Дебата на Канал 5 - Орце против Амар 28.10.2025

Кој е победник на дуелот?

• Амар

Гласови: 83 66,9%
  • Орце

Гласови: 41 33,1%

• Вкупно гласачи
    124
  • Гласањето е завршено на .
За гените мои тие што ме знаат до сега немале замерка, фала му на бога

Комунистички тенденции битно не сум наследил, мнозинството и светот повеќе би се сложиле дека тоа е деформитет :)
Кој Орце бе друже, Орце се смета сам себе за човек на народот и доаѓа во емисија за татко му на Амар да збори
Ебати човекот на народот

Еве вети дека ќе влага во Чаир и Арачиново, ние кои се идентификуваме со историските вмровски идеали не забораваме (y)

Последно уредено:
toa e najjakiot paradoks, levica koja javno ne agitira za albanska partija se losite, dpmne sto javno agitirase i na sopstvena smetka i na smetka na makedonskoto naselenie vo zapadna go podrza VLEN se dobrite.

duri i vo hipoteticka situacina Levica da go podrzat DUI, DPMNE najmalku ima pravo da zboruva za toa, od samoto postoenje na partijata do sega se obicen privezok na albanskite partii.
Ваљда пошто седи на иста маса со шпоните?

Не ме ни изненадува поддржувачи на ЛезбицА да се политички неписмени, исто и како нивните лидери

Постои едно бадентерово лајно кое е донесено против вољата на македонецот, и мора да се следи. Само што вашите не се обврзани да го следат истото како опозиција. Назад сите со Амар колективно да читате малку политика, оставете го џоинтот малку и отрезнете
Автоматски споено мислење:

Кој Орце бе друже, Орце се смета сам себе за човек на народот и доаѓа на емисија за татко му на Амар да збори
Ебати човекот на народот
Погледни ги гласовите во прв круг и процени кој е човек на народот

Леле дајте му ги тие 72 часа, ако не успее да исчисти нека бега, ако исчисти нека му е со среќа местото.

Еве и да ги исчисти што ќе прави после, пак има само 17 камиони исправни. Пак ли други општествени компании ќе продолжат да чистат? Оти на совет они не гласаат за нова опрема и да изгласаат месеци ќе поминат дур се земат и дојде таа опрема. Што ќе прави до тогаш?
Од нивното блокирање за да покажат во нов мандат дека еве они зимаат се дојде до ова.

Ваљда пошто седи на иста маса со шпоните?

Не ме ни изненадува поддржувачи на ЛезбицА да се политички неписмени, исто и како нивните лидери

Постои едно бадентерово лајно кое е донесено против вољата на македонецот, и мора да се следи. Само што вашите не се обврзани да го следат истото како опозиција. Назад сите со Амар колективно да читате малку политика, оставете го џоинтот малку и отрезнете

Да ,а вашите ги амнестираа и 2011 хашките случаеви.

Тажно мизерно човече си дечко.

Да ,а вашите ги амнестираа и 2011 хашките случаеви.

Тажно мизерно човече си дечко.
Комуњаро, ако споредуваме и се навраќаме на претходни гарнитури, такви душмани на државава како вашите не се родиле а се надевам нема повеќе да се родат. Апсурдно е да набројувам на постапки и штета нанесена од шарените изроди.

Досадна веќе стана дебатава, очекував уште прљав веш али ништо :kafence: Иначе не знам што се палите ко мајмуни. Јас сум за сеир тука. Сеа ако не може да се насмееме боље Северна Кореа да се викаме.

Сељачки пристап на Орце за таткото на Амар. Многу низок цигански удар.

Класично вмровско говедо.

Амар не е ни крив за татко му,што е работава мора педигре да има за да биде градоначалник?? Ваков напад само повеќе ме убеди да гласам за Амар.

Чија дивоградба друже? Што е крив дечкото што татко му е багабонт?
Добро бе не слушна дека Амар прв почна да јаде гомна за татко му на Орце дека имал привилегии

Комуњаро, ако споредуваме и се навраќаме на претходни гарнитури, такви душмани на државава како вашите не се родиле а се надевам нема повеќе да се родат. Апсурдно е да набројувам на постапки и штета нанесена од шарените изроди.
Абе не сум комуњара ја,никад немам гласано за Сдс,гласач бев на Дпмне.

Јас само гледам реално на работите,зло имаат нанесено двете партии,еднакво одговорни. Од приватизацијата,до Борис Трајковски,рамковен,територијална поделба итн итн...

Проблемот е во амебите ко што си ти,пак гласате за една од тие две партии,без разлика за која.

И што со тоа?
Јас ти зборам за тоа како се претставува, треба да му биде градоначалник и на Амар, не само на тие што го гласаат

Утре тебе ќе ти текне да ја бараш довербата од граѓаните и ќе ти дојдат штабските пацови со вакви финти за да те оцрнат фамилијарно.
Дно дна

Бошњакот исто за татко му на Орце се фати

Двајцата под рака и да го зачистат Вардар малце, пун е со шишиња

Добро бе не слушна дека Амар прв почна да јаде гомна за татко му на Орце дека имал привилегии
Да слушнав. Поентата беше за привилегија која ја имал. Во кој контркст беше за на Амар?

тоа за дивоградбата може е на татко му но Орце му направи тач даун. Тоа се гледа у дебата, поентирање треба.
Ронче, Орце е од Велешка во Драчево, колку што знам. Таму нема куќа која не била дивоградба.

Сериозно прашање што се тресе овој Орце вака во рацете има некоја болест или? Без никаква подла намера прашувам си има здравствени проблеми или е под импресии од дебатава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom