Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Da li neko od vas ima ariptv aplikaciju, pa ako može zadnju verziju da mi pošalje u poruku, hvala ljudi

Dli je ovdje još uvjek moguče dobiti neku neobjavljenu višekonekcijsku listu ? Hvala unaprijed.
Nije ivde su sve neki hakeri a nemaju pojma ovaj gss je dno dna prodaje ivde zevala kako n bi nkog zajebao i zato ljudi nemojte izbacivati nesto jer ovde su oni koji su njihovi serveri eto.petica ode u zabirav

Zdravo na site.Ako moze edna m3u lista na PP isklucivo za moja licna upotreba.Fala odnapred :)

vivaks android tv no vo ponudata na play store ja nema stbemu. Dali ima druga aplikacija za android a da koristi mak adresi?

Nije ivde su sve neki hakeri a nemaju pojma ovaj gss je dno dna prodaje ivde zevala kako n bi nkog zajebao i zato ljudi nemojte izbacivati nesto jer ovde su oni koji su njihovi serveri eto.petica ode u zabirav
Nemojte pricat gluposti i izazivat neki nered.Sta je vraga stalo svi serveri idu do jednog i gradina sta ju spominjes.
Jedino sta mi vise necemo pricat sta i kako .
To najvise hebe ove razne reselere i sefove njihove.
Sve ide sve radi i vise od ocekivanog.

Da li moze i da li ima neko ko moze da pošalje jednu listu hvala vam unapred pozzz živi bili

Nemojte pricat gluposti i izazivat neki nered.Sta je vraga stalo svi serveri idu do jednog i gradina sta ju spominjes.
Jedino sta mi vise necemo pricat sta i kako .
To najvise hebe ove razne reselere i sefove njihove.
Sve ide sve radi i vise od ocekivanog.
A ti kao znas daj bre nelupetaj vise gluposti ti si neki strucnjak kao za onaj forum bas tebi dali oni hakeri gde niko neide jel odma kazna bude nelupetaj vise idi cuvaj krave i ovce

Probao na sve moguce nacine i neide

Attachments

• Snimak ekrana (5).png
    Snimak ekrana (5).png
    341,2 KB · Прегледи: 84

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom