Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Ти под итно да си најдеш некој добар мачор да не си трошиш време на кајгана ..
Гледај си у свој двор ти. Од коа гласав ме снема. Досеа бев со мачорот.
Многу зборите некогаш, а темава е за изборите.
Ајде продужи.
Ти кај гласаш? Гласаше?

Македонците од Кичево кои живеат во мојот град во Германија алал да му е, не можда 8 гласа сменија многу ама се вратија. Сега славиме :oeoeoe:
Респект ако дошле. Браво.
Нашиве не се фаќаат за џебот. Другиве ваљда имаа организирано превоз за шпанците.

Да не не е у право? 30 години не водат курто и мурто народот што ги гласа ти како интелигентен би го нарекла?
Си право.
Зошто да имавте внимание подолго од 10 секунди ќе чуеше дека бара сдсм да му се приклучат, односно самиот он да стане еден од тие, курто или мурто.

И сега Орце од кога ќе почне да го чисти Скопје,од кога да броиме 72 часа од утре сабајле во 08:00 :) или ќе треба прво да влезе во град Скопје со букет цвеќе кај Данела па тогаш:)

Гледај си у свој двор ти. Од коа гласав ме снема. Досеа бев со мачорот.
Многу зборите некогаш, а темава е за изборите.
Ајде продужи.
Ти кај гласаш? Гласаше?
СЕ подмирено кај мене..

Си право.
Зошто да имавте внимание подолго од 10 секунди ќе чуеше дека бара сдсм да му се приклучат, односно самиот он да стане еден од тие, курто или мурто.
Не го пратам, ако понудил коалиција со Сдсм тогаш е говно. Али се сомневам дека тоа било изјавено.

Не го пратам, ако понудил коалиција со Сдсм тогаш е говно. Али се сомневам дека тоа било изјавено.

Би пробал да се воздржам али каква стока има у државава незнам дали би успеал.
Имаат проблем чоек, со ваков пристап не праат ништо

Збираат луѓе по улица за бројка а се фалат дека имале образован кадар..
Искача Амар на дебата, испаѓа не ни дипломирал :facepalm:

Не ме заебавај, воопшто не се ни потрудиле како што треба за да станат некаков фактор

Подобар пристап треба, вака ништо

И сега Орце од кога ќе почне да го чисти Скопје,од кога да броиме 72 часа од утре сабајле во 08:00 :) или ќе треба прво да влезе во град Скопје со букет цвеќе кај Данела па тогаш:)
Откако ќе го прими уверението од Дик. За 6-7 дена од денес.

Кликбејт наслов од дебилен медиум..

На гласачите на СДСМ сакам да им порачам дека сметам дека ние сме вашата опција.

Каде е тука понуда за коалиција??

2017та Сдс се ова го доби. Буквално натера и „ќоро и сакато“ да излезе да гласа и да ја убие Вмро.

И денес, 2025та, сељакот што си продаваше ќерка во живо на ТВ за грчки пратеник, ај што ја закопа цела партија која нема да дојде на власт уште 20 години, натера пола држава воопшто повеќе да не гласа и да има одбивност кон избори.

Е сеа е обратно, сеа цела е црвена... Ова треба (ваљда) да им биде како потсетник на Вмро дека имаат тотална моќ како што имаа Сдс и дека не смеат да не продадат како партал ни на нивните топли браќа, ни на комшиите.

2017.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom