dete od tatko so koj se dogovorila da i napravi dete ama da ne se znae deka e on ja zaboravi

Na zapad domorodnite ne gi gledaat nasite so mnogo pogolema razlika od indijcite,pakistancite i ostali
Inace ne si pravete bajram na pamet, ukraincite kako narod se muzista, makedoncive sme larvi za niv.
Не биди сигурен дека веќе не ја гледаат разликата.Ако сакаат безбедност Украинките Охрид или Ресен се далеку побезбедни од Бирминген на пример.Веќе подолго време западњациве се изложени на придобивките од соживотот со орките од Блискиот Исток и верувај ми ја сватија разликата меѓу нив и нас.

Охрид или Ресен се далеку побезбедни од Бирминген на пример.
Lol, Охрид и Ресен?
Карачи е побезбеден од Бирмингем.

Баш споделив вест скоро за инструкции на основно школо у Бирмингем, до родителите - да не им ставаат свинско у храната што им ја спремаат од дома за у школо, затоа што муслиманите ќе се навределе.

Не биди сигурен дека веќе не ја гледаат разликата.Ако сакаат безбедност Украинките Охрид или Ресен се далеку побезбедни од Бирминген на пример.Веќе подолго време западњациве се изложени на придобивките од соживотот со орките од Блискиот Исток и верувај ми ја сватија разликата меѓу нив и нас.
Zboram za finansiska stabilnost
Na kraj krajeva koga bese evakuacija na strancite od Gaza, po avionite od balkanskive drzavi sto gi bea pratile bea samo nasi zeni so arapi sto se vo brakovi.
Zena da ima da i pruzis i u Kandahar ke ide da zivee

Lol, Охрид и Ресен?

Баш споделив вест скоро за инструкции на основно школо у Бирмингем, до родителите - да не им ставаат свинско у храната што им ја спремаат од дома за у школо, затоа што муслиманите ќе се навределе.
Има видео у градинка како ги учат да се клањаат :facepalm:

Lol, Охрид и Ресен?

Не само шо се молат,него на муслиманиве им е дозволено да носат ками затоа шо тоа било дел од нивната култура!:cautious:Стармер ги дупи енглезиве во здрав мозок.По се изгледа се има добро нафатирано.

Они секако парче се праат со муџине и африканцине, па дури и ако не гледаат исто како нив и не е некој проблем. Ама не е така и барем за нас македонците немаат лошо мислење. Овие приказни можевте да ги продавате до пред 10ина години кога немаше народ толку контакт со луѓе од другиве држави.

Кур мој се мужишта украинците. Класични папучари за жал. Ташните им ги носат на жените, голи и боси одат за жените да имаат најнов ајфон. Свашта се изнагледав додека живеев во Лавов. Едноставно се така воспитани, жената да биде мазена и пазена а мушките кој ги ебе. Најинтересно е што ова се случува во време кога огромен процент од нормалните мушки таму се или на фронт или избегани така да размерот мушки:женски е доста добар ако си мушко.

Кур мој се мужишта украинците. Класични папучари за жал. Ташните им ги носат на жените, голи и боси одат за жените да имаат најнов ајфон. Свашта се изнагледав додека живеев во Лавов. Едноставно се така воспитани, жената да биде мазена и пазена а мушките кој ги ебе. Најинтересно е што ова се случува во време кога огромен процент од нормалните мушки таму се или на фронт или избегани така да размерот мушки:женски е доста добар ако си мушко.
Isti kur se i Rusite i Belorusite, koj bil natamu znae, bukvalno nema zena sto ne e razvedena., gol brak nema barem vo Minsk i Moskva.

Isti kur se i Rusite i Belorusite, koj bil natamu znae, bukvalno nema zena sto ne e razvedena., gol brak nema barem vo Minsk i Moskva.
Знам брат, само нашиве тука си ги замислуваат луѓето од источна Европа ко Емаљаненко и Кличко, а просекот е далеку од тоа. Штета за жените таму што си имаат работа со лигуши, не заслужуваат искрено на таков карактер и женственост што ја имаат.

Знам брат, само нашиве тука си ги замислуваат луѓето од источна Европа ко Емаљаненко и Кличко, а просекот е далеку од тоа. Штета за жените таму што си имаат работа со лигуши, не заслужуваат искрено на таков карактер и женственост што ја имаат.
Ne se bas i zenive se falenje tamu, jas ne mozam nasive Makedonki da gi zamislam taka nikogas, nie da gineme na front ovie da praat soping niz zapad i kurvaat na najjako kao niso da ne se desilo, ne znam za pomladive rodeni od 2000 natamu ama za nas postarive 90% od zenive bi ostanele svesni na situacijata vo koja se nivnite sopruznici, tatkovci i braka. Cuden narod se tie natamu site, dali e posledica na sssr ili drug mentalitet neam pojma.

Последно уредено:
А мислиш Украинките заслужуваат подобри мажи?

Ne se bas i zenive se falenje tamu, jas ne mozam nasive Makedonki da gi zamislam taka nikogas, nie da gineme na front ovie da praat soping niz zapad i kurvaat na najjako kao niso da ne se desilo

Остатоци од т.н руска(дивјачка) култура со азијатски примеси, добро е што најмладите Украинци имаат пристап до цивилизација за разлика од постарите генерации кои биле осакатени од таа вукојебина

Што повеќе знам толку повеќе русите ме потсеќаат на татарски или угрофински шиптаpи; диви, искомплексирани и инфериорни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom