Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момци од каде се купуваат FC Points за FC24 за PS5? Ми остана еден трофеј за платинум , Fulwardrobe преглуп трофеј треба да купиш 50 нешта од продавницата , се убив од играње до сега имам вкупно 27 items а треба 50 , па да си прашам ако некој знае од каде се купуваат тие чуда.?
Знам и бегам од вакви игри што имаат микро трансакции , но мислев дека лесно ке го земам трофејот но се заебав . Уште многу време треба да играм за да ги земам тие 50 работи искрено ми скисна , веке имам 27 но другите можно е со играње ама ептен време треба. Гледав на ПС Стор некаде 9 евра кошта тој пакет што баш мене ми треба , само незнам дали со наша картичка може да се зема.целта им е да те соголат ко пиштол. Кога гледаш таква игра не навлагај пошто тоа ти е ко да играш коцка исто. Модерните игри така ги дизајнираат да те цедат малце по малце.
Да се самоцитирам, нема опција од самата игра да земам FC Points а ми требаат . Е сега најдов алтернатива од EA App на компјутерот , кога одам да купам ми бара држава , која да одберам таа од каде ми е картичката или нешто во врска со PSN на плејстејшннот пошто сите правиме американски или англиски што да одберам ?Знам и бегам од вакви игри што имаат микро трансакции , но мислев дека лесно ке го земам трофејот но се заебав . Уште многу време треба да играм за да ги земам тие 50 работи искрено ми скисна , веке имам 27 но другите можно е со играње ама ептен време треба. Гледав на ПС Стор некаде 9 евра кошта тој пакет што баш мене ми треба , само незнам дали со наша картичка може да се зема.