Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 3.043
- Поени од реакции
- 6.843
Голем алат halt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...размислување во три потега:
Прегледај го приврзокот 459379
...СЈО,
Прегледај го приврзокот 459377Прегледај го приврзокот 459380
... не знам ама потсетува,
Прегледај го приврзокот 459378
...ским си такав си, Амар!
Како ќе се осеќаш ако немаш појадок?Поглупо од муабетот за факултетот нема.
Амар е ептен млад и цутот на младоста го помина во короната, исто како и јас, и не завршив факултет баш ради тоа што короната ми поремети некои планови и после баталив.
Факултет му треба на доктор, инженер, фармацевт, архитект...
Диплома за политиколог, извинете ама малку понебитно. Башка што дипломата на Орце е легитимно сомнителна, бидејќи Орце ги живеел најдобрите години на Грујо и кој знае како се вработил во евн.
И јас и Амар без дипломи рака сечам дека имаме поголем iq од 80% од Македонија и сме дел од огромно мнозинство на македонци кои им е преку глава од се.
Сега и останува на Амар(и Левица ете во овој случај) да покажат колку можат најдобро да се борат.
И кој е проблемот шо земал пари од СЈО?...размислување во три потега:
Прегледај го приврзокот 459379
...СЈО,
Прегледај го приврзокот 459377Прегледај го приврзокот 459380
... не знам ама потсетува,
Прегледај го приврзокот 459378
...ским си такав си, Амар!
На факултетот за политички науки се учат овие методи на конверзација кои ги употреби Орце, така да по дуелот се виде многу јасно кој завршил на факултет, а кој останал само во обид!Поглупо од муабетот за факултетот нема.
Амар е ептен млад и цутот на младоста го помина во короната, исто како и јас, и не завршив факултет баш ради тоа што короната ми поремети некои планови и после баталив.
Зошто да иде на дуел кога после овој дуел победи со 5:0 ?Читам Орце не сака на Телма да се соочи со Амар.
На канал 5 кажа дека ќе учествува и стварно си остана на збор.
Твојот човек !
sigurno se ucatНа факултетот за политички науки се учат овие методи на конверзација кои ги употреби Орце, така да по дуелот се виде многу јасно кој завршил на факултет, а кој останал само во обид!
Автоматски споено мислење:
Зошто да иде на дуел кога после овој дуел победи со 5:0 ?

Се виде кај нас какви се факултетите.се виде многу јасно кој завршил на факултет, а кој останал само во обид!

Сега гледам на резултати 5:0 завршила.Зошто да иде на дуел кога после овој дуел победи со 5:0 ?
ne znam zasto mrt ne odrzuva i nema monopol vrz ovie debati, tuku im se dava moznost na televizii i voditeli koi imaat afiniteti kon odredeni politicki partii i politiki da gi odrzuvaat.
za koj k*r postoi mrt voopsto?