Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ljubov za ljubov dragi moj
te ostavam ne ti pishuvam za da mozesh da ja najdesh ljubovta tvoja a jas moja.
marjannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ме бацуваш, ме стискаш, ме гмечиш, не ти давам бе,... Шо си мислеше ја сега одма среќна ќе дигам нозе,its payback time,(ќе си почекаш сега едно 10 месеци) одмаздата е најслатка кога се служи ладна 

Е шо сега, според тебе не треба ич да го казнам? Не заебавај, ме мота со месеци, глуми ваму курац и пол, не може така.Ќе си оди и по 3 пат во пуф, пошто два пати сигурно е веќе отиден и нема да ти се моли, пошто сигурно златна не ти е.
Помина времето дури и вакви стари шо се жениле за некоја по 2-3 пат многу многу да му се думаат за клецање.
Ќе тресни некоја од украина во пуф или рандом арапка некаде на работа и не ти се замара. Прај си ти уште филмој дека си 20 години и дека си на велешко езеро најјаката пичка на некој пикник или шо ти ја знам.
„Продавајте“ си ја младоста жените дури е време за то, кога ќе ти падни газот колку сакаш биди помлада од него, секогаш ќе има некоја помлада од тебе која ќе му е поинтересна онака од кеиф и/или за пари, па ти види.
Според муабетот и логиката ако и ти си чекала 10 месеци да те гибни овај со стапот па сега ќе му враќаш со соодветен временски период тогаш прашај го дали има попуст во пуфот кај шо е редовен муштерија или со која колешка од работа се чекаат/испраќаат додека ти му квичиш дома.
Едино, можда, те вади тоа шо знајш да готвиш па маж како маж ќе го прибериш дома да јади ама покрај топла трпеза треба и топла постела, а не изигравање бесни глисти. Бери тој умот на 35+ години оти трета мажачка не вервам дека ќе имаш со овај памет (дури и чудно е како втора си имала ама сите имаат среќа понекогаш во животот - па дури и ти).
И секако, пред да реплицираш со плачење и колнење, удри тоа лејката и стави си прстот на глава за некој што те расправа по темите од време на време и 100 пати си прекршил зборот дека нема да ти пише пошто си.... дрво, али од сожалување секогаш ќе си го прекршам зборот и ќе ти реплицирам со поостар речник, не знам ни сам зошто.