imas ip bann ondaProbao na sve moguce nacine i neide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imas ip bann ondaProbao na sve moguce nacine i neide
Probaj sad.PPProbao na sve moguce nacine i neide
Ova tvoja sad ide ali moja nece i neznam u cemu je problem . Hvala na pomoci .Probaj sad.PP
Griješiš i ti. Liste u razmjeni vežu se direktno za IP adresu servera i balansera. Drugo su ove liste sa 1 ili par konekcija. One se vežu za ISP ali i za državu pa čak i za UA kod nekih. Tebi player učita listu ali ne možeš gledati kanale.Nemojte mješat geo i isp lock da je lista pod geo nebi mu opšte dalo provjeru liste
ta lista mu je pod isp lock
Griješiš i ti. Liste u razmjeni vežu se direktno za IP adresu servera i balansera. Drugo su ove liste sa 1 ili par konekcija. One se vežu za ISP ali i za državu pa čak i za UA kod nekih. Tebi player učita listu ali ne možeš gledati kanale.Nemojte mješat geo i isp lock da je lista pod geo nebi mu opšte dalo provjeru liste
ta lista mu je pod isp lock
Open BulletPozdrav Forumasi
jedno pitanje za one koji se razumiju,naime koji scanner je najbolji za linux rane sisteme.
HVALA
Pogledaj moj posljednji post, imaš tamoNekoj da ima nekoja m3u lista koja ima ex-yu (filmski, sport), no nemora da bide full HD kvalitet, moze i SD kvalitet za na vikendica za preku mobilen internet?
YOU ARE BANNED! BY SYSTEMPogledaj moj posljednji post, imaš tamo