Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 3.057
- Поени од реакции
- 6.870
Бравос. Само вие продолжете да се редуцирате на северџани и вмроња. Подобро не се ни очекува, гревота.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Muabetot ne se kradcite krivi, obezbeduvanjeto zatailoА зошто патриотите пукнаа на притисок од шарени куртони? Какви сте вие тоа комити ако дозволите да ве сјебат шарени куртони? Зошто паторот не застана на браникот и не ги поапси шарените куртони како Апасиев? Ајде ти Апасиев шо правиш вакви шарени срања малку у притвор па на суд, Зврлевски нека ти го очита обвинението па чешај се кај Идриз? Сите полуги на власта, од месна заедница до парламент и претседател, обвинители и судии беа нивни патриотски, оти бе не ја заштитија државата? Тоа им беше должност, за тоа беа платени, оти не си ја сработија работата? Зошто не застанаа на браникот кога Зоран ја продаваше државата туку си правеа ајвар и масни ткива оперираа? Па од вас поголеми северџани, предавници и крвници на сопствениот народ нема.
Сите се продавате за паричка, само некој да ве седне на шалтерче или да допрете до ниво комунално инспекторче спремни сте доживотно да љубите паторски газ.

Da imavte tri cisti vo glata ke nemase potreba takvo nesto da izjavuva, ama ete bevte mnogu revolucionerno nastroeni i jbg.
E sega pojasno ti e oti si severdjan ?

Na severdjani (pettokolonasi, kvislinzi) i Makedonci.Бравос. Само вие продолжете да се редуцирате на северџани и вмроња. Подобро не се ни очекува, гревота.
Mozis da elaboriras zosto bas od takvite kako mene.
Да благодарение на таквите ко тебе!![]()
Владе ти си северџан, живееш у северна, државјанин на северна.Na severdjani (pettokolonasi, kvislinzi) i Makedonci.
Pobliski mi e random siptаr od Slupcane ili bugar od picke si materine odkolku bilo koj severdjan. Ne se smetam deka sme ist narod so niv i ne sakam da imam nisto so takvi izrodi i mnogu jasno deka treba da ima jasna distinkcija pomegju nas.

А бе бабуш ни Орце немал никакво искуство па сте го гласале за градоначалник и не ви било проблем што благе везе немал за сега за Амар друго да верглатеOva VMRO sega so toa togas ti e kako bog i sesirdjija. Ovie ne smejat na mocanje da odat bez da prasat. Ako slucajno ne ti e jasno i zosto e toa taka, toa e isto edna od mnogute posledici na taa famozna sarena revolucija kade Apasiev bese kolovodja, i na koja vie mnogo se gordeete a vsusnost pojma nemate so naprajvte i kakvi se dolgorocni posledici ke ima po nas kako republika.
Автоматски споено мислење:
Pa sam si odgovori na prasanjeto okolu i sarenata i SJO i Levica kako nivni naslednici. Kolku trebase da si naiven za da so cel um veruvas vo parolata nema pravda nema mir, i deka toj cirkuz e radi tamu nekoja pravda.
Da sumirame, nikoj ne go papa, nikoj ne osudija, ajde Gordana , ama pak zatoa se slucija nekoi drugi nastani koi nikogas nema da se promenat. I sega ajde ti mene kazi mi za so bese sarenata, za so bese SJO i tamu red drugi gluposti, za pravda ili nesto drugo.
Toa sto bevte naivni i ve preveslaa zedni preku voda treba da vi e dovolen signal deka ste politicki nepismeni. Aj vie, ok obicni smrtnici, povekjeto decista koi mozis da gi vozis kako sto sakas, ama vodacot na taa revolucija, aktiven ucesnik vo SJO, sega lider na partija koj bara vlast , e toj morase toa da go znae i site od najbliskiot negov krug vo partijata, togas vo revolucijata. I zatoa stvarno ne mi e jasno so koj um se palite na takov lik i svesno bi mu dale nego vlast. Covekot ili tocno znael sto pravi i kon sto ke vodi toa, ili pojma nemal so se desava i so koj se fatil na oro, no bilo koe od tie dve scenarija da e tocno, nikako ne mu odat vo korist. Prvoto e predavnik, pettokolonas i kvisling, drugoto e glup ko kur i totalen amater i naivna shupcina koj go moca koj stigni. I zatoa pak te prasuvam, koj pri zdrava svest i sovest nego bi mu dal vlast ?
Druze, najgolemiot del od togasnite strastveni poddrzuvaci na sarenata izgasnaa stari profili i se reinkarniraa vo najgolemi poddrzuvaci na Levica sekako so novi.Zatoa nema da najdis profil postar od 2018 sto go tupi za Levica, vklucitelno i tvojot.
I vie najdovte da zborate za vadenje profili od formalin ?
Mene nastrana sto e saren kurton , po novo levicar voopsto ne mi preci so e bez diploma. Jas toa sto ucev i toa sto rabotam dopirni tocki nema, no znaes sto e razlikata. Ko menvav struka ne me kladoja odma sef, menadjer ili bilo kakva rakovodna funkcija tuku poleka go pecev zanaetot, steknuvav iskustvo. Ovoj niti ima teoretsko znaenje, niti prakticno za pozicijata za koja pretendira.
Eden neka se javi tuka koj bi postavil vo svoja firma vakov kadar na rakovodna funkcija. Eden neka reci, ete ke ja rizikuvam firmata, renometo i svoite pari, neka mu se proba deteto. Eden samo
Vo normalni okolnosti ovoj najblisku sto treba da mu se dade da upravuva e fotokopir, da pecati tamu lisja i da mu gi nosi po kancelarii na tie sto razbiraat duri da stekni nekoe kakvo takvo iskustvo.

Nope. Еве уште една прилика "обичните" што ќе се пронајдат да се потсетат која глупост ја направија и никако да не се осеќаат помалку одговорни.Не заборавај дека во таа шарена револуција веруваа и еден куп обични луѓе, дека ќе се смени нешто на подобро дека ќе се промени. Ама тие луѓе имаат многу помала скоро никаква одговорност во споредба со функционерите на власт
Ako ne sfati ne zboram za izbor na gradonacalnik tuku opsto, taka se pogodi muabetot tuka na ovaa tema pa da ne se rasetavame po drugite temi. Ako tolku ti e problem da go zamolime moderatorot da go premesti razgovorot vo spored tebe poprikladna tema.А бе бабуш ни Орце немал никакво искуство па сте го гласале за градоначалник и не ви било проблем што благе везе немал за сега за Амар друго да верглате
Како бонус ти пиша дека не си можел пвие што не се од Ск што се замараат со кој ке биде градоначалник за сега да се пењавиш и ти ама мора изгледа да се прати дорективата од штаб![]()
Ako ziveev vo Grcija ke bev Grk ?Владе ти си северџан, живееш у северна, државјанин на северна.
Или да не зема и ти бугарски пасош?![]()

Ako nemas zaprimereno nisto ne mi praj pogolem kef na forumot otkolku da samaram bivsi sarenokurtonci po novo blagonadezni levicari. Nekako interesni mi se ko ke se pravat na matufi, vo podrum bevme muabeti ili ko ke se tupkaat po gradi kako golemi patriotista a ustvari sami si se napravija severdjani.Ја не сум видел човек што сака повеќе да се кара од Владе. Бил не бил у право абе едвај чека прозивка ко Џамбазов на барбут кога чека да го викнат.
.Nope. Еве уште една прилика "обичните" што ќе се пронајдат да се потсетат која глупост ја направија и никако да не се осеќаат помалку одговорни.
Како да ти кажам, обичниот народ со гласови им даде авторитет.Да да сите се одговорни само Дпмне што им дадоа пратеници за гласањето на уставните измени не се
Се знае каде е главната одговорност, обичен човек и функционер политичар пратеник имаат тотално различна одговорност..
Мора да признаам ретко и те дочитувам горе доле исто верглашAko ne sfati ne zboram za izbor na gradonacalnik tuku opsto, taka se pogodi muabetot tuka na ovaa tema pa da ne se rasetavame po drugite temi. Ako tolku ti e problem da go zamolime moderatorot da go premesti razgovorot vo spored tebe poprikladna tema.
P.s ako procita isto napisav deka mene generalno ne mi preci i so cetvrto da bidi, se dodeka ima iskustvo zad nego i se dodeka ne e clen , simpatizer ili predlog od Levica od dobro poznati pricini elaborirani ne znam kolku pati tuka. Toa sekako ako sum zitel na Skopje, inaku me zabole mene realno koj ke vi bidi gradonacalnik i dali ke se gusite, smrdite, ke pravite divogradbi i se tamu so vi preci.